Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Nije ružičasta, i on to pokušava riješiti odlaskom u Bayern, ali ne da tamo igra za 3 miliona manje nego što u City-u sjedi na klupi. Čovjek traži istu platu, ovi ne daju, Mandžukiću su 4 miliona premija samo takva, to mu je životna šansa, a Džeki s druge strane očigledno nije.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ok, Dzeko je i dalje na nivou sljivotresa iz Zelje ?!harishp je napisao/la: U pravu si,i Lazar Popovic je napredovao.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Kako god, na kraju će on uraditi kako hoće, a ne kako mi pišemo, tako da, 
Samo sam htio da naglasim, da se nadam da će odlučiti prema svom interesu, ali i da će gledati i interes reprezentacije

Samo sam htio da naglasim, da se nadam da će odlučiti prema svom interesu, ali i da će gledati i interes reprezentacije
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
On istu platu jedino moze dobit u Anzhiu.exbabilon je napisao/la:Nije ružičasta, i on to pokušava riješiti odlaskom u Bayern, ali ne da tamo igra za 3 miliona manje nego što u City-u sjedi na klupi. Čovjek traži istu platu, ovi ne daju, Mandžukiću su 4 miliona premija samo takva, to mu je životna šansa, a Džeki s druge strane očigledno nije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
bitno je...itekako je bitnoharishp je napisao/la:
2.Sarajevo je olimpijski grad dok to ostali u regionu nisu.Ko je i kako urgirao,manje vise ,nebitno je. .
ajde nek se danas nešto organizira na tim silnim planinama
dobro znaš da bayern igra sa jednim napadačem, a sa strane dolaze ribery,robben ili muller...sad bi trebali dati 40mil za napadača koji će grijat klupu..ili će stavit jednog gomeza na klupu? mandjo je jedan od onih idealnih riješenja za bayern...iako se meni ne sviđa ideja da preuzme olićevu ulogu na klupi...ali opet olića su doveli besplatno,a za mandju će morat dati najmanje 10mil..valjda će više igrat,jer on mo že igrat i na krilu3.Kako rekoh,napredak je jedno a kvalitet za najveca dostignuca sto se od Baye ocekuje sasvim drugo. Da bi to ostvario,onda moras imati minimalno dva VRSNA napadaca koji ce trpati k'o ludi.
inače bayernu bi bilo bolje da kupi kreativnije igrače u sredini terena i možda malo pojača obranu..ovako im je igra previše predvidljiva
Citam da je Mandzukic potpisao i da ce se sutra objaviti ovaj transfer, tako da Edin nece u Bayern ici. Problem je velik ako ostane u Man City-u,kao sto je gore vec neko rekao , to ce se osjetiti u igrama reprezentacije,a slozit cemo se svi da smo ovaj put najlaksu grupu dobili da cak moramo napasti prvo mjesto,tako da forma Edina igra veliku ulogu,samo ce sjediti na klupi nece biti ni blizu top forme tako da nam vjerovatno nece moci ni pomoci toliko. A Bayern je bio jedini koje je pokazao konkretne interese za Edina.  Onaj maneger Mandzukica bio i u Londonu u Parisu na razgovore isao i u Rusiju tako sam procitao i sada zavrsi sve sa Bayernom, dok Edinov maneger drkla racku,boli njega briga sto najbolji igrac Bosne tone,i sto ce sve vise toniti ako ostane u Man City.

Sto bi rek'o narod, sam pao sam se ubio. Dzeko će vjerovatno izabrati dobru platu naustrb vise igre u nekom drugom klubu. Niko ga ne treba kriviti za to niti je njemu neko kriv. Čovjek ima važeći ugovor i dobru pinku i tako će i ostati, tog rizika trebao je biti svjestan kad sa upustao u avanturu s klubom kakav je City. Madžukić je skoro tri puta jeftiniji od Džeke, al hajmo realno, da li je Dzeko zaista tri puta bolji od Madžukića?

"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
						- 
				nanek
lolcina je napisao/la:Sto bi rek'o narod, sam pao sam se ubio. Dzeko će vjerovatno izabrati dobru platu naustrb vise igre u nekom drugom klubu. Niko ga ne treba kriviti za to niti je njemu neko kriv. Čovjek ima važeći ugovor i dobru pinku i tako će i ostati, tog rizika trebao je biti svjestan kad sa upustao u avanturu s klubom kakav je City. Madžukić je skoro tri puta jeftiniji od Džeke, al hajmo realno, da li je Dzeko zaista tri puta bolji od Madžukića?
Hajmo realno, 5 PUTA
Džeko očigledno želi ostati u Cityiu. 
Njegova odluka, nadam se da je barem mancini skontao da je usrao što ga je ignorisao poslednjih mjeseci, jer mu je Džekson na kraju spasio guizcu.

