FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zlatandr
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlatandr » 27 jun 2012, 12:39

Zel je napisao/la:slika

Neka mu je sretno :!: :D
Ma vala nije mi nesto drag Nijema, mozda pretjerujem, al je po meni ispao šuft sto nije produzio ugovor pa onda otisao da bar neku lovu uzmemo za njega, a ne onako džabaluka da ode.
Volim te Zeljo!!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 27 jun 2012, 12:45

U kolko je danas tekma protiv Sirokog?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 27 jun 2012, 12:47

ChWilla je napisao/la:ja mislim da je "apsolutni favorit" prejaka fraza i da je "blagi favorit" mnogo primjerenije.

u odnosu na prethodne dvije godine, bilo je mnogo manje promjena u ekipi i sigurno smo najuigraniji. otišao je samo nyema, a ne treba zaboraviti da smo sheriff prošli sa njim na štoperu (gdje je objektivno dosta lošiji nego na zadnjem veznom i gdje je skrivio hejbet golova), stanićem na lijevom beku, karićem na golu i savićem u veznom redu. kerla na štoperu umjesto nyeme, antolović ili gušo na golu umjesto karića, kvesić umjesto stanića na lijevom beku i bekrić umjesto savića - to su četiri bitne nadogradnje u odnosu na sastav koji je prošao sheriff.

znači igraće i po imenima jača i dosta uigranija ekipa. a maribor nije puno jači od sheriffa, ako je uopšte. mislim, opet su jači, organizovaniji i bogatiji od nas, to nema sumnje. ali "apsolutni favorit" nisu.
Isto razmisljas ko' i ja ;)
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 27 jun 2012, 12:48

Jel danas igramo sa Širokim ?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 27 jun 2012, 12:50

sajo10 je napisao/la:U kolko je danas tekma protiv Sirokog?
U 18h igrate..

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 27 jun 2012, 12:51

Semper je napisao/la:O kakvom vi inatu pričate, nikada nijedan bh sportski kolektiv niti pojedinac nisu neizvjestan a važan meč dobili.
Zato sto kod nas ako se nesto moze uradit sa pola snage gledamo do tako uradimo a ne kontamo da nas to moze kostat, pogledaj Hrvate. Pa repka im dobija najmanje 10% na kvaliteti jer ljudi su izbacili tipicno ex-yu razmisljanje "ma lahko cemo mi to" nego ljudi zapnu od pocetka i onda jedna Spanija nije vise tako velika.

100% sam ubijedzen da ako zapnemo punom snagom da smo mi blagi favoriti u ovom dvoboju a vi kako hocete.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 27 jun 2012, 13:00

Ovde su dvije krajnosti, jedni koji nam ne daju nikakve sanse, do onih drugih kod kojih smo vec prosli, neka malo imal sta novo

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 27 jun 2012, 13:04

Kolko ste se zapricali da niko nije spomenuo 6000 stranicu :mrgreen:

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 27 jun 2012, 13:05

ne mogu da je vjerujem da neki pojedinci kao @aco koriste riječ AUTSAJDER :roll: ne znam stavarno otkud toliki pesimizam, hajde da igramo protiv basela, celtica, brage... ali protiv maribora to reći je van svakog razuma, favoriti nismo ali nismo vala ni autsajderi, nemojte pretjerivati molim vas, ni u veličanju nas ni u veličanju njih jer realno nije tolika razlika

ono što mene trenutno brine je da su oni već odigrali veliki broj pripremnih utakmica protiv kvalitetnih protivnika, a mi nismo još ni jednu

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 27 jun 2012, 13:09

arbitar je napisao/la:ne mogu da je vjerujem da neki pojedinci kao @aco koriste riječ AUTSAJDER :roll: ne znam stavarno otkud toliki pesimizam, hajde da igramo protiv basela, celtica, brage... ali protiv maribora to reći je van svakog razuma, favoriti nismo ali nismo vala ni autsajderi, nemojte pretjerivati molim vas, ni u veličanju nas ni u veličanju njih jer realno nije tolika razlika

ono što mene trenutno brine je da su oni već odigrali veliki broj pripremnih utakmica protiv kvalitetnih protivnika, a mi nismo još ni jednu
Jesil "englez" il se pravis "englez" ?

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 27 jun 2012, 13:12

slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 jun 2012, 13:36

arbitar je napisao/la:ne mogu da je vjerujem da neki pojedinci kao @aco koriste riječ AUTSAJDER :roll: ne znam stavarno otkud toliki pesimizam, hajde da igramo protiv basela, celtica, brage... ali protiv maribora to reći je van svakog razuma, favoriti nismo ali nismo vala ni autsajderi, nemojte pretjerivati molim vas, ni u veličanju nas ni u veličanju njih jer realno nije tolika razlika

Jos ako se u obzir uzme da smo mogli dobiti daleko jaceg Basela, Zilinu, Debrecen, AEL, odlicnu smo prosli.

