BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

smopiBVB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la smopiBVB » 26 jun 2012, 12:07

@Semir bvb
I ja nesto kontam da bi mogli imati taj trojac iza spica,naravno ako se Bitencourt dokaze na pripremama,mada iskreno i ja imam velika ocekivanja,ne znam zasto!Svi znamo da je veliki talenat,ali mislim da je i plus sto ce doci u mladu ekipu,s momcima zeljnim dokazivanja,kakav je i on sigurno,i da ce se odlicno uklopiti,nadam se!
@HzBvB
Sto kazes,ne bih ni ja volio da ode negdje na posudbu,mislim da se tonece desiti al eto...
U svakom slucaju bolje da ga Klopp uzme odma u svoje ruke! :D

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 jun 2012, 14:02

Zadovoljan sam rasporedom za sljedeću sezonu. Dosta izbalansiran po mom mišljenju.

Što se tiče Bittencourta nikakva posudba ne dolazi u obzir. Iako je veoma mlad vjerujem da će dobit' svoju priliku i minutažu. Otprilike svi pretpostavljamo kakva će bit' prva postava, jedina nejasnoća je oko ostanka Kube i njegovog mjesta. To bi se trebalo riješit' i razjasnit' do početka priprema.

slika

Ako Kuba ostane, ja bih volio njega u prvom timu, jer on s Pišonjom odlično funkcioniše. Mada vjerujem da će svi dobit' svoju priliku, jer igramo na tri fronta i imamo velike ambicije, a imati kvalitetnu klupu je veoma važno. 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 26 jun 2012, 14:28

moj sema neka oni ostanu na okupu i neće biti zime,kostur ostavit i dovest još pojaćanja . . .btw neka mi neko odgovori,da li je neko od vas neki dan sjedio u merkatoru u dresu borusije,bilo mi je drago što sam naletio na nekog ko isto kao i ja voli isti klub za koji najviše navijaš ;)

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 26 jun 2012, 14:53

Evo i datuma kada ce koju utakmicu BVB igrati iduce polusezone:

12.08.12 SU Bayern München - BVB (So., 20:00)
18.08.12 PO FC Oberneuland - BVB (Fr.-Mo.)
24.08.12 BL BVB - Werder Bremen (Fr., 20:30)
01.09.12 BL 1. FC Nürnberg - BVB (Sa./So.)
15.09.12 BL BVB - Bayer Leverkusen (Fr.-So.)
19.09.12 CL Gruppenphase, 1. Spieltag (Di./Mi.)
22.09.12 BL Hamburger SV - BVB (Fr.-So.)
26.09.12 BL Eintr. Frankfurt - BVB (Di./Mi.)
29.09.12 BL BVB - Bor. M´gladbach (Fr.-So.)
03.10.12 CL Gruppenphase, 2. Spieltag (Di./Mi.)
06.10.12 BL Hannover 96 - BVB (Fr.-So.)
20.10.12 BL BVB - FC Schalke 04 (Fr.-So.)
24.10.12 CL Gruppenphase, 3. Spieltag (Di./Mi.)
27.10.12 BL SC Freiburg - BVB (Fr.-So.)
31.10.12 PO 2. Hauptrunde (Di./Mi.)
03.11.12 BL BVB - VfB Stuttgart (Fr.-So.)
07.11.12 CL Gruppenphase, 4. Spieltag (Di./Mi.)
10.11.12 BL FC Augsburg - BVB (Fr.-So.)
17.11.12 BL BVB - Greuther Fürth (Sa./So.)
21.11.12 CL Gruppenphase, 5. Spieltag (Di./Mi.)
24.11.12 BL 1. FSV Mainz 05 - BVB (Fr.-So.)
28.11.12 BL BVB - Fortuna Düsseldorf (Di./Mi.)
01.12.12 BL Bayern München - BVB (Fr.-So.)
05.12.12 CL Gruppenphase, 6. Spieltag (Di./Mi.)
08.12.12 BL BVB - VfL Wolfsburg (Fr.-So.)
15.12.12 BL TSG Hoffenheim - BVB (Fr.-So.)