Njegova odluka, nadam se da je barem mancini skontao da je usrao što ga je ignorisao poslednjih mjeseci, jer mu je Džekson na kraju spasio guizcu.
Dzeko ako ostane u >Cityu bit ce samo on kriv i nitko drugi! On najbolje zna sta mu je raditi, ja imam dovoljno svojih problema tako da stvarno me boli racku sta ce napraviti!sanji je napisao/la:Citam da je Mandzukic potpisao i da ce se sutra objaviti ovaj transfer, tako da Edin nece u Bayern ici. Problem je velik ako ostane u Man City-u,kao sto je gore vec neko rekao , to ce se osjetiti u igrama reprezentacije,a slozit cemo se svi da smo ovaj put najlaksu grupu dobili da cak moramo napasti prvo mjesto,tako da forma Edina igra veliku ulogu,samo ce sjediti na klupi nece biti ni blizu top forme tako da nam vjerovatno nece moci ni pomoci toliko. A Bayern je bio jedini koje je pokazao konkretne interese za Edina. Onaj maneger Mandzukica bio i u Londonu u Parisu na razgovore isao i u Rusiju tako sam procitao i sada zavrsi sve sa Bayernom, dok Edinov maneger drkla racku,boli njega briga sto najbolji igrac Bosne tone,i sto ce sve vise toniti ako ostane u Man City.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ma smjesno mi je porediti Mandzukica sa Dzekom. ODVALA GODINE!nanek je napisao/la:lolcina je napisao/la:Sto bi rek'o narod, sam pao sam se ubio. Dzeko će vjerovatno izabrati dobru platu naustrb vise igre u nekom drugom klubu. Niko ga ne treba kriviti za to niti je njemu neko kriv. Čovjek ima važeći ugovor i dobru pinku i tako će i ostati, tog rizika trebao je biti svjestan kad sa upustao u avanturu s klubom kakav je City. Madžukić je skoro tri puta jeftiniji od Džeke, al hajmo realno, da li je Dzeko zaista tri puta bolji od Madžukića?
Hajmo realno, 5 PUTA
@Sanji
Dzeko tone?
Dzeko drugi strijelac kluba,osvajac FA kupa,a jedan od najzasluznijih za osvajanje lige nakon 40 i kusur godina.
Cuj tone,da nije smjesno bilo bi zalosno. Mnogi igraci u svijetu bi pozeljeli da "potonu" kao Dzeko.
Titule YUG-BiH--      (6)   66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
						Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Edinu očigledno nije bitno hoće ili ne igrati važno je 7 mil staviti u džep.Kad je tako onda neka grije klupu u Cityu.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
						- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cisto sumnjam da su samo pare u pitanju. City je trenutno jaca ekipa od Baye (ne samo od Baye nego i od 95% ostalih ekipa u Evropi), mozda hoce covjek da osvoji Ligu prvaka, da odbrani titulu i tako te sitniceSaurman je napisao/la:Edinu očigledno nije bitno hoće ili ne igrati važno je 7 mil staviti u džep.Kad je tako onda neka grije klupu u Cityu.

Bayern bio u finalu te Lige Prvaka, a City ispao u grupi (da, ispao je i United, da se ne nadje neki pametnjakovic da ide off topic i to komentarise).calcio je napisao/la:Cisto sumnjam da su samo pare u pitanju. City je trenutno jaca ekipa od Baye (ne samo od Baye nego i od 95% ostalih ekipa u Evropi), mozda hoce covjek da osvoji Ligu prvaka, da odbrani titulu i tako te sitniceSaurman je napisao/la:Edinu očigledno nije bitno hoće ili ne igrati važno je 7 mil staviti u džep.Kad je tako onda neka grije klupu u Cityu.
 Nijedna ekipa nije puno jaca od Bayerna, osim Reala i Barce (a i Reala su izbacili ove sezone). Bayern je institucija, City je igracka arapskog seika.
 Nijedna ekipa nije puno jaca od Bayerna, osim Reala i Barce (a i Reala su izbacili ove sezone). Bayern je institucija, City je igracka arapskog seika.Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Principatus
- Kontakt:
Cuj ispao City, pa ispao je i United.
Morao sam, bilo je jace od mene...

