FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

thulkazal
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la thulkazal » 27 jun 2012, 12:21

bajern100 je napisao/la:Da li postoji ikakva mogućnost da dovedemo Matsa Humelsa...
prije da će Uli dovesti Terry-a, Pepe-a, Ramos-a nego Hummelsa ... prvo sto ga je se odrekao kad ga je prodao Dortmundu i drugo čitava situacija oko Hummelsovog oca jer ga je Bayern otpustio i sada se tuže po sudovima radi isplate ...

Ajd neka Mandže nekako će se preći preko toga ...

Volio bi da se dovede Howedes jer onda bi odbrana bila top ... Lahm-Badstubber-Howedes-Boateng ... 25-30 mil za Howedesa a od vezni Leitnera iz Dortmunda (mada i to je teško zbog rivalstva xD) ...

Vidim svi bruje treba nam brži vezni koji će znati povući loptu i ubrzati igru pa on se ima u Alabi samo neka ga guraju na DM/MC ... ionako bek mu nije početna pozicija ...

za poziciju RB ima onaj novi klinac sto je dosao iz Kolna ... on moze uletiti umjesto Boatenga koji može da radi rotaciju sa Badstubberom/Howedesom na poziciji centralnog ... a i Howedes moze odigrati RB ... Sto se tiče lijevog beka umjesto Lahma mogu odigrati Gustavo i Alaba ...

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 27 jun 2012, 12:35

thulkazal je napisao/la:
bajern100 je napisao/la:Da li postoji ikakva mogućnost da dovedemo Matsa Humelsa...
prije da će Uli dovesti Terry-a, Pepe-a, Ramos-a nego Hummelsa ... prvo sto ga je se odrekao kad ga je prodao Dortmundu i drugo čitava situacija oko Hummelsovog oca jer ga je Bayern otpustio i sada se tuže po sudovima radi isplate ...

Ajd neka Mandže nekako će se preći preko toga ...

Volio bi da se dovede Howedes jer onda bi odbrana bila top ... Lahm-Badstubber-Howedes-Boateng ... 25-30 mil za Howedesa a od vezni Leitnera iz Dortmunda (mada i to je teško zbog rivalstva xD) ...

Vidim svi bruje treba nam brži vezni koji će znati povući loptu i ubrzati igru pa on se ima u Alabi samo neka ga guraju na DM/MC ... ionako bek mu nije početna pozicija ...

za poziciju RB ima onaj novi klinac sto je dosao iz Kolna ... on moze uletiti umjesto Boatenga koji može da radi rotaciju sa Badstubberom/Howedesom na poziciji centralnog ... a i Howedes moze odigrati RB ... Sto se tiče lijevog beka umjesto Lahma mogu odigrati Gustavo i Alaba ...
Samo ne znam sta Lahm preferira da igra, desnog ili lijevog beka :? po meni na obadvije pozicije igra vrhunski ali cini mi se da mu ipak nekako draže desnog beka igrati, pa to malo situaciju mjenja. A Howedes bi nam legao kao budali samar, i jos jednog dobrog veznog dovesti i imamo ekipu za krov evrope.
Volim te Zeljo!!!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 27 jun 2012, 12:44

zlatandr je napisao/la: Samo ne znam sta Lahm preferira da igra, desnog ili lijevog beka :? po meni na obadvije pozicije igra vrhunski ali cini mi se da mu ipak nekako draže desnog beka igrati, pa to malo situaciju mjenja. A Howedes bi nam legao kao budali samar, i jos jednog dobrog veznog dovesti i imamo ekipu za krov evrope.
Lahm je najmanji problem ... jedini zahtjev jest da se ne pravi rotacija tokom sezone nego ako će igrati lijevo onda čitavu sezonu će igrati ... Što se tiče LB opasnije je po gol tj. siječe unutra jer je desna mu jača noga ... a što se tiče RB više ide uz liniju ... meni svejedno šta god da igra biti će ok ...

