po meni Dante ide uz Badstubera u prvu postavu,šta vi mislite?secer je napisao/la:izgleda da ste vas dvojica zaboravili da je bayo uzeo danteathulkazal je napisao/la:A Howedes je ono što nam treba pa da više ne gledam u zadnjoj liniji Buytena, Tymu i Gustava T_Tzlatandr je napisao/la: A Howedes bi nam legao kao budali samar, i jos jednog dobrog veznog dovesti i imamo ekipu za krov evrope.![]()
ono, hovedes bi sjeo k´o kec na desetku, ali najvjerovatnije da od toga nema nista.
ps.
dobrodoslica za badstubera
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- amel10071988
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
jel se zna kad je službeno predstavljanje mandžukića??
Izvini ali budi realan. Mnogi igrači su bili odlični u drugim "manjim" ekipama pa su došli u Bayern i bili su očajni što? radi sistema, pritiska, trenera, uprave itd ...Pale_Companion je napisao/la:jednog od najboljih stopera prošle sezone koristiti samo u kup utakmicama
i protiv ekipa iz donjeg dijela tabele
![]()
mislim da se u Bayernu ozbiljno planira sa Danteom, nemojte biti budale i tražiti sad i Howedesa i kurtze-palce. IMate preyebenu zadnju liniju, jednu od najboljih u Evropi i nešto se žalite tu... dobar je Dante i dobro će se on uklopit u Bayi
Ja smatra da je dobar za back up i ništa više ... može igrati u Bayernu redovno jedino ako se Lahm vrati na lijevu stranu a Boateng da igra desno te da Bayern spusti kriterije po pitanju osvajanja BL i CL ...
Nezz možda kojim čudom odigra odličnu sezonu ali taj momak nikad neće biti WC a Howedes hoće ...
Benedikt Howedes na transfermarktu vrijedi 15 milijuna ako smo mogli toliko dati za mandžukića onda mozemo i ovih 15 milijuna za howedesa koji je vrhunski igrac
- amel10071988
- Kontakt:
pare nisu problem kad je u pitanju švabo,samo što njega klub neda a i sam Howedes je vjeran plavoj boji,uostalom kapiten ekipe(znam sad cete reci i Neuer je biobadstuber je napisao/la:Benedikt Howedes na transfermarktu vrijedi 15 milijuna ako smo mogli toliko dati za mandžukića onda mozemo i ovih 15 milijuna za howedesa koji je vrhunski igrac

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
a znam tesko da ce ga schalke prodati
Badstuber/Boateng/Dante(pojacanje)/Buyten
i imas Alabu kojem utakmice trebaju da se razvije u svjetsku klasu(a ima predispozicije za to)
nema potrebe za tim žutim.
Mandzo dobar,u ovisnosti od protivnika moze biti i bolji izbor od Gomeza(neko gostovanje gdje trebas brzog,pokretljivog/agresivnog napadaca) moze igrati zajedno s Gomezom i donosi dosta polivalentnosti Mario
mozda moglo bolje a mozda i nije.
bolja varijanta nego Dzeko...previse dva ista(skupa) tipa napadaca koji ne mogu zajedno.
i imas Alabu kojem utakmice trebaju da se razvije u svjetsku klasu(a ima predispozicije za to)
nema potrebe za tim žutim.
Mandzo dobar,u ovisnosti od protivnika moze biti i bolji izbor od Gomeza(neko gostovanje gdje trebas brzog,pokretljivog/agresivnog napadaca) moze igrati zajedno s Gomezom i donosi dosta polivalentnosti Mario

mozda moglo bolje a mozda i nije.
bolja varijanta nego Dzeko...previse dva ista(skupa) tipa napadaca koji ne mogu zajedno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- brzitesanj
- Kontakt:
Ja nebi dirao zadlju liniju
Alaba - Badstuber - Boateng - Lahm
Mandžo je dobro riješenje u napadu(dobra zamjena za Gomeza)s tim da dva Maria mogu igrati skupa jer nisu isti tip igrača
@badstuber-DOBRO DOŠAO
Alaba - Badstuber - Boateng - Lahm
Mandžo je dobro riješenje u napadu(dobra zamjena za Gomeza)s tim da dva Maria mogu igrati skupa jer nisu isti tip igrača

@badstuber-DOBRO DOŠAO

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
izgleda da ste vas dvojica zaboravili da je bayo uzeo dantea
ono, hovedes bi sjeo k´o kec na desetku, ali najvjerovatnije da od toga nema nista.
ps.
[/quote]
po meni Dante ide uz Badstubera u prvu postavu,šta vi mislite?[/quote]
Ma kakav Dante, moze biti odlicna zamjena al nikako nije za prvi tim. U tome je nas problem sto mislimo da cemo sa igracima kao sto su Dante i Mandzukic u prvom timu osvojiti LP. Ne znam, al misljanja sam da u Bajernu mogu igrati samo svijetske, dokazane klase, a ne neki Dante i ostali.