Ps. @Hare gledaj ovog Nurnberga sto se smijesi pocetkom septembra. Ubio se za nas 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 26 jun 2012, 18:49

Kako ja vidim,nas DR.KLOPP ce biti na slatkim mukama :lol:

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 26 jun 2012, 19:38

Mogao je neko Anketu napraviti za slijedecu sezonu npr. S koliko ce bodova razlike BvB odraniti po drugi put titulu ! :mrgreen: 8-)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 26 jun 2012, 20:14

Raspored je "taman" :mrgreen: , a Bayo opet gubi titulu na Westfalenu. :mrgreen: Za utjehu im je da ce to ovog puta doci dva kola kasnije. :mrgreen:
kraljttbvb je napisao/la:Ps. @Hare gledaj ovog Nurnberga sto se smijesi pocetkom septembra. Ubio se za nas 8-)
Ko da si ti pravio raspored. :mrgreen: Idealan termin, a uz to jos ilieblingsgegner - ni procelaviiji fanovi tog kluba se ne sjecaju kad su nam zadnji put zabiberili barem gol. :lol:

Kip in tac. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 jun 2012, 22:22

Semir bvb je napisao/la: Ako Kuba ostane, ja bih volio njega u prvom timu, jer on s Pišonjom odlično funkcioniše. Mada vjerujem da će svi dobit' svoju priliku, jer igramo na tri fronta i imamo velike ambicije, a imati kvalitetnu klupu je veoma važno. 8-)

Neko ce sigurno biti nezadovoljan...ili Perisic ili Kuba.Nema sanse da obojica imaju nekakvu pristojnu minutazu...bar ne u normalnim uslovima kad su svi zdravi.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 27 jun 2012, 00:00

schwarcgelbfantom je napisao/la:btw neka mi neko odgovori,da li je neko od vas neki dan sjedio u merkatoru u dresu borusije,bilo mi je drago što sam naletio na nekog ko isto kao i ja voli isti klub za koji najviše navijaš ;)
Ja nisam taj kojeg tražiš... :D 8-)
adnan24 je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la: Ako Kuba ostane, ja bih volio njega u prvom timu, jer on s Pišonjom odlično funkcioniše. Mada vjerujem da će svi dobit' svoju priliku, jer igramo na tri fronta i imamo velike ambicije, a imati kvalitetnu klupu je veoma važno. 8-)

Neko ce sigurno biti nezadovoljan...ili Perisic ili Kuba.Nema sanse da obojica imaju nekakvu pristojnu minutazu...bar ne u normalnim uslovima kad su svi zdravi.
Vidjet ćemo šta je Klopp planir'o. Gotze i Reus igraju 100 %. Eh sad da li će Gotze iza špica, Reus lijevo a onda bi Kubica im'o mjesta desno. Ili će Gotze desno, Reus iza špica a onda bi vjerovatno KG igrao lijevo. Kako god ja vidim ukoliko Kuba ostane Perišić će bit' najviše pogođen, jer lijevo konkurišu Reus, KG i Periša, dok desno imamo Gotzea i Kubu. :? Vijat ćemo.... :mrgreen: Mnogo se odugovlači s Kubinim produženjem. Možda nas on uskoro i napusti... :(
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 27 jun 2012, 00:27

Sema zaboravio si Bitencourta :D
Upravu si,ima mali milion kombinacija,sad je do Kloppa da se odluci...nece mu biti lahko :lol:
@schwarcgelbfantom
Ja sam prije 5-6 dana oblacio dres ali nisam bio u Mercatoru :)
Nego kad vec spominjem mogli smo se dogovoriti(ovi sto navijaju za PRAVI klub :D )da dje popijemo po pivu,da bacimo koju suplju :P Ja castim jednu turu,da ne bude zabune :lol:

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 jun 2012, 13:09

Ovo sam nekako tek sada zapazio slucajno na facebooku, a davno se dogodilo.

slika

Turski igrač, musliman, Nuri Šahin ugledao je komad hljeba na igralištu pa je zbog toga prekinuo utakmicu, uzeo komad hljeba, poljubio ga i iznio ga sa igrališta da se ne bi gazio. :)
Svaka cast majstore......

