Moderator/ica: GracanicaAA
Odma druze da ti kazem Hamza je igrao od 2 lige sjever kod nas..On je nije ni 30% vise sta je bio prije 3 il 4 sezone..Sef Kuntic u Zvijezdi oce da ubrza igru i oce Europu a Hamza vise jednostavno nespada u taj rank,i dalje stoji on je kvalitetan igrac al godine cine svoje..Izmeduostalog dobar je bio vođa na terenu i istinski ljubimac Gradačačke publike.Ponuden mu je posao trenera rekao je da oce jos da igra i potpisao za vas..Izmeduostalg mi smo mu zahvalni za ono sto je dao ZVIJEZDI!lindegard je napisao/la:Ja danas bio u Sapni s Hamzom u kladionici kaze da je zadovoljan potpisom za gradinu![]()
taj jahicev otac ce s j e b a t i karijeru svom dijetu.steta za malog ekstra je igracBenjo_AFC86 je napisao/la:Potpisali: Zoletić, Efendić, Hamzić za sad. Varupa je htio pare na ruke, ali ništa od toga pa je otišao.
Na probi su danas bili Jahić iz gradačačke Zvijezde (mladi talentovani igrač) te Dražen Savić iz Klagenfurta.
Jahićev otac bi trebao u subotu doći u Srebrenik da dogovori detalje oko prelaska.
Očekuje se dolazak na probu Nezića iz Zvijezde te Damjanovića koji je nastupao za repku BiH
Sutra dolazi novih 10tak igrača na probu. Uglavnom prometno je dosta.
Bilo je još par igrača na probi, ali ništa posebno. Jedan iz Omladinca, te iz Samca.
Najvjerovatnije se više neće vraćati Mitrović, Turudija, Alić S., Popara, Džananović. Ali to nije sigurno, dug je prelazni rok.
Sto bi sje.bao kad ce mali prije dobit sansu u Gradini nego u Zvijezdiastra1922 je napisao/la:taj jahicev otac ce s j e b a t i karijeru svom dijetu.steta za malog ekstra je igracBenjo_AFC86 je napisao/la:Potpisali: Zoletić, Efendić, Hamzić za sad. Varupa je htio pare na ruke, ali ništa od toga pa je otišao.
Na probi su danas bili Jahić iz gradačačke Zvijezde (mladi talentovani igrač) te Dražen Savić iz Klagenfurta.
Jahićev otac bi trebao u subotu doći u Srebrenik da dogovori detalje oko prelaska.
Očekuje se dolazak na probu Nezića iz Zvijezde te Damjanovića koji je nastupao za repku BiH
Sutra dolazi novih 10tak igrača na probu. Uglavnom prometno je dosta.
Bilo je još par igrača na probi, ali ništa posebno. Jedan iz Omladinca, te iz Samca.
Najvjerovatnije se više neće vraćati Mitrović, Turudija, Alić S., Popara, Džananović. Ali to nije sigurno, dug je prelazni rok.
Imo je on priliku i u zvijezdi, zadnju polu sezonu u gostima je svaku utakmicu bio u prvoj, a kod kuce je ulazio u drugom, jednom bio asistent za pobjedu i eto odma belaja ko je on jeSTBoys je napisao/la:sto bi sje.bao kad ce mali prije dobit sansu u Gradini nego u Zvijezdi
Majstore sad se javlja situacija da.. ako ostane čitava naša ekipa iz prve lige, jedva 2 tekme da ćemo pobjediti. Ali opet ako rastjeraš te naše igrače onda je to rizik, ako ispadnemo ko će igrati sljd sezonu u Prvoj ligi ako si otjerao svoje igrače !? Najbolje pola - pola .plavobijeli je napisao/la:Nemojte dozvoliti da Vam sad u klub dođu kojekakve skitnice jer one ga nisu ni uvele u viši rang,pa neka igraju ovi maši momci pa makar i ispali a ne da Vam sad ovi pokupe šolde i Vi otresete u niži rang pa onda sve ispočetka a kola kad pođu nizbrdo se ne zaustavljaju lako.
Hamzić ne igra navedenu poziciju, ali će se sjajno slagati Hamzić i Smajlović, prvi će biti mozak, a drugi nogeBenjo_AFC86 je napisao/la:Jovančević nije prošao.