ps.

po meni Dante ide uz Badstubera u prvu postavu,šta vi mislite?[/quote]
Ma kakav Dante, moze biti odlicna zamjena al nikako nije za prvi tim. U tome je nas problem sto mislimo da cemo sa igracima kao sto su Dante i Mandzukic u prvom timu osvojiti LP. Ne znam, al misljanja sam da u Bajernu mogu igrati samo svijetske, dokazane klase, a ne neki Dante i ostali.
Volim te Zeljo!!!
eto ga i na web situ objavljeno. Mandžukić u Bayernu
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... xtor=cs1-5" onclick="window.open(this.href);return false;[transfer]-[kw26d]
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... xtor=cs1-5" onclick="window.open(this.href);return false;[transfer]-[kw26d]
Gledaj, u pravu si ti da je sad Dante prvenstveno na prvi pogled doveden kao back up. Ali vrlo lako on može postati više od toga, on će pojačat tu konkurenciju. Holgera teško, nemoguće da će izgurat iz prve postave, jer evo nakon dobre sezone u Bayernu, Holger svoju konstantnost potvrđuje i nastupima u Elf-u. Ali bi Brazilac mogao pritisnuti Boatenga, naravno da sad neće lako izgurat Boatenga, jer ovaj isto nije igrao lošu prošlu sezonu. Ali jednostavno konkurencije će biti, Dante je bio jedan od najboljih igrača lige, pravi stub odbrane u Gladbachu, u obje ove sezone protekle i sigurno ima dobre šanse da dobije dosta utakmica tokom sezone. Jer svakako bit će tu i rotacija.thulkazal je napisao/la: Izvini ali budi realan. Mnogi igrači su bili odlični u drugim "manjim" ekipama pa su došli u Bayern i bili su očajni što? radi sistema, pritiska, trenera, uprave itd ...
Ja smatra da je dobar za back up i ništa više ... može igrati u Bayernu redovno jedino ako se Lahm vrati na lijevu stranu a Boateng da igra desno te da Bayern spusti kriterije po pitanju osvajanja BL i CL ...
I kod Brazilca mi se sviđa , što ima tu petlju ko Mandžo, znači i on je ambiciozan, bezkompromisan, borac je i zato će to pojačanje vrijedit. Odigrat će on sigurno puno više utakmica od Van Buytena.
A generalno od pojačanja nekako najviše očekujem od Mandže i Shaqirija. Prvi će gristi i naveo sam sve razloge što bi mogao biti dobar i sviju iznenadit, a drugi ima sjajne predispozicije i ako se Robben ne digne na viši nivo i vrati staru formu koliko-toliko, onda će mali Xerdan da razvali, iskoristit će on svoje šanse.
Ali uvijek od dosta faktora zavisi taj razvoj situacije kod novajlija, njima naravno mora i trener ukazat priliku, a druga stvar je da oni ukazanu priliku na pravi način iskoriste. Prednosti Shaqirija i Mandžukića bi trebale biti što će se prije pridružit pripremama, jer prvi nije bio na EURO-u (ima potpunu svježinu) a drugi isto rano ispao i gori od želje da se dokaže. Tako da odmah u tom pripremnom periodu moraju se pokazat i kupit bodove kod trenera.
A Jupp sad mora biti maksimalno fleksibilan.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
- Kontakt:
bravo effe, to je to što je trebalo za Dantea reći.
Još samo da nadodam da je Dantea-ova životna želja da zaigra za Brazilsku repku te će ginuti i truditi se svim silama da uhvati taj posljednji voz za svjetsko prventsvo 2014 u njegovom Brazilu
Još samo da nadodam da je Dantea-ova životna želja da zaigra za Brazilsku repku te će ginuti i truditi se svim silama da uhvati taj posljednji voz za svjetsko prventsvo 2014 u njegovom Brazilu

