FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Predsjednik Atl. Bilbao izjavio da nije dobio ponudu od Bayerna za Martineza, jos dodao da ga nece pustiti ispod 40 miliona eura!
Dobro je nisam sameffe_sa je napisao/la:Mandžukić će od ovih igrača koje smo doveli, biti najisplativije i možda čak najbolje pojačanje koje smo doveli. Znači moj osjećaj je da će vrlo brzo pokazat šta zna. Momak ima muda, ima petlju, takvi igrači trebaju Bayernu, a upotrebljiv je na više pozicija. Držite me za riječ, pogotovo vi kritičari, pa kad sezona odmakne da vidimo ko će biti u pravu.![]()
E sad nam treba bombastičan transfer i da bi se ovo dobro začinilo i da bi malo nešto i odjeknulo u Evropi, trebalo bi dovest Javi Martineza, ali vidim sad se inati Bilbao. Al fula će nam sada biti ako ovo ne odradimo, jer sad smo uštedili pare.
A Mandži svaka čast, čak je 2 kluba odbio zbog nas, takvi mi se igrači sviđaju. Jedan od ta 2 je izgleda PSG, a drugi sad nisam siguran, samo et sigurno je da je bio interes Lokomotive iz Moskve, te izgleda i Evertona te Juvea.

Ja lično mislim da je Mandžo bolje riješenje od Džeke a pogotovo od Girouda.Dobijamo ga za manje pare(što je svakako bitno jer je on taj back-up napadač, pa nije niko lud da mu 40 miliona sjedi na klupi pored onakvog Maria

Zadovoljan sam ovim transferom sve dok znam da Ulli nije rekao zadnju riječ što se tržišta tiče.Ovaj posao što prije da se završi a onda po Martineza dok Barcelona i Real nisu počeli ozbiljnije da ga mjerkaju inače bismo mogli završiti sa puno više od 40 miliona

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Dobar igrac dobar transfer ali moglo i moralo je mnogo bolje... Al ja bih prezadovoljan bio da je u BvB dosao Mandzuka umjesto Schiebera tako da sutite dobro ste prosli ... Nije to los igrac samo je problem sto i on nije pravi napadac vec sto je vise poluspic ili krilni napadac ... Nije bas knipser ali dobar momak i tacka ...
BvB Echte Liebe !!!
S-Y-L-A-R je napisao/la: Dobro je nisam sam![]()
Ja lično mislim da je Mandžo bolje riješenje od Džeke a pogotovo od Girouda.Dobijamo ga za manje pare(što je svakako bitno jer je on taj back-up napadač, pa nije niko lud da mu 40 miliona sjedi na klupi pored onakvog Maria
E upravo si u ovom dijelu najpametniju stvar rekao, a ostali to ne kuže. Pa mi u Mandži dovodimo back up napadača, a čovjek može samo bljesnut i na kraju ispast još nešto više, nego što svi očekuju. A ova borbenost koju si spominjao, to je ono što kod njega volim, znači čovjek je i dobar tehničar, i dobar borac, a zna ga i on glavom dobro uvalit. Gomez će ostat prvi napadač, ali Mandžukić nekad može i s Gomezom igrat, jer može igrat i na drugim pozicijama. To je onda pozitivna stvar ovog transfera. I on za nas možda jeste bolje rješenje od Džeke, zbog te varijabilnosti, iako po sadašnjim kriterijima naravno da je Džeko veće ime. Mandžo ima potencija, a sad se prihvatio izazova i kod nas može postat prava zvijezda.
E sad da Uli ne bi izgubio kredibilitet, morao bi uzet bombu u veznom redu. Znači sad je Javi Martinez skoro pod muss ili neki kalibar sličan njemu. Ako to ne bi uradio, onda se mora nadat da će baš pravo ubost s ovim transferima i tada bi bilo sve super. Onda ak sezona krene dobro, svi će biti sretni, a ako bude zapinjanja, onda će opet govorit svi, ne valjaju nam transferi.
Što se napada tiče, mi imamo sad trojicu igrača: Gomez, Pizarro, Mandžo i time smo dobro pokriveni, od svakog od njih trojice će biti koristi. A još veća konkurencija , znači niko se ne smije uspavat, a Gomo mora pogotovo grist, jer ova obojica ko lavovi vrebaju iza njega. A Mandžukić je tip, koji kad dobije šansu, on ima i da grize i da lomi. Novi Ola, obnovljeni, mlađi, još s tehnikom ko što naš kolega forumaš Stefan Effenberg reče.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- roy_makaay
- Kontakt:
Jao pa pričate o Mandžukiću kao da je riječ o nekom lijevom igraču.Momak je dobar, borben,jak ,uporan znači tip Olića + dosta mlađi i tehnički potkovaniji.Uvjeren sam da neće razočarat i da će dat svoj doprinos u idućoj sezoni.Čim je Pizzaro doveden znalo se da od Džeke nema ništa, ima li bi 3 napadača gotovo identičnog stila igre.Ovako je Super Mario 2 upotrebljiv i kao polušpic ali i kao krilni napadač.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
anton 1983 je napisao/la:Baš me zanima dal bi to bio "dobar" transfer da smo mi kupili Schiebera....
Ma jok to...kod vas samo dolazi elita tipa Mandzukica i slicno

