FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

molotovljev

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la molotovljev » 27 jun 2012, 14:08

vecaveca je napisao/la:Tezak protivnik drugo pretkolo.Uvijek se nesto trazi da se bude optimista ali tesko je to.Oni su klasa za nas.
Bitno je protiv ovih s Malte odigrati fino par igrace ce otici prodati ce se.Prvi medju njima Said.Ja mislim da on nece docekati zimu u Sarajevu.Njemacka je njegova destinacija koju bi zelio.
Dosta je on dao Sarajevu za smijesan period.Bez njega Evrope ne bi vidjeli.
Nadam se da cemo biti konkuretni za evropu i vice prvaka.Ne vjerujem da nase drago Sarajevo moze ici na titulu.
Niko ni nista ne ulijeva tu nadu.Na njima je da igraju a vidjecemo kakvi ce doci igraci.Sretno bordo momci ;)

p.s kazu svi u klubu Comor jedan od glavni na pripremama 8-)
Legendo,opredijeli se vec jednom za koga navijas.Za Sarajevo ili Želju,cisto da znamo.
Ili pak simpatises i jedne i druge.
F.K.SARAJEVO

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 27 jun 2012, 14:10

molotovljev je napisao/la:
vecaveca je napisao/la:Tezak protivnik drugo pretkolo.Uvijek se nesto trazi da se bude optimista ali tesko je to.Oni su klasa za nas.
Bitno je protiv ovih s Malte odigrati fino par igrace ce otici prodati ce se.Prvi medju njima Said.Ja mislim da on nece docekati zimu u Sarajevu.Njemacka je njegova destinacija koju bi zelio.
Dosta je on dao Sarajevu za smijesan period.Bez njega Evrope ne bi vidjeli.
Nadam se da cemo biti konkuretni za evropu i vice prvaka.Ne vjerujem da nase drago Sarajevo moze ici na titulu.
Niko ni nista ne ulijeva tu nadu.Na njima je da igraju a vidjecemo kakvi ce doci igraci.Sretno bordo momci ;)

p.s kazu svi u klubu Comor jedan od glavni na pripremama 8-)
Legendo,opredijeli se vec jednom za koga navijas.Za Sarajevo ili Želju,cisto da znamo.
Ili pak simpatises i jedne i druge.
Pisao sam vec jednom o tome ovdje.Simpatisem i jedne i druge. ;) :D
Navijam za dobar fudbal.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 jun 2012, 14:17

Ja ne navijam niti za jedne, niti za druge, al kada je u pitanju BH klupski fudbal u Europi, koji god tim da nastupa i protiv bilo koga da igra navijam za njega, jer ipak, na kraju krajeva, predstavlja našu državu i naš domaći nogomet, kakav god on bio
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 27 jun 2012, 14:21

zizu1991 je napisao/la:Ja ne navijam niti za jedne, niti za druge, al kada je u pitanju BH klupski fudbal u Europi, koji god tim da nastupa i protiv bilo koga da igra navijam za njega, jer ipak, na kraju krajeva, predstavlja našu državu i naš domaći nogomet, kakav god on bio
upravo tako nista lose nisam mislio i slazem se upotpunosti u tome.

Trpkovic
Kontakt:

Post Postao/la Trpkovic » 27 jun 2012, 15:53

Citam ovo za Husejinovica. Cuo sam danas od jednog momka iz kluba, da je Husejinovic dogovorio sve s Hajdukom, samo se ne zna da li ce to biti prije evrope ili poslije.

U klubu bi najvise zeljeli da odigra bar te evropske utakmice, a opet Said je drugacijeg misljenje.
Lova koju dobijete ce biti mizerna, odnosno koliko ste i ulozili u njega. Stan, hrana i ostalo ...
Čuva Bog Želju svog !!

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 27 jun 2012, 16:25

ma ne vjerujem ja da cete pustit Saida u Hajduk,Hajduk nema para za njega ako ste imalo pametni ne smijete ga pustiti za neku mizernu svotu a necete garant,pustite se toga rekla kazala

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 27 jun 2012, 16:33

exbabilon je napisao/la:Fulio si temu :?
ejbmu tak sad vidio da sam fulio :|

High

Post Postao/la High » 27 jun 2012, 16:57

Ništa od Papca.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 27 jun 2012, 17:04

High je napisao/la:Ništa od Papca.
I ti si vjerovao u mogucnost dolaska Papca :roll:
iskreno proteci ce jos podosta vode Miljom dok vi ili mi ne dovedemo takvog igraca
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

High

Post Postao/la High » 27 jun 2012, 17:17

Naravno da jesam, jer je postojala mogućnost da Saša potpiše za FK Sarajevo. I to svi znaju koji su upućeni u zbivanja što se ovog kluba tiče. Saša se zahvalio na pozivu, to je to.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 jun 2012, 17:20

Jović: Igrači koji ne trebaju Hajduku, ne trebaju ni Sarajevu

Said sigurno ostaje tokom evropskih utakmica. Što se tiče neke razmjene igrača, moj stav je da igrači koji ne trebaju Hajduku, ne trebaju ni Sarajevu, a u slučaju neke ozbiljne i konkretne finansijske ponude, sve je otvoreno, rekao je Jović
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 27 jun 2012, 20:43

Komsije,vidjoh ovu jovicevu izjavu kako igraci koji ne trebaju Hajduku ne trebaju ni Sarajevu.To je pravi pristup svaka cast covjeku na stavu...Ispravno razmisljanje bar po meni,mada treba provjeriti sve opcije,zlu ne trebalo mozda tu ima finih igraca i za razmijenit ;)
SLOBODA NAVIJAČIMA

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 jun 2012, 21:52

Igrači ponovo u Sarajevu.- U subotu utakmica protiv RNK Split.