Agieren statt reagieren
Bgm, u pravu su ovi koji prizivaju hovedesa. tri najjaca bl stopera su: badstuber, humels i hovedes.
hovedes ako nije bolji, sigurno nije ni losiji od ove dvojice. uzecu sebi za pravo i reci da je cak konstantniji od badstubera i humelsa. ja ne znam je li hova ikada napravio neku veliku gresku kakve su imali humels i badstuber.
osim toga, ne moze yebeni juznoamerikanac nikada biti bolji branic od svabe
negdje sam procitao da uprava ozbiljno razmislja o dovodjenju hovedesa.
sad, ni dante nije los, naprotiv. moramo priznati da se radi o odlicnom stoperu. ali, dante nije u klasi hovedesa.
nego, da je dopeljat kakvog dobrog veznjaka
ja sam puk´o na hermana, dobar je i modric, dok o martinezu ne znam nista. klipovi mi kazu da nije neki brzac(nije eksplozivan), ali nije ni jaja ture pa bi ga co´jk opet zamijenio taman da siti zatrazi robena.
da cujemo ove koji su gledali martineza. bas me zanima je li u tureovoj klasi?
hovedes ako nije bolji, sigurno nije ni losiji od ove dvojice. uzecu sebi za pravo i reci da je cak konstantniji od badstubera i humelsa. ja ne znam je li hova ikada napravio neku veliku gresku kakve su imali humels i badstuber.
osim toga, ne moze yebeni juznoamerikanac nikada biti bolji branic od svabe

negdje sam procitao da uprava ozbiljno razmislja o dovodjenju hovedesa.
sad, ni dante nije los, naprotiv. moramo priznati da se radi o odlicnom stoperu. ali, dante nije u klasi hovedesa.
nego, da je dopeljat kakvog dobrog veznjaka

ja sam puk´o na hermana, dobar je i modric, dok o martinezu ne znam nista. klipovi mi kazu da nije neki brzac(nije eksplozivan), ali nije ni jaja ture pa bi ga co´jk opet zamijenio taman da siti zatrazi robena.
da cujemo ove koji su gledali martineza. bas me zanima je li u tureovoj klasi?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
vjerujem da ce dante biti dobro pojacanje ali kako je effe rekao najviše se ocekuje od mandže i shaqiria
@ Secer
Javi Martinez meni licno jedan ultra talentovan igrac.Po vokaciji je DM , ali bez ikakvih problema igra na pozicijama CMF i CD.
Proslu sezonu je kompletnu odigrao na poziciji CD , i bio je bez premca najbolji defanzivac Bilbao-a.Iskljucivo je protiv Reala i Barcelone igrao DMF gdje je brilijantan.Odlicno pokriva teren , mnogo radi.Brz i nije ali izuzetno snazan , tehnicki na nivou najvecih Spanskih asova,Znaci prakticno savrsen.Inteligentan, ne nabija loptu , ne panici.Svakako uz Biskvita najbolji DMF - kreativnog tipa u Spaniji.Alonsa ne brojim jer je on upgrade verzija.
Sto se tice njegove igre u sistemu Bayerna , to bi bio pun pogodak definitivno.Njegove ofanzivne i defanzivne karakteristike su nesto sto Bayo trba a od ovog igraca boljeg na trzistu se nece naci.Davno bi on zavrsio u Barceloni ili Realu da kojim slucajem nema boljih u tim ekipama.
40 miliona jeste puno za igraca.Javi je dokazan , mlad.Na duze staze vjerovatno bi tu cifru opravdao u bilo kojem klubu zaigrao
Javi Martinez meni licno jedan ultra talentovan igrac.Po vokaciji je DM , ali bez ikakvih problema igra na pozicijama CMF i CD.
Proslu sezonu je kompletnu odigrao na poziciji CD , i bio je bez premca najbolji defanzivac Bilbao-a.Iskljucivo je protiv Reala i Barcelone igrao DMF gdje je brilijantan.Odlicno pokriva teren , mnogo radi.Brz i nije ali izuzetno snazan , tehnicki na nivou najvecih Spanskih asova,Znaci prakticno savrsen.Inteligentan, ne nabija loptu , ne panici.Svakako uz Biskvita najbolji DMF - kreativnog tipa u Spaniji.Alonsa ne brojim jer je on upgrade verzija.
Sto se tice njegove igre u sistemu Bayerna , to bi bio pun pogodak definitivno.Njegove ofanzivne i defanzivne karakteristike su nesto sto Bayo trba a od ovog igraca boljeg na trzistu se nece naci.Davno bi on zavrsio u Barceloni ili Realu da kojim slucajem nema boljih u tim ekipama.
40 miliona jeste puno za igraca.Javi je dokazan , mlad.Na duze staze vjerovatno bi tu cifru opravdao u bilo kojem klubu zaigrao

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Nadam se da će Mandžo nastaviti trpati i u novom klubu neka mu je sa srećom.
Sad treba krenuti po Martineza.

