FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RedDevilS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RedDevilS » 26 jun 2012, 14:06

Devil je napisao/la:Diatta i jos gore Karamatic napadaci ? :?
Od kada to ? :roll:
Vidis da raja bezveze samo lupa moj Devile.. :lol:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 jun 2012, 14:16

Konfucije je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Da nam je nekog stopera malo boljeg od Tatomirovica da sa njim u paru igra ja bi bio zadovoljan ;)

PS Ne znam koji ce nam **** napadac pored Diatte,Krpica,Haskica,Karamatica. Dajte nam stopera!
Cuj Diata napadac,kume pratis li ti Sarajevo ili cisto onako pises gluposti na forumu?
Nego sta je? Spic nije, ali napadac je 100% koji bi trebao igrati po desnoj strani napada. ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

High

Post Postao/la High » 26 jun 2012, 15:31

Jeftino će nas koštati put u Sofiju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 26 jun 2012, 16:26

Sarajlijc@ je napisao/la:Da nam je nekog stopera malo boljeg od Tatomirovica da sa njim u paru igra ja bi bio zadovoljan ;)

PS Ne znam koji ce nam **** napadac pored Diatte,Krpica,Haskica,Karamatica. Dajte nam stopera!

Jovicu jesil ti to ? :mrgreen:

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 26 jun 2012, 17:49

Sarajlijc@ je napisao/la:
Konfucije je napisao/la:

Cuj Diata napadac,kume pratis li ti Sarajevo ili cisto onako pises gluposti na forumu?
Nego sta je? Spic nije, ali napadac je 100% koji bi trebao igrati po desnoj strani napada. ;)
Da su mi tvoje ganglije da se odmorim.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 jun 2012, 18:03

High je napisao/la:Jeftino će nas koštati put u Sofiju.
Trebala bi biti približna cijena kao za Prag, možda čak i jeftinije. Samo se nadam da neće biti problema kroz komšijsku nam državu .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

High

Post Postao/la High » 26 jun 2012, 18:43

Da, da, ide se kroz Srbiju, većina njih je već upoznata da ćemo i proći tim putem. Što se cijene tiče, vjerujem da je oko 130 KM .
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 jun 2012, 20:02

:D
Zadnja izmjena: aS_Roma, dana/u 27 jun 2012, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 26 jun 2012, 20:17

Fulio si temu :?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 jun 2012, 21:09

Jesu vam skupe ulaznice :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 26 jun 2012, 21:11

Neće proći jeftino, ili...
U Levskom zabrinuti: Ulaznice na Koševu od 15 do 70 eura?

Inače, zanimljivijo je da kako se u sofijskom klubu žale zbog toga kako će ih "izlet" u Sarajevu skupo koštati, odnosno njihove vjerne navijače. Svi navijači Levskog koji dođu u Sarajevo morat će platiti cijenu karte od 15, pa čak i do 70 eura!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 jun 2012, 21:13

Stari politicar,navlaci debile,bit ce kasnije e eto jesam vam rekao da ce vam spustiti karte,ja sam to urgirao i dogovorio za vas..necete platiti 70 nego 5-7 eura(nevjerujem da ce im veca karta biti),bit ce wow bravo predsjednice hvala ti aaaaaa :)

Mada ja da se pitam taman bi bilo ovih 15 da im lupe kartu,ko ih sisa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 26 jun 2012, 21:15

Pa nece im ni biti ispod 15 eura ,zivi bili pa vidjeli. ;)

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 26 jun 2012, 21:56

senci-071 je napisao/la:Pa nece im ni biti ispod 15 eura ,zivi bili pa vidjeli. ;)
Pa naravno treba im dici sto vise mamu im njihovu.. :D
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 jun 2012, 22:02

Pogledah i kompletnu utakmicu. I ipak nij eto tako loše kako se u prvi mah učinilo gledajući onaj sažetak. Veći dio susreta smo sasvim solidno stajali u odbrani, dobar dio čak i odlično. Posebno sam zadovoljan Gujićem, zatvorio je svoju stranu odlično, i dobro se pridodavo napadu samo da je s nekim drugim osim Suljića djelio stranu pa da nije bezveze utrčavo. I onaj Tadejević je pristojno odigrao u odbrani, nije nijednom ispao, svaki put gdje treba i bez faula... Pukla je odbrana nekoliko puta i bilo je grešaka, ali ipak nisam toliko zabrinut koliko poslije gledanja onog sažetka..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 jun 2012, 22:07

Oleg Luzhny: Sarajevo me je prijatno iznenadilo

Fudbalski klub Sarajevo je u ponedjeljak u trećem priajteljskom susretu ,u okviru priprema u Sloveniji, pobijedio tim Tavriya.

