Zato sto imaju grijanje i hladjenje... to ti je isto....Sarajlijc@ je napisao/la:Cek ako nema stolica sa naslonjacima na tim tribinama kako onda mogu ljudi na njih?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
hahaaaanime_tm87 je napisao/la:Zato sto imaju grijanje i hladjenje... to ti je isto....Sarajlijc@ je napisao/la:Cek ako nema stolica sa naslonjacima na tim tribinama kako onda mogu ljudi na njih?
ZELJO MOJA je napisao/la:trbina na kojoj nema stolica po pravilima se ne moze koristiti tako da od ovog gore nema nista to znate po nasem zapadu i ako imaju stolice mi ga ne mozemo koristiti jer stolice nisu po propisima
koliko nam olimpic treba isplatiti za njega ona naknada za treniranje zna li iko

Zato se ako dobro pogledaš, montiraju ove male željezne ograde koje su dovzoljene i UEFA ih smatra naslonjačima. A sjedalica su namontirane i na severu i na jugu kao što vidiš na slici. Znači ove sjedalice i ovei željezni naslonjači smaratju se kao stolice.
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
procitaj malo pravila pa ces vidjeti da ovako postavljena zeljezna konstrukcija se ne smatra naslonom ,jer po ovom bi dva navijaca bila naslonjena na jedan naslonjac sto ne moze nikako jer jedna stolica mora biti odvojena od druge 10 ili 15 cm sad ne znam tacno basiskratel je napisao/la:ZELJO MOJA je napisao/la:trbina na kojoj nema stolica po pravilima se ne moze koristiti tako da od ovog gore nema nista to znate po nasem zapadu i ako imaju stolice mi ga ne mozemo koristiti jer stolice nisu po propisima
koliko nam olimpic treba isplatiti za njega ona naknada za treniranje zna li iko
Zato se ako dobro pogledaš, montiraju ove male željezne ograde koje su dovzoljene i UEFA ih smatra naslonjačima. A sjedalica su namontirane i na severu i na jugu kao što vidiš na slici. Znači ove sjedalice i ovei željezni naslonjači smaratju se kao stolice.
Sto se tice to za karte,UEFA to sigurno nece dozboliti,tj. svak ce moci uzeti kartu gdje zeli,i dolazice sigurno do mjesanja sa domacim navijacima negdje.
Pa je li onda i nama isplatnije puci ove ogradice ba na zapadu ?

Pa je li onda i nama isplatnije puci ove ogradice ba na zapadu ?

ZELJEZNICAR 1921!
Na Bayernovom stadionu takodjer nema stolica na navijackom sektoru pa ljudi igraju LP 

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
Evo sad sam vidio Nyemu kod Importanne-a, pije kafu s djevojkom i nekim likom.. sumnjam da je dosao zbog Zelje nego vec zbog nje i da se malo odmori
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Ovakva sjedala in ovakve ograde dozovljene su sa strane UEFE pa ti pričaj što želiš i kraj, neču više pričati o tom.
@hamzaTM87, još jedno laično mišljenje. Kako sam napisao, tako i bude. Bila je več takva praksa kod nas u Mariboru i bit če i ovdje.
@hamzaTM87, još jedno laično mišljenje. Kako sam napisao, tako i bude. Bila je več takva praksa kod nas u Mariboru i bit če i ovdje.
Ovo je pomalo diskriminatorno i aparthejticno, po svim zokonima UEFE svako moze kupit kartu i sa istom uci na stadion, da dolazi iz Angole ili Cilea.iskratel je napisao/la:Jako važna stvar će biti PERSONALIZACIJA. To vam znaći, da više od 650 vas neče moči doči na stadion iz Sarajeva. Svi, koji imate državljanstvo BiH nečete moči doč na stadion
SVI U MARIBOR " onclick="window.open(this.href);return false;
Vama pripada 5% ulaznica i ništa više. Takva su pravila. Nema ovdje ništa diskriminatornog. Za sve ostalo, znači preostanak 95% odlučujemo mi i tako smo se odlučili. A ionako čete verojatno u par narednih dana dobiti od kluba obavijest kako i šta, da ne bi bezveze neko došao i onda ostao praznih ruku.lisander je napisao/la:Ovo je pomalo diskriminatorno i aparthejticno, po svim zokonima UEFE svako moze kupit kartu i sa istom uci na stadion, da dolazi iz Angole ili Cilea.iskratel je napisao/la:Jako važna stvar će biti PERSONALIZACIJA. To vam znaći, da više od 650 vas neče moči doči na stadion iz Sarajeva. Svi, koji imate državljanstvo BiH nečete moči doč na stadion
650 mjesta
Nadam se da ce se klubovi dogovoriti pa da ce nam dati vise mjesta jer ovo je nista 