Sad treba krenuti po Martineza.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- moustapha
- Kontakt:
Sad cemo imati priliku vidjeti koliko je Gomez stvarno dobar. Da li je za njegov uspjeh kljucan tim koji igra iza njega?
Ako Mandzo krene trpati u istom ritmu, a znamo da je prosjecan napadac dobit cemo odgovor na ovo pitanje.
Ako Mandzo krene trpati u istom ritmu, a znamo da je prosjecan napadac dobit cemo odgovor na ovo pitanje.
#divovi
Hoennes je prije dvije godine napravio najvecu gresku u svojoj karijeri kada je poslusao van Gaala u njegovoj procjeni da mu Khedira nije potreban.
Bayernu nedostaje jos jedan kvalitetan igrac na poziciji centralnog veznog igraca - Schweinsteiger-ovih kvaliteta - da bi ekipa bila kompletna, jer ruku na srce Bayern je u podredjenom polozaju kada je ta pozicija u pitanju - naravno u poredjenju sa ostalim top klubovima u svijetu.
Bayernu nedostaje jos jedan kvalitetan igrac na poziciji centralnog veznog igraca - Schweinsteiger-ovih kvaliteta - da bi ekipa bila kompletna, jer ruku na srce Bayern je u podredjenom polozaju kada je ta pozicija u pitanju - naravno u poredjenju sa ostalim top klubovima u svijetu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pomirio sam se sa sudbinom.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Svi se brinu oko transfer politike,ali mene muce vece brige...
Njemacka je opet dogurala do kraja EP-a (sto je super i navijam da odu do kraja), ali nasa okosnica ce opet biti na produzenom godisnjem odmoru i sjetimo se samo kako smo lose uigrani bili prije 2 godine poslije SP-a...
Zato, neka veceg rostera i veceg izbora igraca pa makar to bio i Mandzo, jer duga nam je sezona bila i za pola ekipa jos duza i sad treba godisnji odraditi i pripreme za narednu sezonu i konacno otresti Zutice da vide 'kako Baba lebac mesi' (oni malo stariji tipa sece, gere sigurno se sjecaju igre koju spominjem
)...
Skrtarili smo skoro uvijek i nekad potrefili i nekad se debelo zahebali, ali dok su tu starosjedioci, nista se znacajno nece promijeniti na tom polju. Sjecam se kad smo doveli Klosea, Tonija i Riberyja, sam je Rummenige izjavio da su uvidjeli da je povrat novca kroz kupovinu dresova super zvjezda dobra investicija (tako je Real otplatio skoro pa u potpunosti Ronalda jos u prvoj sezoni) i da ce s tom politikom nastaviti svake sezone... I sta bijase... Poharali Njemacku, zamalo Europu i opet se sve vratilo na isto...
Druga stvar, imamo stvarno dobru okosnicu ekipe, ali nekako izgleda da postajemo Maggatov Wolfsburg po pitanju krojenja ekipe... Prosle godine 5 novih igraca, ove godine 5 novih igraca... Treba sve to ukomponovati u veselu ekipa, a vremena ce ovog ljeta biti vrlo malo...
Njemacka je opet dogurala do kraja EP-a (sto je super i navijam da odu do kraja), ali nasa okosnica ce opet biti na produzenom godisnjem odmoru i sjetimo se samo kako smo lose uigrani bili prije 2 godine poslije SP-a...
Zato, neka veceg rostera i veceg izbora igraca pa makar to bio i Mandzo, jer duga nam je sezona bila i za pola ekipa jos duza i sad treba godisnji odraditi i pripreme za narednu sezonu i konacno otresti Zutice da vide 'kako Baba lebac mesi' (oni malo stariji tipa sece, gere sigurno se sjecaju igre koju spominjem

Skrtarili smo skoro uvijek i nekad potrefili i nekad se debelo zahebali, ali dok su tu starosjedioci, nista se znacajno nece promijeniti na tom polju. Sjecam se kad smo doveli Klosea, Tonija i Riberyja, sam je Rummenige izjavio da su uvidjeli da je povrat novca kroz kupovinu dresova super zvjezda dobra investicija (tako je Real otplatio skoro pa u potpunosti Ronalda jos u prvoj sezoni) i da ce s tom politikom nastaviti svake sezone... I sta bijase... Poharali Njemacku, zamalo Europu i opet se sve vratilo na isto...
Druga stvar, imamo stvarno dobru okosnicu ekipe, ali nekako izgleda da postajemo Maggatov Wolfsburg po pitanju krojenja ekipe... Prosle godine 5 novih igraca, ove godine 5 novih igraca... Treba sve to ukomponovati u veselu ekipa, a vremena ce ovog ljeta biti vrlo malo...
Sent from my Philips Smart TV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.