Igrači FK Sarajevo vratili su se sa priprema iz Slovenije i od danas ponovo treniraju u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

"Na pripremama je bilo odlično. Odigrali smo nekoliko dobrih i kvalitetnih utakmica. Pohvalio bih sve momke, svi su radili odlično i nadam se da će ovaj rad dati rezultate na terenu.", kazao je Nemanja Zlatković.

Narednu prijateljsku utakmicu, u sklopu priprema za utakmicu 1. pretkola kvalifikacija za UEFA Europa League 2012/13, FK Sarajevo igra u subotu, sa početkom u 19h protiv RNK Split.

"Ekipu poznajem dobro. Iskusni su i imaju dobru odbranu. Mislim da je utakmica protiv Splita odličan test pred utakmicu koja se igra sljedećeg četvrtka, protiv Maltežana. Iskoristit ću ovu priliku da iskažem svoje zadovoljstvo ždrijebom. FC Hibernians je dobar protivnik i mislim da ćemo proći bez većih problema.", kazao je Mario Tadejević.

Novi igrači u bordo svlačionici, Nemanja Zlatković, Mario Tadejević i Žarko Karamatić, su dolazak u prostorije kluba iskoristili kako bi postali članovi istog.

"Prvi utisci o Sarajevu su fenomenalni. Grad je prelijep. Osjetim ogromnu povezanost navijača sa klubom. Pozvao bih sve navijače da dođu u subotu na Koševo i podrže nas na utakmici protiv Splita.", kazao je Žarko Karamatić.

Utakmica između FK Sarajevo i RNK Split se igra u subotu sa početkom u 19h. Ulaznice po cijeni od 5 KM za istočnu tribinu bit će u prodaji od petka, 29.06.2012. godine u oba BORDO FAN SHOPA, te kod prodavača ulaznica u gradu, a na dan utakmice u prodajnom boxu na istočnoj strani Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović".
fcsarajevo.ba

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 27 jun 2012, 23:27

http://sportsport.ba/bh_fudbal/mirza-dz ... gosk/83079" onclick="window.open(this.href);return false;

Mislim da bi trebalo dovesti ovog momka. Solidan je napadac a i slobodan je igrac trenutno.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 28 jun 2012, 04:24

e da je ovog dovesti..

[youtube][/youtube]

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jun 2012, 16:06

slika

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 jun 2012, 19:38

slika
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 28 jun 2012, 19:48

U prvom pretkolu ste pored Hiberniansa mogli dobiti jos Flamurtari Vlore (Albanija), Celje (Slovenija, steta sto njih niste dobili :P), UE Santa Coloma (Andora) i Shirak (Jermenija). Kada se ovako pogleda dobili ste mozda i najslabijeg protivnika, ali protiv bilo kojeg od njih smatram da bi ste bili apsolutni favoriti. Sudac na prvoj utakmici koja se igra na AFH 5 jula je Goran Spirkoski iz Makedonija, revans sedam dana poslije u Paoli sudi Madjar Adam Nemeth.

U drugom pretkolu ste pored Levski Sofia mogli izvuci jos Gent (Belgija), Legia Warsaw (Poljska), Anzhi Makhachkala (Rusija) i Asteras Tripolis (Grcka). Kada se ovako pogleda svi ovi protivnici su poprilicno ili dobro jaki. Mozda je Asteras bio najslabiji od njih posto je dobio pravo nastupa u EL samo zato sto je AEK Athens koji je zavrsio treci dobio zabranu nastupa u euro takmicenjima, a Asteras je bio tek sesti. Levski bi rekao da je u rangu sa Legiom, dok je Anzhi prosle godine kupljen od strane milijardera pa je i dobro sto je izbjegnut, Gent necu komentarisati, ne pratim bas Belgijance. Sudije nisu jos izabrane za drugo pretkolo. Stadion Levskog je kapaciteta sekundu vise od 29000, pa ce vama pripasti oko 1450 mjesta.

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 28 jun 2012, 20:41

Fin osvrt, i objektivan.
Samo mislim da je ipak Legija TRENUTNO jaca od Levskog.
Sve drugo ok.

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 28 jun 2012, 20:55

ono sto je zanimljivo jeste da je Hibernians prijavio samo 14 igraca (2 golmana) za utakmice protiv nas . Toliko o njihovoj ozbiljnosti . ZA BORDO BIJELE ...
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Hajdeee, mosarajvosa83, Pact1921 i 50 gostiju.