Sad neka neko argumentuje da nismo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 27 jun 2012, 13:42

Sinoc sam u gradu vidio Nyemu, jel svratio iz Australije na kafu ili ... ? A mozda je bio i moj drug Nedim :D

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 27 jun 2012, 13:48

aleksandar_veliki je napisao/la:

Dozvolit ces da svako ima pravo na svoje misljenje, evropske teke u posljednje dvije godine meni jednostavno ne daju za pravo da mislim drugacije. Po meni je Maribor apsolutni favori, dakle ako bih procentualno se izražavao onda bih rekao da oni imaju 80 posto sanse za prolaz, a Zeljo ili mi, posto je naš bh. klub, 20 posto. Mali optimizam mi daje Sir, mislim da ce ih dobro prostudirati i to što su u fudbalu iznenadjenja moguca, jedno takvo se desilo protiv Sheriffa, zasto ne bi i sada, niko sretniji od mene.
Sarajevo - Genk, Sarajevo - Helsinborg, Sarajevo - Sigma, Sarajevo - Spartak, Sarajevo - Cluj, Željezničar - Lilestrom, Željezničar - Šerif, Široki - Austrija Beč, Zrinjski - Vaduz..... Ovo su protivnici u rangu ili bare bare sa mariborom i levskim, a dobili su po ušima (osim austrije i cluja koji su se provukli), eto razkoga za optimizam baziranog na činjenicama.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 27 jun 2012, 13:53

ne znam mozda smo slabiji sto je otisao Nyema mozda nismo , lik je trcao meni se cini najvise i prekidao akcije al isto tako je cesto znao u prazno otici i tako ostaviti prostora za protivnicke igrace kao na derby ako se dobro sjecam a bilo je vise takvih scenarija mali zolotic ga je odlicno zamjenio u sirokom , u toj utakmici sam bio nekako ubjedjen da cemo primiti go jer nije igrao Nyema misleci da ce faliti odbrani al siroki tada nije napravio nista jest dvaput al nakon nasih gresaka , ostali su svi ostali , u ligi nam je bilo malo zeznuto igrati jer su se svi branili cim je neko krenuo napred protiv nas primali su tricu nekoliko posljednjih kola netreba spominjati jer smo vjerovatno i pali malo sto se tice fizicke spreme jbga nije lako igrati cijelu sezonu srijeda,subota i to uspjesno kao sto smo mi igrali , ovaj sastav nije igrao prosle godine europske utakmice a sigurno je jaci on onog sto je igrao , jbga slovenci favoriti jer ljdui igraju vec duze tu grupnu fazu europske lige dok LP ni oni nemogu primirisati , vidjecemo glupo se predavati jer je to fudbal nije toliko velika razlika a iznanadjenja su moguca , ako bas trebamo izgubiti nek bar igraci dadnu 100% sto ne sumnjam pa im bar nemozemo prigovoriti nista jer ljdui su kvalitetniji nas cilj treba da bude opet dupla kruna i pobjede na derby :D

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 27 jun 2012, 13:55

Željo može igrati s Mariborom.Nisam veliki optimista mislim da necemo proci dalje.
Ali cuda se desavaju i nadam se necemu,nekako nesto i ako je protivnik tezak.
Da nam je Partizan dosao sto se tice fudbala i igre bio bi laksi protivnik. ;)

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 27 jun 2012, 13:56

vecaveca je napisao/la:Željo može igrati s Mariborom.Nisam veliki optimista mislim da necemo proci dalje.
Ali cuda se desavaju i nadam se necemu,nekako nesto i ako je protivnik tezak.
Da nam je Partizan dosao sto se tice fudbala i igre bio bi laksi protivnik. ;)
Šta je pisac htio da kaže :roll:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 27 jun 2012, 14:00

Zamjenit ce Zola Nyemu u to ne sumnjam ni dvije sekunde. Zolotic je zvijer od igraca, to je buducnost Zelje i reprezentacije. Zasto govorim ovo? Pa nije samo sto lik trci ko lud i sto ima kondiciju koju rijetko koji imaju ali i sto je "pametan". Smireno igra, ima dobar pregled igra i ne rizikuje previse. Nadam se da ce imati mjesto u prvih 11 na jesen.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

jeznijanez
Kontakt:

Post Postao/la jeznijanez » 27 jun 2012, 14:01

v mb pričakujemo 2 težki tekmi

in 2 zmagi nad železničarjem

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 27 jun 2012, 14:11

Najvažniji segment će biti trka.moramo imati trkački raspoloženu ekipu.u ligi je jedino Svraka trčao preko 8 km,ostali su kaskali,neki manje,neki više.prije početka priprema,cilj je bio da se ljestvica kondiciono-aerobne sposobnosti digne za 20 %.
Nadam se najboljem.
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Levin, Lynx i 60 gostiju.