Inače, klubu iz Ukrajine je godišnju budžet 24 miliona eura, a prvi šef struke je Oleg Luzhny.On je svojevremeno nosio dres londonskog Arsenala.

Bio je trener Dinama iz Kijeva sa kojim je dva puta osvojio prvenstvo.

Luzhny je za zvaničnu klupsku stranicu izjavio kako nije očekivao poraz od Bordo tima.

“Igrali smo protiv ekipe koja me je prijatno iznenadila. Nisam očekivao poraz, ali ne mogu reći da sam nezadovoljan igrom”, prokomentarisao je prvi šef struke Tavriyae.

Tim sa Koševa je završio pripreme u Sloveniji. Ukupno je odigrao tri prijateljske utakmice. Osim već pomenutog dvoboja izabranici Dragana Jovića poraženi su od Maribora (suparnika Željezničara u Ligi prvaka) rezultatom 6:3, a savladali su gruzijski Dila Gori sa 3:1.

Generalnu probu ,pred nadmetanje u Evropskoj ligi sa Hiberniansom, Sarajevo će imati u subotu na stadionu Asim Ferhatović Hase sa Splitom.

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 27 jun 2012, 11:40

Sarajevo traži dvojicu Hajdukovaca za Husejinovića
Još uvijek se spekulise oko odlaska Saida Husejinovića u Hajduk, mada je ta priča zamrzla u posljednjih nekoliko dana
Slobodna Dalmacija piše
Piše: ****
27.06.2012 u 10:52 sati.

Twitter Facebook

Još uvijek se spekulise oko odlaska Saida Husejinovića u Hajduk, mada je ta priča zamrzla u posljednjih nekoliko dana. Zapelo je oko odštete, a kako piše Slobodna Dalmacija, moguća je nova kombinacija.

Sarajevo bi u zamjenu na korištenje Husejinovića na posudbu rado uzelo Stevena Lušticu i Ivana Tomičića, darovite mladiće iz Hajdukova pogona, radilicu i fantazista (koji nakon lakše bolesti sad nije na pripremama u Njemačkoj).

Mada ja mislim da je ovo laz,moraju da nesta pisu pa tako bombe bacaju,al eto sve cemo vidjeti... ;)

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 27 jun 2012, 11:58

dzenan01 je napisao/la:
High je napisao/la:Jeftino će nas koštati put u Sofiju.
Trebala bi biti približna cijena kao za Prag, možda čak i jeftinije. Samo se nadam da neće biti problema kroz komšijsku nam državu .
586 km do Sofije...pa skontajte skoro pa duplo manje nego do Praga.Moja procjena negdje oko 85-90 KM..e sad ne znam kakav ce biti aranzman da li s nocenjem il bez...ugl bice manje od Praga.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 jun 2012, 13:54

Biće dosta povoljno svakako, i ko god može platiti aranžman s noćenjem neka to i uradi...Lomiti se u busu 1000km je patnja živa, a sigurno aranžman s noćenjen neće biti puno skuplji. Imaju dovoljan broj jeftinih motela,hotela...

Neće Said u Hajduk, pustite SD.

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 27 jun 2012, 13:59

Tezak protivnik drugo pretkolo.Uvijek se nesto trazi da se bude optimista ali tesko je to.Oni su klasa za nas.
Bitno je protiv ovih s Malte odigrati fino par igrace ce otici prodati ce se.Prvi medju njima Said.Ja mislim da on nece docekati zimu u Sarajevu.Njemacka je njegova destinacija koju bi zelio.
Dosta je on dao Sarajevu za smijesan period.Bez njega Evrope ne bi vidjeli.
Nadam se da cemo biti konkuretni za evropu i vice prvaka.Ne vjerujem da nase drago Sarajevo moze ici na titulu.
Niko ni nista ne ulijeva tu nadu.Na njima je da igraju a vidjecemo kakvi ce doci igraci.Sretno bordo momci ;)

p.s kazu svi u klubu Comor jedan od glavni na pripremama 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, KarlMarx i 67 gostiju.