Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 27 jun 2012, 11:12

Carlo je napisao/la:sigurdsson ima potencijal da bude novi downing ili adam (uz dužno poštovanje prema njima). mislim da će se @fera složiti :D
Terry McDermott ‏@TerryMac777
I am delighted to be the new assistant manager at Birmingham City, I can't wait to get started. Thanks to everyone for the kind messages
legenda LFCa, Terry McDermott novi asistent menadžer Birminghama :D
ma ja ovo ljeto i ne pratim nesto previse tu pricu oko transfera... ne mogu vise da se smaram dosta ce nam biti patnje kad pocne liga.
gilfy je dobar igrac ali nama nije bas toliko potreban da mu dajemo takvu platu ili da ga platimo 10 miliona... nama trebaju brzi igraci koji mogu nesto sami napraviti e sad da li ce to ove sezone napokon biti sterling ili ce kupovati nekog ko zna... al sigurdsson i nije nista bolji od adama ili downinga vjerovatno.
sto se mene tice ne moraju nikog dovoditi manje cemo se svi nervirati tako :D
You are someone else I am still right here

CaptainFantastic
Kontakt:

Post Postao/la CaptainFantastic » 27 jun 2012, 12:11

Pozdrav ljudi....
Liverpoool je poslao Violi za Vargasa...
Kak vam se svidja? :D
btw ...NOVI SAM...
--yOull nEvEr wAlk alOne--

--Steven Gerrard---

Steve Gerrard, Gerrard
He passes the ball forty yards
He's big and he's fuckin' 'ard
Steve Gerrard, Gerrard

Alex Del Piero:
"Pravi džentlmen nikad ne napusta svoju damu"!

CaptainFantastic
Kontakt:

Post Postao/la CaptainFantastic » 27 jun 2012, 12:20

SGLS je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:sta fali ako ne dodje sigurdsson,ionako je mrtvi scumovac..jos kad bi se drugog scumovca debelog adama rjesili to bi super bilo...
Adam nam je bio poslije Lucasove povrede najbolji vezni igrač ( kad je bez Gerrarda igro ) i ja mislim da se je solidno izkazo nije bio ko sto je u Blackpulu ubijo al 2 gola i 10 asistencija ( nek me neko ispavi ako griješim ) ja mislim da sasvim solidno za veznog igrača..:D
..Ja ne razumijem svi su dobri dok ne dodju u Liverpool...
Adam je dobar bio kad nam je falio lucas i Cap u veznom redu al ne razumijem il su mu kopacke velike ili on ne zna SVAKA MU ODE NA VRH KOPA :D
--yOull nEvEr wAlk alOne--

--Steven Gerrard---

Steve Gerrard, Gerrard
He passes the ball forty yards
He's big and he's fuckin' 'ard
Steve Gerrard, Gerrard

Alex Del Piero:
"Pravi džentlmen nikad ne napusta svoju damu"!

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 27 jun 2012, 12:34

raul-zakon je napisao/la:@youngredcomps

:lol: :lol: :lol: :lol:

Pored 2 zdrava, vrlo kvalitetna štopera, koji se povrijeđuju oprilike svake prestupne godine davati tolike grdne pare? :lol:

Pa nije Mou Roberto Mancini, jbt...

Ali, kada bi Real sad odlučio ponuditi neku enormnu svotu za nekog igrača, na prste jedne ruke se mogu nabrojati igrači koji bi to odbili. To je poanta ovog "Volio je i Kaka' Milan".

Zato kažem, ne treba biti previše uvjeren u ostanak ni jednog igrača, pa ako ima istine u tome da ga JM želi, onda ni Aggera.

Mislim, koliko vas je moglo pretpostaviti da će El Ninho otići iz L'poola i to baš u Chelsea?
covjek otisao za 50 mil. zar je to malo,haj neka ga sad chelsea proda za 50 ako moze.mi dobili suareza za duplo manje para,a covjek dobro igra.bas zato ti kazem ako ga hoce real morat ce dati dobre novce,al on nece ici iz liverpooola budi siguran.skrtel mozda,al agger nece jos
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 jun 2012, 14:18

WIGAN forward Victor Moses has revealed that Liverpool and Chelsea are interested in signing him.