A Howedes je ono što nam treba pa da više ne gledam u zadnjoj liniji Buytena, Tymu i Gustava T_T

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 27 jun 2012, 12:47

thulkazal je napisao/la:
zlatandr je napisao/la: Samo ne znam sta Lahm preferira da igra, desnog ili lijevog beka :? po meni na obadvije pozicije igra vrhunski ali cini mi se da mu ipak nekako draže desnog beka igrati, pa to malo situaciju mjenja. A Howedes bi nam legao kao budali samar, i jos jednog dobrog veznog dovesti i imamo ekipu za krov evrope.
Lahm je najmanji problem ... jedini zahtjev jest da se ne pravi rotacija tokom sezone nego ako će igrati lijevo onda čitavu sezonu će igrati ... Što se tiče LB opasnije je po gol tj. siječe unutra jer je desna mu jača noga ... a što se tiče RB više ide uz liniju ... meni svejedno šta god da igra biti će ok ...

A Howedes je ono što nam treba pa da više ne gledam u zadnjoj liniji Buytena, Tymu i Gustava T_T
Valjda ce kupiti nekog, mada znajuci nasu upravu tesko :D
Volim te Zeljo!!!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 jun 2012, 13:01

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/mandzu ... 22695.aspx

Izgleda da je Mandžo tu i menadžer mu potvrdio
Mislim da je bio boli Džeko ali kakva je nasa uprava ponavajući je ipak i ovo je dobro
Zamjene za gomeza su tu sad jos jednog za odbrane mislim da nema se sta čekati dajte nam Javi Martineza

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 27 jun 2012, 13:29

gotovo je mandžukić je novi igrac bayerna pa dobrodosao

mislim da ce nasa uprava sada dovesti jos neko veliko ime mozda martineza ili howedesa

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 jun 2012, 13:32

badstuber je napisao/la:gotovo je mandžukić je novi igrac bayerna pa dobrodosao

mislim da ce nasa uprava sada dovesti jos neko veliko ime mozda martineza ili howedesa
A i ti Badstuber dobrodošao ovde i budi aktivan. :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 27 jun 2012, 13:34

hvala i naravno biti cu aktivan

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 jun 2012, 13:36

Eto i Mandže,hajd yebaji ga sad,sto je bilo bilo je štaš Bože.Samo se nadam da nece uzet devetku :?
@Badstuber,dobro došao :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 27 jun 2012, 13:36

oda da se zna prva slika Mandzuke u dresu Baye ide meni na avatar ;)

Nemoj slucajno da bi neko prije uzeo 8-)
Thomas Müller - Fußballgott

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 27 jun 2012, 13:37

thulkazal je napisao/la:
zlatandr je napisao/la: A Howedes bi nam legao kao budali samar, i jos jednog dobrog veznog dovesti i imamo ekipu za krov evrope.
izgleda da ste vas dvojica zaboravili da je bayo uzeo dantea ;)
ono, hovedes bi sjeo k´o kec na desetku, ali najvjerovatnije da od toga nema nista.
ps.
dobrodoslica za badstubera 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

bracinho
Kontakt:

Post Postao/la bracinho » 27 jun 2012, 13:50

Ja vec Manzu na sokeru u Bayern prebacio,ma masina nema sta.....
Bosna
Željo
Bayern

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 27 jun 2012, 13:51

Tresla se gora rodio se misPo ko zna koji puta Bayern na celu sa Enes-om se izblamirao na polju transfera....
Samo da vas ne napusti Robben jer bi onda mogli postat fina ekipa,ovako ce se Bayern vise oslanjat na individualne kvalitet dvojca , a znamo kakve su crne rupe bile tokom sezone ;)Sto bi za BvB prestavljalo problem...
Dok je Robben u Bayernu ja sam rahat.... :mrgreen: Niz ce se nastaviti ;) ABD !!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 jun 2012, 13:54