Ekipa bi ti bila ovakva:
----------Damir Smajlović-----------
lijevo krilo--------------Huseinbašić
--- ------Turbić-----Hamzić
--------------- Zoletić
lijevi bek --- stoper ---- Alić ---- Ope
Ova mjesta što nisam ime stavio će biti popunjena novim igračima.
Mislim da Hamzić i Turbić neće biti obojica iza Damčeta jer je to preofanzivno, nego će se boriti za mjesto.
Dolazak 2 stopera, te je tu Alić (koji ima zabranu prve dvije tekme igranja), oni će se nametati za prvi tim. Po potrebi i Zoletić može igrati stopera u najgoroj situaciji.
Za lijevog beka , na probi je Dražen Savić koji extra igra ali pitanje je da li će se dogovoriti oko para. Tu je i Ope , obojica mogu igrati desnog i lijevog beka. Kad se bude dovodio stoper, gledati će se da on može po potrebi beka igrati.
Onda će se dovesti još jednog veznog, kvalitetnog. Tu su i naši igrači koji će konkurisati takođe tipa Salibašić, Muminović te Ordagić.
Desno krilo je Brzi, a lijevo će se dovesti ako Jahić (Zvijezda) ne ostane u nas, ali on 89% ostaje. Make će tu konkurisati za krilo.
I moguće da će se dovesti jedan špic ili krilo koji bi možda bili zamjena, ali imamo mi naše djece. Ako se Smajlović povrijedi ili kartone dobije , onda Turba može igrati špica, a neko će umjesto njega u sredu.
!
Nezic je bio u Slobodi, dok Zoletic je takodjer bio, ali ce vjerovatno zavrsiti u GradiniTkanton je napisao/la:Gdje su sad taj Zoletic i Nezic, kod vas ili u Slobodi, pise da su bili kod njih na prozivci
Evo izgleda da je Nezic ipak Slobodin http://kapijabosne.com/index.php?option ... Itemid=177" onclick="window.open(this.href);return false;SaltCityAttack je napisao/la:Nezic je bio u Slobodi, dok Zoletic je takodjer bio, ali ce vjerovatno zavrsiti u GradiniTkanton je napisao/la:Gdje su sad taj Zoletic i Nezic, kod vas ili u Slobodi, pise da su bili kod njih na prozivci
Tog tvog misljenja su bili Banovici, Kozara, Drina Zvornik pa su bili izletnici jednu sezonu u PL,plavobijeli je napisao/la:Gospodo iz Gradine,žao mi je al stvarno neznam gdje se to mjesto nalazi al mislim da je u Tuzlanskoj regiji koja je najajči rasadnik mladih talenata i izgleda ničegviše.Nemojte dozvoliti da Vam sad u klub dođu kojekakve skitnice jer one ga nisu ni uvele u viši rang,pa neka igraju ovi maši momci pa makar i ispali a ne da Vam sad ovi pokupe šolde i Vi otresete u niži rang pa onda sve ispočetka a kola kad pođu nizbrdo se ne zaustavljaju lako.Premijer liga nije ništa bolja od prve lige izuzev 2-3 kluba tako da ovaj Vaš kadar to sve može iznijeti i bolje dati svojim momcima novce jer oni su to i zaslužili.Očito iz pregleda ste se odlučili za ovu drugu opciju koja za Vas nije dugoročno dobra.
tosunovic je prisustovao danasnjem treningu,,nje trenirao al je bio u adinom drustvo pa vidjet cemo dal su dogovorili sta..Benjo_AFC86 je napisao/la:Zoletić je u Gradini, trenira sa Slobodom jer ima profesionalni ugovor do 30.juna, tj do subote i mora gore biti. Zatim će se nama priključiti.
Na probi je bio Begić iz Čelika - stoper (polusezonu proveo na posudbi u Kaknju) i vrlo je moguće da će ostati.ž
A uskoro bi trebale biti slike tribine i to, valjda su vijećnici usvojili to il šta ja znam, sad sam gledao nacrt i tribinu. Slična je kao u Banovićima zapadna.
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 8 gostiju.