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum.  Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
						- calcio
- Kontakt:
Pusti te navijacke fore. ne volim ih ni ja ali gledajuci objektivno imaju strasnu ekipu. Sada kada su osvojili ligu, pritisak na njih je manji i vjerujem da ce harati u ligi prvaka ove sezone. jos ako se dodatno pojacaju, u sto ne sumnjam, mislim da ce biti jedni od favorita za osvajanje lp.Cartman je napisao/la:Bayern bio u finalu te Lige Prvaka, a City ispao u grupi (da, ispao je i United, da se ne nadje neki pametnjakovic da ide off topic i to komentarise).calcio je napisao/la:Cisto sumnjam da su samo pare u pitanju. City je trenutno jaca ekipa od Baye (ne samo od Baye nego i od 95% ostalih ekipa u Evropi), mozda hoce covjek da osvoji Ligu prvaka, da odbrani titulu i tako te sitniceSaurman je napisao/la:Edinu očigledno nije bitno hoće ili ne igrati važno je 7 mil staviti u džep.Kad je tako onda neka grije klupu u Cityu.Nijedna ekipa nije puno jaca od Bayerna, osim Reala i Barce (a i Reala su izbacili ove sezone). Bayern je institucija, City je igracka arapskog seika.
Suti, poslat cu Bernda da te sredi.Principatus je napisao/la:Cuj ispao City, pa ispao je i United.

@Calcio: Da, jedni od favorita, ali i Bayern je jedan od favorita i uvijek ce bit. Tako da to nije nikakav argument. Pogotovo kad znamo da Dzeko nije ni blizu standardan u Cityu. Nije bio standardan ni prije povratka Teveza, a nakon povratka da ne govorim. Bayern ili Juventus za njega je najbolje. Ovo govorim kao navijac repke, pustimo United. Igra Dzeke u reprezentaciji su drasticno losije otkad je presao u City i u to nema sumnje. Nije standardan i ne moze bit u istoj formi kao prije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Mislim da će Džeko i dalje biti rezervna opcija kod Mancinija jer ako sad gura Balotelija ispred Edina šta tek može očekivati ako dođe Falcao ili RvP.
On je sad u najboljim igračkim godinama i velika je šteta gledati ga kako propada na klupi Citya.

On je sad u najboljim igračkim godinama i velika je šteta gledati ga kako propada na klupi Citya.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
						- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja se jos uvijek potajno nadam da je sva ova prica oko Bayerna i Dzeke vrlo istinita i da je transfer Mandzukica samo zavaravanje javnosti.
Toliko sam bio uvjeren da ce preseliti na AA, da sam se usudio kladiti. 

Stoji sve da je trazio puno novca, rijetko mu to ko moze platiti, Bayern moze, ali nece.
Politika Bayerna je da niti jednom igracu koji potpisuje prvi ugovor za istoimeni klub ne daje neke ogromne novce, vec u slucaju produzavanja ugovora ta svota novca postaje mnogo veca i znacajnija.
Sta mu je falilo da se odrekao barem 1,5 miliona, vjerujem da toliko izgubi u Engleskoj sto se tice poreza i kojekakvih za..bancija.
Ja sam njegov navijac i zauvijek cu to ostati, tako da se nadam da ce ipak promijeniti sredinu, pa i ne morao otici u Bayern, jer ja zelim da gledam svake sedmice kako zabija golove u takmicarskim utakmicama a ne kako sjedi na klupi i eventualno zabije koji gol na zagrijavanju.

Toliko sam bio uvjeren da ce preseliti na AA, da sam se usudio kladiti.

Stoji sve da je trazio puno novca, rijetko mu to ko moze platiti, Bayern moze, ali nece.
Politika Bayerna je da niti jednom igracu koji potpisuje prvi ugovor za istoimeni klub ne daje neke ogromne novce, vec u slucaju produzavanja ugovora ta svota novca postaje mnogo veca i znacajnija.
Sta mu je falilo da se odrekao barem 1,5 miliona, vjerujem da toliko izgubi u Engleskoj sto se tice poreza i kojekakvih za..bancija.
Ja sam njegov navijac i zauvijek cu to ostati, tako da se nadam da ce ipak promijeniti sredinu, pa i ne morao otici u Bayern, jer ja zelim da gledam svake sedmice kako zabija golove u takmicarskim utakmicama a ne kako sjedi na klupi i eventualno zabije koji gol na zagrijavanju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
						- calcio
- Kontakt:
Pa ako dovedu nekog novog napadaca mozda ce biti fleksibilniji pa pustiti Dzeku da ode za manje pare nego sto sada traze ili ce placati razliku u platu kao sto rade sa Adebayorom (City mu placa skoro cijelu platu iako igra za Tottenham - ima se, moze se.... glupani   )
 )
Ali zaboravljate da bi oni mogli izgubiti neke igrace ovog ljeta, Real je zainteresovan za Teveza na primjer. Kao i za Aguerra.

)
 )Ali zaboravljate da bi oni mogli izgubiti neke igrace ovog ljeta, Real je zainteresovan za Teveza na primjer. Kao i za Aguerra.