FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

travnicanin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la travnicanin » 27 jun 2012, 14:12

aleksandar_veliki je napisao/la:
arbitar je napisao/la:ne mogu da je vjerujem da neki pojedinci kao @aco koriste riječ AUTSAJDER :roll: ne znam stavarno otkud toliki pesimizam, hajde da igramo protiv basela, celtica, brage... ali protiv maribora to reći je van svakog razuma, favoriti nismo ali nismo vala ni autsajderi, nemojte pretjerivati molim vas, ni u veličanju nas ni u veličanju njih jer realno nije tolika razlika

ono što mene trenutno brine je da su oni već odigrali veliki broj pripremnih utakmica protiv kvalitetnih protivnika, a mi nismo još ni jednu
Dozvolit ces da svako ima pravo na svoje misljenje, evropske teke u posljednje dvije godine meni jednostavno ne daju za pravo da mislim drugacije. Po meni je Maribor apsolutni favori, dakle ako bih procentualno se izražavao onda bih rekao da oni imaju 80 posto sanse za prolaz, a Zeljo ili mi, posto je naš bh. klub, 20 posto. Mali optimizam mi daje Sir, mislim da ce ih dobro prostudirati i to što su u fudbalu iznenadjenja moguca, jedno takvo se desilo protiv Sheriffa, zasto ne bi i sada, niko sretniji od mene.
Aco slažem se sa tvojim stavom oko utakmice sa Mariborom ali nedavno si na temi Sarajeva nakon njihove utakmice sa Mariborom imao baš suprotno mišljenje, od kud tako nagla promjena mišljenja

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 27 jun 2012, 14:17

Ma to aco smiruje sampione u euforiji.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 jun 2012, 14:23

FCS je napisao/la:
vecaveca je napisao/la:Željo može igrati s Mariborom.Nisam veliki optimista mislim da necemo proci dalje.
Ali cuda se desavaju i nadam se necemu,nekako nesto i ako je protivnik tezak.
Da nam je Partizan dosao sto se tice fudbala i igre bio bi laksi protivnik. ;)
Šta je pisac htio da kaže :roll:
Ni meni nije jasno ?

Svi znamo zasto se treba izbjeci Partizan a nekima opet tesko objasniti. I ovo sto kaze da bi nam bio laksi protivnik ne bi se slozio. Super smo prosli, koga smo mogli dobiti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 27 jun 2012, 14:37

Elegant je napisao/la:
FCS je napisao/la:
vecaveca je napisao/la:Željo može igrati s Mariborom.Nisam veliki optimista mislim da necemo proci dalje.
Ali cuda se desavaju i nadam se necemu,nekako nesto i ako je protivnik tezak.
Da nam je Partizan dosao sto se tice fudbala i igre bio bi laksi protivnik. ;)
Šta je pisac htio da kaže :roll:
Ni meni nije jasno ?

Svi znamo zasto se treba izbjeci Partizan a nekima opet tesko objasniti. I ovo sto kaze da bi nam bio laksi protivnik ne bi se slozio. Super smo prosli, koga smo mogli dobiti.
moja greska! mislio sam partizan sto se tice i fudbala i igre jos tezi protivnik! Ne do Bog :D
izvinite raja :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 jun 2012, 14:41

Ako je Zeba rekao da prolazimo, prolazimo onda i opustite se uzivajte u lijepom danu, prosetajte sa djevojkom, popijte kaficu opustite se ljudi.... ali imajte na umu da prolazimo! :)

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 27 jun 2012, 15:07

Omalovazavanje i degradiranje nase svetinje i najvece fudbalske institucije u drzavi s komentarima da je super jaki Maribor apsolutni favorit,i da su nase sanse 20 procenata je smijesno i nekorektno,strasno... :(
SLOBODA NAVIJAČIMA

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 27 jun 2012, 15:12

ennis je napisao/la:Omalovazavanje i degradiranje nase svetinje i najvece fudbalske institucije u drzavi s komentarima da je super jaki Maribor apsolutni favorit,i da su nase sanse 20 procenata je smijesno i nekorektno,strasno... :(
STOP OMALOŽAVANJU SVETINJE :!:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 jun 2012, 15:15

Nije mi jasno kako smo dozvolili da mali Hajradinovic predje u Olimpic.Mislim da smo ga trebali zadrzati i da se radi o dobrom mladom igracu.Zao mi zbog ovoga skroz.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jun 2012, 15:24

boccaccio je napisao/la:Nije mi jasno kako smo dozvolili da mali Hajradinovic predje u Olimpic.Mislim da smo ga trebali zadrzati i da se radi o dobrom mladom igracu.Zao mi zbog ovoga skroz.
ccc ne mogu da vjerujem da je tako lahko poletio na Otoku
DRUG NEBI TI PUNCA