The 21-year-old, whose contract expires next summer, has been frequently linked with a move away from the DW Stadium having impressed during his third season with Wigan, scoring sixgoals in 37 appearances in the Premier League.

He said yesterday: "There's a link for me to Liverpool, Chelsea and some other clubs in England," Moses told MTN Football. "If the offer is cool, why not, I will move."

Moses also conceded that he would love to play in Italy one day, although not for now.

Goal.com
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 27 jun 2012, 14:36

Sigurdson i ne zasluzuje placu vecu od 70k, ne zasluzuje ni 70k secmicno mozda 45-50.. Ne znam zasto smo zapeli za njega nije kriv ni Totenhem ni Liverpul vec njegov agent koji pokusava napumpati cjenu. Ne znam zasto ga jednostavno ne pustimo da ode u klub koji jos uvijek nema trenera i vjerovatno ce vecina njihvoih glavnih zvijezda Bale, Modric, Vart, Adebayor promjeniti sredinu.. Trebamo se okrenuti nekom drugom, Belhandi ili G. Remirezu..

Ako vec toliko Rodgers zeli Sigurdsona i siguran je da je pravi covjek, nek proda Cola za male pare i time ce otvoriti Wage Buget da moze dati 70-80k njemu..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 jun 2012, 16:11

LFC Transfer Speculations
Sky Italia now attesting Gazzetta dello Sport's initial claims that Liverpool have tabled a bid of £15m to land Gastón Ramírez from Bologna.
ako Bog da naš treći urugvajac :D

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 27 jun 2012, 16:17

Carlo je napisao/la:
LFC Transfer Speculations
Sky Italia now attesting Gazzetta dello Sport's initial claims that Liverpool have tabled a bid of £15m to land Gastón Ramírez from Bologna.
ako Bog da naš treći urugvajac :D
samo da ga hoce dovesti,od ovog jamesa rodriguesa nema nista jer porto trazi 40 mil
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 27 jun 2012, 16:52

Ma nije on igračina al bi ga svakako volio vidjeti kod nas al ako je odabro tottenham i ako hoce 70k plate sretno mu ;) Treba Gastona upecati dok ga nije neko drugi ... Nesto se naveliko oko Vargasa prica dobro bi nam doso da napravi malo konkurencije pa bi se onda i Downing potrudio malo vise ;)
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 27 jun 2012, 17:46

youngredcomps je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:@youngredcomps

:lol: :lol: :lol: :lol:

Pored 2 zdrava, vrlo kvalitetna štopera, koji se povrijeđuju oprilike svake prestupne godine davati tolike grdne pare? :lol:

Pa nije Mou Roberto Mancini, jbt...

Ali, kada bi Real sad odlučio ponuditi neku enormnu svotu za nekog igrača, na prste jedne ruke se mogu nabrojati igrači koji bi to odbili. To je poanta ovog "Volio je i Kaka' Milan".

Zato kažem, ne treba biti previše uvjeren u ostanak ni jednog igrača, pa ako ima istine u tome da ga JM želi, onda ni Aggera.

Mislim, koliko vas je moglo pretpostaviti da će El Ninho otići iz L'poola i to baš u Chelsea?
covjek otisao za 50 mil. zar je to malo,haj neka ga sad chelsea proda za 50 ako moze.mi dobili suareza za duplo manje para,a covjek dobro igra.bas zato ti kazem ako ga hoce real morat ce dati dobre novce,al on nece ici iz liverpooola budi siguran.skrtel mozda,al agger nece jos
1. Za Torresa pitanje nije bilo da li vam se isplatilo što ste ga prodali, nego koliko bi vas reklo da očekuje da će otići. Tada-niko, isto kao i Rossoneri za Kaku'.

2. Kladio bih se s tobom u šta god hoćeš da bi i Danac sutra spakovao kofere da mu iz Madrida dođe neka basnoslovna ponuda. E sad, drugi je par cipela što on Mourinhu ne treba. Ali da treba, bio bi doveden 100%.