A sad ozbiljno

Ma Pizza je došao da igra poziciju Petersenaadnan24 je napisao/la:anton 1983 je napisao/la:Baš me zanima dal bi to bio "dobar" transfer da smo mi kupili Schiebera....
Ma jok to...kod vas samo dolazi elita tipa Mandzukica i slicno![]()
A sad ozbiljno...ne znam zasto se zalite,Mario je i najavljen kao novi Dzeko u Wolfsburgu tako da vam dodje na isto.Momak je ambiciozan i sigurno je da ce napredovati u Bayernu.Samo ne kontam sta sa Pizzarom.

To jest da odigra koju utakmicu(u kupu ponajviše rekao bih), i da još malo pa završi karijeru.Ne može mnogo ali može sasvim dovoljno.Nekoliko golova Regensburgu i sličnim ekipama a poznavajući njega možda riješi i neku "ozbiljniju" utakmicu i sve to će mu biti dovoljno da završi karijeru u "svojoj avliji"

41.21.1.
bez obzira momak jednostavan,skroman,zaradio sve svojim trudom davno je on mogao preć bolje, bit tu ali Maminjo je sve koćio....
zna se svađe
.Jedan momak iz Broda Marsonija, -Dinamo-Wolsf-Bayern skidam kapu za sve , ako ode u Bayern, a čitala sam koje sve ponude skauti ga pratili.Kako će se prilagoditi to sad ovisi .
Đilkoš
sretno sviđa mi se pokazao je sve borbenost,trčanje,brzinu,intelegenciju,želju,motivaciju......mlad je sretno !

Đilkoš

- brzitesanj
- Kontakt:
Mandžukiću nek je sretno u novom klubu
i hoćemo što više golova (recimo 20+
)