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 27 jun 2012, 15:25

boccaccio je napisao/la:Nije mi jasno kako smo dozvolili da mali Hajradinovic predje u Olimpic.Mislim da smo ga trebali zadrzati i da se radi o dobrom mladom igracu.Zao mi zbog ovoga skroz.
I Amar katkad pogriješi mada je i mali bahat. Kao i većina mladića pri kraju juniorskog staža, Hajro ima menadžera. Olimpic dao više, mali otišao tamo. Vidjećemo je li bila greška, po mom mišljenju jeste i to ogromna...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 jun 2012, 15:33

partibrejker1921 je napisao/la:
I Amar katkad pogriješi mada je i mali bahat. Kao i većina mladića pri kraju juniorskog staža, Hajro ima menadžera. Olimpic dao više, mali otišao tamo. Vidjećemo je li bila greška, po mom mišljenju jeste i to ogromna...
Zao mi je pravo, mislim da momak obecava e sada Gracic jedva ceka da kupi nase igrace, mislim da bi kod Amara vise napredovao, ali eto sam pao sam se ubio.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 27 jun 2012, 15:33

" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo sad nesto gledam ove isjeceke i ne znam jel se meni cini ili im je odbrana stvarno dobro suplja :? Igra u veznom redu se temelji na nabijanju pa ako je neko u napadu stigne dobro je. U napadu mi se cine dobro jaki i vec sad uigrani i ne smije im se dati ni malo prostora jer sve dobro kaznjavaju a cini mi se da su najopasniji iz prekida. Uglavnom ne treba ih podcjenjivati ali nemojte ih Boga vam ni dizat u nebesa ko da su ne znam ni ja :roll:
Keep calm and believe in Amar
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 27 jun 2012, 15:34

ne znam kad sam zadnji put napisao post na forumu, ali evo sad moram, sto se tice Hajradinovica bas sam neki dan igrao lopte snjim, mali ima talenta, ima odlicnu tehniku, dobro barata s loptom, brz je, jedino sto je skrt ma da se i to moze rijesiti, ali nisam vidio u zivotu da neko moze biti nako arogantan i bezobrazan, tako da neka se Amar rijesio njega, jes da je fakat talenat i mozda i bude nesto od njega, ali taj njegov bezobrazluk to se nemoze opisati..

Trpkovic
Kontakt:

Post Postao/la Trpkovic » 27 jun 2012, 15:38

I ja bih da se malo ukljucim.
Sto se tice malog Hajradinovica otisao je na pravo mjesto i sigurno ce imati vecu minutazu za igru, a isto tako ce i dobiti vise para. Svaki mladi igrac treba da igra, a ne da stagnira i ceka neku priliku, a sad da u Zelji ima mjesta da igra vrlo je upitno.

Takode treba spomenuti da mali Zolotic isto ne zeli produziti ugovor, sad na kraju sta ce biti vidjet cemo.
Odlazak Nyeme je veliki hendikep pred evropu, jer tesko mozemo imati opet igraca koji pokriva cijeli teren, a uz to je fizicki prejak.

Nadati se nekom pojacanju, ali kako pripreme prolaze izgleda da nece vise niko ni dolaziti, a niko ni otici. Bar dok evropa ne prode...
Čuva Bog Želju svog !!

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 27 jun 2012, 15:45

FC BAYERN je napisao/la:ne znam kad sam zadnji put napisao post na forumu, ali evo sad moram, sto se tice Hajradinovica bas sam neki dan igrao lopte snjim, mali ima talenta, ima odlicnu tehniku, dobro barata s loptom, brz je, jedino sto je skrt ma da se i to moze rijesiti, ali nisam vidio u zivotu da neko moze biti nako arogantan i bezobrazan, tako da neka se Amar rijesio njega, jes da je fakat talenat i mozda i bude nesto od njega, ali taj njegov bezobrazluk to se nemoze opisati..
Nova generacija fura balotelija sve nesta bahato.Uz pravo ljude mozda dodje sebi.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 jun 2012, 15:54

Jos jedna mlada nada propade... steta.... Mada mislio sam da ce biti nesto od malog ako se sef uzme posla, ali doduse sada ima prioritet raditi sa igracima iz prve...