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 27 jun 2012, 14:51

Pa opet recite nesto lose o Sahinu ja ja :oops: :oops: :lol: :lol:
BvB Echte Liebe !!!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 jun 2012, 16:32

.
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 27 jun 2012, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 27 jun 2012, 16:48

Damir_BvB je napisao/la:Pa opet recite nesto lose o Sahinu ja ja :oops: :oops: :lol: :lol:
Ljubio je on nekad i grb... :lol: :lol:

S "Sisarkama" nikad ne znas na cemu si....takav narod ! :mrgreen:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 jun 2012, 16:51

@Bilall

Sta saketas odmah po covjeku :lol: , nije se ba na tebe odnosio njegov komentar, vec na "nas" Zutare koji mrzimo Sahina. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 jun 2012, 16:55

Hare_BvB je napisao/la:@Bilall

Sta saketas odmah po covjeku :lol: , nije se ba na tebe odnosio njegov komentar, vec na "nas" Zutare koji mrzimo Sahina. :mrgreen:
aaaaaa to :D
ma nis onda, brisem comment ;)

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 27 jun 2012, 17:05

Billale sta si mi bolan napiso pa obriso :D ? Nisam vidio hajd bolje hahaha

Dirty Hary

Malo mi je to prljava rijec MRZIMO ? Zar bas toliko da se mrzi nas proizvod koji se poznaje po crno zutoj krvi i koji ima u sebi utisnut BvB DNK :D

Hz BvB

Opet ce on taj grb sveti ljubit samo langsam ja se jos nadam doci ce Nuri kuci polahko ...

nego evo naseg najveceg pojacanja sledece sezone, ovo Ep ce mu samo tako doc da se malo pripremi igra s loptom i tak to ...
slika

Buduci rekordspieler Elfa abd ! 8-) :mrgreen:
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 28 jun 2012, 13:39

smopiBVB je napisao/la: Nego kad vec spominjem mogli smo se dogovoriti(ovi sto navijaju za PRAVI klub :D )da dje popijemo po pivu,da bacimo koju suplju :P Ja castim jednu turu,da ne bude zabune :lol:
Što se mene tiče ja sam za. ;)
____________________________________________________________________________________________

Od prošlogodišnjih 53 500 sezonskih karata već je 45 000 produženo. Ukupna prodaja sezonskih karata će se povećati za 500 komada u odnosu na prošlu sezonu. Dakle, prodaja će biti zaustavljena na broju 54 000.
Slabo skroz. slika

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 28 jun 2012, 18:24

Za druga Damira :D

"Od trenutka kada sam došao u Real za mene je počeo san", rekao je 23-godišnjak koji je prošle sezone došao u Madrid iz Borussije Dortmund, ali se konstantno borio s povredama. Zbog toga je odigrao od prve minute tek dvije utakmice sezone u Primeri.

"Nikako ne želim otići iz Reala. Ovo je jedan od najboljih, možda i najbolji klub na svijetu. Živim svoj san ovdje i ako odem, prekinut ću nešto najljepše što za mene postoji", završio je odlični turski veznjak.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 28 jun 2012, 23:40

smopiBVB je napisao/la:Za druga Damira :D

"Od trenutka kada sam došao u Real za mene je počeo san", rekao je 23-godišnjak koji je prošle sezone došao u Madrid iz Borussije Dortmund, ali se konstantno borio s povredama. Zbog toga je odigrao od prve minute tek dvije utakmice sezone u Primeri.

"Nikako ne želim otići iz Reala. Ovo je jedan od najboljih, možda i najbolji klub na svijetu. Živim svoj san ovdje i ako odem, prekinut ću nešto najljepše što za mene postoji", završio je odlični turski veznjak.
No comment ... :D Novinari ba izmislili :oops:

Nego ljudi jeste vidjeli sto Reus suta slobodnjake slab al skroz zdrma precku jos se trese :lol: ... Dodje Reus i kaze Schweini, Toni, Mesut hajde lijepo tu sad stanite . Eh jeste lijepo stali . Dobro drago mi je da jeste . Hajmo sad svi gledajte u mene i ucite kako se suta slobodnajk ;) ... Jest ga Arango naucio sutat uh al ce trest mreze kad budu prekidi .
BvB Echte Liebe !!!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.