1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
ma pusti covjeka.. ima 4 postova ovdje i nesta pametujelisander je napisao/la:Ovo je pomalo diskriminatorno i aparthejticno, po svim zokonima UEFE svako moze kupit kartu i sa istom uci na stadion, da dolazi iz Angole ili Cilea.iskratel je napisao/la:Jako važna stvar će biti PERSONALIZACIJA. To vam znaći, da više od 650 vas neče moči doči na stadion iz Sarajeva. Svi, koji imate državljanstvo BiH nečete moči doč na stadion
na stadion ce uci ko god ima kartu i tacka
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Diskriminacija cista, ako je ovo istina treba se malo cuti sa uefom i tako to
-
- Kontakt:
pa i onaj Hajradinovic ode u picku materinu u olimpic, steta
vidjelo se nesto zanimljivo u njemu u ono malo vremena sto je igrao
vidjelo se nesto zanimljivo u njemu u ono malo vremena sto je igrao
Misli si šta hočeš. Naveo sam kako je i kako če biti.mak_033 je napisao/la:ma pusti covjeka.. ima 4 postova ovdje i nesta pametujelisander je napisao/la:Ovo je pomalo diskriminatorno i aparthejticno, po svim zokonima UEFE svako moze kupit kartu i sa istom uci na stadion, da dolazi iz Angole ili Cilea.iskratel je napisao/la:Jako važna stvar će biti PERSONALIZACIJA. To vam znaći, da više od 650 vas neče moči doči na stadion iz Sarajeva. Svi, koji imate državljanstvo BiH nečete moči doč na stadion
na stadion ce uci ko god ima kartu i tacka
- Jack777Pott
- Kontakt:
Nije samo Bayernovom, u cijeloj Bundesligi imas sektore gdje su navijaci i tu je stajanje, nema stolica. Eventualno 2-3 stadiona da to nemaju, al sumnjam. Razlika je u tome sto Nijemci za potrebe europskih utakmica montiraju sjedalice, a nakon utakmice opet skinu, a na Kosevu stalno stoje ove bez naslonjaca i mogu sluzit samo za BiH PL.diego_TM je napisao/la:Na Bayernovom stadionu takodjer nema stolica na navijackom sektoru pa ljudi igraju LP
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Ja se smijem kladiti da ce na tom stadioncicu biti vise Bosanaca pa preko 30% stanovnistva slovenije su Bosanci
Zivi bili pa vidjeli ponovice se slicno kao i kad su reprezentacije igrale u sred Slovenije smo imali vise navijaca.

Zivi bili pa vidjeli ponovice se slicno kao i kad su reprezentacije igrale u sred Slovenije smo imali vise navijaca.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
razlika je sto na kosevu fali 18 hiljada stolica a tamo u njemackoj 3 hiljade i to na puno vecim stadionimaJack777Pott je napisao/la:Nije samo Bayernovom, u cijeloj Bundesligi imas sektore gdje su navijaci i tu je stajanje, nema stolica. Eventualno 2-3 stadiona da to nemaju, al sumnjam. Razlika je u tome sto Nijemci za potrebe europskih utakmica montiraju sjedalice, a nakon utakmice opet skinu, a na Kosevu stalno stoje ove bez naslonjaca i mogu sluzit samo za BiH PL.diego_TM je napisao/la:Na Bayernovom stadionu takodjer nema stolica na navijackom sektoru pa ljudi igraju LP
E tako je. Moraju i oni montirat za Europu. Al sta ces Slovenci su Slovenci mogu sta hoceJack777Pott je napisao/la:Nije samo Bayernovom, u cijeloj Bundesligi imas sektore gdje su navijaci i tu je stajanje, nema stolica. Eventualno 2-3 stadiona da to nemaju, al sumnjam. Razlika je u tome sto Nijemci za potrebe europskih utakmica montiraju sjedalice, a nakon utakmice opet skinu, a na Kosevu stalno stoje ove bez naslonjaca i mogu sluzit samo za BiH PL.diego_TM je napisao/la:Na Bayernovom stadionu takodjer nema stolica na navijackom sektoru pa ljudi igraju LP

1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, Pact1921 i 49 gostiju.