Danas protiv Sirokog u 18.00

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 27 jun 2012, 15:59

joj raspadamo se :roll:

koga boli za ovog malog..dosta mi je više bahatih igrača, igrača koji će za sitnu lovu izdati Želju, za neke fol bolje uslove. Gdje će mu bolji uslovi od toga da mu Amar Osim bude trener, koji bi napravio nešto od njega, od Želje na kojeg su sve oči uprte, i sigurno će se prodati bolje iz Želje nego nekog manjeg kluba. Nek' ide, ionako bio za koju godinu bio novi Kerla i slični, bolje ne trošiti vrijeme na njega.
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 27 jun 2012, 16:03

Pozdrav svima iz Maribora!
Neču ništa polemizirati, samo napisati neke važne stvari jer vidim, da nekima stvari nisu jasne.

1. Vaš sektor:

Bit čete namješteni na severu stadiona. Svi gostujoči navijači su na severu, tako čete biti i vi.

slika

slika

slika

slika

Znači skrajno levo, čete biti vi, jedan sektor između vas i ostalog dijela tribine bit če tampon cona, a desno od tampon cone mariborski gledaoci. Vaš sever i naš jug (Viole) nema stolica upravo zbog toga što je to NAVIJAČKA tribina i tako spriječimo vandalizam i lomljenje stolica. Ako ih nema, onda toga nema. I mi stojimo cijelu utakmico tako, da nam stolice nisu potrebne.

2. Ulaznice

Stadion prima 12.994 ljudi. Po pravilima UEFE, dobit čete 5% ulaznica, to vama pripada po pravilima.
Znači dobit čete max 650 ulaznica. Jako važna stvar će biti PERSONALIZACIJA. To vam znaći, da više od 650 vas neče moči doči na stadion iz Sarajeva. Svi, koji imate državljanstvo BiH nečete moči doč na stadion. Na svaku ulaznicu če se napisati ime i prezime, naslov i država. Treba če imat osobnu ili pasoš i to če provjeravat na ulazu na stadion policija i redari. Bezveze čete se neki vozat u Maribor, ako neče biti jedni između ovih 650. Neče vas pustiti na stadion, mada imali ulaznicu bilo kojem putem pridobljenom. Cijena ulaznica bit če verojatno 10€, ali još nije sasvim odlučeno. Imat čete istu cijenu kao svi ostali gledaoci osim organizovane domače navijačke grupe Viola.

3. Put u Sloveniju na utkamicu

Najbolji način je naravno organizovano preko kluba ili neke turističke agencije. Dvije ceste oko stadiona če biti zatvorene, tako, da oni koji čete doči sa svojim autom, trebat čete tražit parkilište po cijelom Mariboru po ulicama. To nije baš pametno. Na ulazu u Sloveniju treba HITNO kupiti vinjetu za autoput. Ako toga neče imati, slijedi jako velika kazna od najmanje 300€ + treba kupiti vinjetu na licu mjesta gdje vas zaustave. Ovdje nema spasa nikome. Najverovatno če biti maksimalno osiguranje za ovu utakmicu, što znači, da če policija vas voditi sve od granice pa do stadion. Neče biti šetnje po gradu, makar govorili, da ste došli turistički i da želite uživati u razgledu Maribor i onda iči na utkamicu. Jedino šetanje čete moči doživit između dvije barikade u vašom sektoru. Jako velika mogučnost je, da vas zavrnu na granici ako čete doči bez ulaznica. Znači ono doči na blef pa vidjeti ako čete se moči prešvercati na stadion. Toga neče biti 100%.
A još na kraju kada pročitah ovaj vaš forum. Nema podcenjivanja iz strane Maribora. Ako ko to radi, onda so to pojedinci, ali ne klub i igrači. Mi poštujemo svaki klub in zaboli nas sa kim igramo. Nema kod nas jugonostalgije. Na vas gledamo kao klub, kojeg trebamo proči, da idemo dalje i ništa drugo. Oko skandiranja na rukometnoj utakmici, to so bile neke budale ,koje nemaju veze sa Violama. Jedino nam je drago, što smo dobili Željezničar je blizina, da čemo imati puno bliže iči u jakom velikom broju na utakmicu u Sarajevo.

Sve dobro....

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 27 jun 2012, 16:05

trbina na kojoj nema stolica po pravilima se ne moze koristiti tako da od ovog gore nema nista to znate po nasem zapadu i ako imaju stolice mi ga ne mozemo koristiti jer stolice nisu po propisima
koliko nam olimpic treba isplatiti za njega ona naknada za treniranje zna li iko
Zadnja izmjena: ZELJO MOJA, dana/u 27 jun 2012, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 27 jun 2012, 16:07

Cek ako nema stolica sa naslonjacima na tim tribinama kako onda mogu ljudi na njih? :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 7 gostiju.