Jedini igrači za koje znam 100% da se ne bi "prodali" ni Realu, ni bilo kojem drugom klubu su: Iker Casillas, Steven Gerrard, Ryan Giggs, Leo Messi, Xavi, Carles Puyol, Gigi Buffon i možda Wilshere i Ramos(al' za njih nisam siguran)

Ako sam koga zaboravio, halali. ;)

EDIT: Čitav prvi tim Bayerna, jer oni puštaju samo onoga ko im ne treba. :mrgreen:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 jun 2012, 19:37

Miguel ‏@MiguelCastroLFC
Spurs, Everton, NUFC are putting in bids for LFC targets... Been told Sigurdsson still likes the idea of working with BR

Miguel ‏@MiguelCastroLFC
Spurs trying to pip us for his signature.

Miguel ‏@MiguelCastroLFC
Liverpool also looking to 'Go Dutch' with three wide targets in the mix LC from Inter - and also heard LFC interested in EE :)

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 27 jun 2012, 19:44

http://sportsport.ba/ino_fudbal/liverpo ... otta/83062" onclick="window.open(this.href);return false;
znam da ss nije neki izvor al je vrlo moguce da do ovog transfera dodje.

a @raul-zakon agger ne ide nigdje kladio se ti ili ne.agger je danac i on ima respecta prema klubu za koji igra

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 27 jun 2012, 20:08

youngredcomps je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/liverpo ... otta/83062
Lescott :lol: :lol: :lol:
ZZ

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 27 jun 2012, 22:41

youngredcomps je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/liverpo ... otta/83062

a @raul-zakon agger ne ide nigdje kladio se ti ili ne.agger je danac i on ima respecta prema klubu za koji igra

kakve to veze ima...pa nije nam real rival, pa da ih odbije zbog toga...Agger sigurno voli Liverpool, ali voli ga i alonso, pa je otisao u real, ne odbija se real tako lako, jedan je Gerrard...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 27 jun 2012, 22:47

YNWA je napisao/la:

kakve to veze ima...pa nije nam real rival, pa da ih odbije zbog toga...Agger sigurno voli Liverpool, ali voli ga i alonso, pa je otisao u real, ne odbija se real tako lako, jedan je Gerrard...
mou je rekao da sljedece sezone nece nece mjenjati stopeski par pepe-ramos,a agger nije lud da ide pa da sjedi na klupi.a sto se tice alonsa tu je kriv i benitez da je on rekao nemoze,alonso se ne bi ljutio

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 27 jun 2012, 22:59

youngredcomps je napisao/la:
YNWA je napisao/la:

mou je rekao da sljedece sezone nece nece mjenjati stopeski par pepe-ramos,a agger nije lud da ide pa da sjedi na klupi.a sto se tice alonsa tu je kriv i benitez da je on rekao nemoze,alonso se ne bi ljutio
Alonsa su pokusali zadrzati u klubu, cak je isao na turneju po aziiji, ali jednostavno on je zelio otici, i na kraju su ga morali pustiti...nisam ja rekao da ce Agger otici, ali ako dođe ponuda reala koju vlasnici prihvate, Agger ih nece 100 % odbiti, jer zasto bi ?
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 jun 2012, 23:08

Alonsa su pokusali zadrzati u klubu, cak je isao na turneju po aziiji, ali jednostavno on je zelio otici, i na kraju su ga morali pustiti...nisam ja rekao da ce Agger otici, ali ako dođe ponuda reala koju vlasnici prihvate, Agger ih nece 100 % odbiti, jer zasto bi ?
Benitez i Xabi su se posvađali zbog toga što je Xabi odlučio ostati kod žene koja se porađala a ne putovati sa ekipom u Milano na utakmicu sa Interom. Xabi kaže da mu to Benitez nikad nije oprostio. Kap koja je kod Xabija prelila čašu je bila kada je čuo da je Benitez već bio našao zamjenu za njega u vidu Barryija.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 27 jun 2012, 23:21

Ma kakav odlazak Aggera, voli on Liverpool :D Ovaj Meireles ne lici ni na sta otkako je otisao iz Liverpoola, izgleda katastrofalno...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 28 jun 2012, 00:14

YNWA je napisao/la:

:!:
Šta sam htio da kažem ne razumije samo onaj ko to neće da razumije.

Svaka čast !
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 28 jun 2012, 00:37

benitez je kriv za transfer alonsa. o tome je progovorio i xabi rekavši da je rafi trebalo para i da mu je rekao da će biti prodan. alonso i dan dana voli LFC, da se razumijemo... to non-stop naglašava.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.