Volio bih da je otišao Džeko u Bayern, ne radi toga što je " naš ", nego radi toga, što bi sigurno imao više prilike za igru,
Sada, u Cityu, ga očekuje, blago rečeno katastrofa s obzirom da ima City 4 napadača, dvojici nije riješio status, ( Roque Santa Cruzu, i Adebayoru ), a planira dovesti još makar dvojicu, a igra formaciju s jednim napadačem
Bem' te robijo
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 27 jun 2012, 13:54

nece robben je nedavno produzio ugovor s bayernom i njegov otac je rekao da robben ostaje u bayernu

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 jun 2012, 14:04

HzBvB je napisao/la:Tresla se gora rodio se misPo ko zna koji puta Bayern na celu sa Enes-om se izblamirao na polju transfera....
Sta je tebi tu Bgt blamaza? :D
Mandzukic? :shock: Ili neuspjeli transfer Edina? Bas bih volio da vidim klub koji ce izdvojiti cca 40 miliona za Edina i platu oko 7miliona... Mozda Dortmund i izdvoji
HzBvB je napisao/la:Dok je Robben u Bayernu ja sam rahat....
Bgm mi ne djelujes tako :mrgreen:
HzBvB je napisao/la:Niz ce se nastaviti ;) ABD !!!
ABD al daBogda :mrgreen:
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 27 jun 2012, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 27 jun 2012, 14:05

secer je napisao/la: izgleda da ste vas dvojica zaboravili da je bayo uzeo dantea ;)
ono, hovedes bi sjeo k´o kec na desetku, ali najvjerovatnije da od toga nema nista.
istina ali taj Dante će ispadati gore od Buytena protiv TOP igrača u CL ... ja njega i ne vidim kao igrača za prve postave nego "back up player" koji će igrati kup utakmice i par utakmica protiv ekipa iz donjeg dijela tabele ali šta je Uli i uprava zamislila to niko nezz...

Sa Howedesom bi dobili i previše ... igrač je lider pored kvaliteta i imati Neuera, Lahm-a i Badstubera (ima i on nekakve kvalitete lidera) sa Howedesom u zadnjoj liniji bi bilo extra ...

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 27 jun 2012, 14:17

thulkazal je napisao/la:
istina ali taj Dante će ispadati gore od Buytena protiv TOP igrača u CL ... ja njega i ne vidim kao igrača za prve postave nego "back up player" koji će igrati kup utakmice i par utakmica protiv ekipa iz donjeg dijela tabele ali šta je Uli i uprava zamislila to niko nezz...

:o jednog od najboljih stopera prošle sezone koristiti samo u kup utakmicama :o i protiv ekipa iz donjeg dijela tabele :?

mislim da se u Bayernu ozbiljno planira sa Danteom, nemojte biti budale i tražiti sad i Howedesa i kurtze-palce. IMate preyebenu zadnju liniju, jednu od najboljih u Evropi i nešto se žalite tu :mrgreen: ... dobar je Dante i dobro će se on uklopit u Bayi ;)
Agieren statt reagieren

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 jun 2012, 14:25

moustapha je napisao/la:
Zenichanin je napisao/la:U Bayernu ako se ne zoves Mario ne mozes igrati u napadu :!:
Nije tacno!

Moras biti Super Mario. 8-)

Sve ti zaboravim reci da ti je dobar avatar :D

i eto,kupise Mandzukica :cry: :cry:

ne vjerujem da je Howedes uopste u planu..

Alaba - Badstuber - Boateng - Lahm,dosta dobro :D
jos na klupi Dante i Van Buyten :D
#miasanmia

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 jun 2012, 14:26

Pale_Companion je napisao/la: mislim da se u Bayernu ozbiljno planira sa Danteom, nemojte biti budale i tražiti sad i Howedesa i kurtze-palce. IMate preyebenu zadnju liniju, jednu od najboljih u Evropi i nešto se žalite tu :mrgreen: ... dobar je Dante i dobro će se on uklopit u Bayi ;)
+1
Dante je sjajan, onj ko ga je pratio dobro zna kakav je to igrac...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.