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Nekako sam uvjerenja da će dugo najavljivana bomba doći u obliku Javi Martineza.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jesmol to fakat doveli Mandzukica?? Pa stvarno nezz koji kxxxc ovi u upravi rade? Pa ako je dzeko preskup,ma nezz sta da kazhem totalno sam sad iznerviran...toliko se dice i hvale sa nekim svotama sto posluju u plusu sto su zaradili od lp od ovog od onog,ma goni sve u pm....
Stern des Südens
Pa dobro mi smo očekivali Edina u dresu FCB-a i ja sam pomalo razočaran što izgleda neće biti ništa od toga ali i Mandžo ima svoje kvalitete plus nije plaćen masno jer ipak je došao kao backup za Gomeza.proFCB je napisao/la:Jesmol to fakat doveli Mandzukica?? Pa stvarno nezz koji kxxxc ovi u upravi rade? Pa ako je dzeko preskup,ma nezz sta da kazhem totalno sam sad iznerviran...toliko se dice i hvale sa nekim svotama sto posluju u plusu sto su zaradili od lp od ovog od onog,ma goni sve u pm....
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovim transferom ce usparati oko 20 miliona, koji su trebali biti utroseni u Dzekin transfer, stoga ocekujem da dovedu jos jednog igraca, ali ovaj put zelim igraca koji je Bayernu potreban i koji ce na kraju krajeva zauzeti svoje mjesto medju pocetnih 11 a ne igraci koji ce se zadovoljiti klupom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
a vidi Omere mi manje vishe imamo pocetnu postavu,koja je skoro zacementirana. znaci mozda jednog kvalitetnog stopera da sebi nabavimo,ali nezz jedino bi Hummels od igraca iz bullia mogao mozda igrati u 1.postavi!Omerbavarac je napisao/la:Ovim transferom ce usparati oko 20 miliona, koji su trebali biti utroseni u Dzekin transfer, stoga ocekujem da dovedu jos jednog igraca, ali ovaj put zelim igraca koji je Bayernu potreban i koji ce na kraju krajeva zauzeti svoje mjesto medju pocetnih 11 a ne igraci koji ce se zadovoljiti klupom.
sto se tice bekova,trebao bi nam jedan back-up a rijesiti se rafinhe,ak vec nismo!
eto napad smo rijesili,krila isto tako mislim da su rijesena,jedino pozicija luiz gustava,to dovest jedno adekvatno pojacanje,gdje ce njih dvojica bukvalno do krvi se borit za prvu postavu
Stern des Südens
- Omerbavarac
- Kontakt:
Desetka nama treba, iluzionista koji zna podvaliti loptu.proFCB je napisao/la:
a vidi Omere mi manje vishe imamo pocetnu postavu,koja je skoro zacementirana. znaci mozda jednog kvalitetnog stopera da sebi nabavimo,ali nezz jedino bi Hummels od igraca iz bullia mogao mozda igrati u 1.postavi!
sto se tice bekova,trebao bi nam jedan back-up a rijesiti se rafinhe,ak vec nismo!
eto napad smo rijesili,krila isto tako mislim da su rijesena,jedino pozicija luiz gustava,to dovest jedno adekvatno pojacanje,gdje ce njih dvojica bukvalno do krvi se borit za prvu postavu

Dovedena pojacanja su samo zamjene, mozda neko od njih upadne u prvu postavu, ali niti jedan igrac nije doveden s namjeron da igra u prvom sastavu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Zenichanin
- Kontakt:
U Bayernu ako se ne zoves Mario ne mozes igrati u napadu 

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
- moustapha
- Kontakt:
Nije tacno!Zenichanin je napisao/la:U Bayernu ako se ne zoves Mario ne mozes igrati u napadu
Moras biti Super Mario.

#divovi
evo ljudi ja sam novi tu inace sam veliki navijac bayerna
Da li postoji ikakva mogućnost da dovedemo Matsa Humelsa...
Poznato je kako se Bavarci žele pojačati u napadu, nakon što je klub napustio Ivica Olić, a pred izlaznim je vratima i Nils Petersen.
Mandžukićev se odlazak iz Vučjeg grada čini poprilično izvjestan, jer će momčad Wolfsburga za sljedeću sezonu, osim Olića, pojačati i nizozemski napadač Bas Dost te jedno od čeških iznenađenja na Euru, Václav Pilař.
Veliki minhenski klub dosad se pojačao veteranom i povratnikom Claudiom Pizzarom, ali, s obzirom na frekventnost ozljeda te zahtjevan ritam utakmica, žele još jednog napadača.
Inicijalni plan uključivao je u Cityju pomalo zapostavljenog Edina Džeku, ali zasad je nesavladiv problem visina odštete. Naime, 30-35 milijuna eura, koliko bi zadovoljilo City, Bayernu je ipak previše.
Mandžukićeva cijena, kako se spekulira, kretala bi se unutar Bayernu prihvatljivih 12-15 milijuna eura, a interes je potvrđen s obje strane.
Mandžukićev se odlazak iz Vučjeg grada čini poprilično izvjestan, jer će momčad Wolfsburga za sljedeću sezonu, osim Olića, pojačati i nizozemski napadač Bas Dost te jedno od čeških iznenađenja na Euru, Václav Pilař.
Veliki minhenski klub dosad se pojačao veteranom i povratnikom Claudiom Pizzarom, ali, s obzirom na frekventnost ozljeda te zahtjevan ritam utakmica, žele još jednog napadača.
Inicijalni plan uključivao je u Cityju pomalo zapostavljenog Edina Džeku, ali zasad je nesavladiv problem visina odštete. Naime, 30-35 milijuna eura, koliko bi zadovoljilo City, Bayernu je ipak previše.
Mandžukićeva cijena, kako se spekulira, kretala bi se unutar Bayernu prihvatljivih 12-15 milijuna eura, a interes je potvrđen s obje strane.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Objektivac i 4 gosta.