Nije to baš tako. Moguće je igrati na stadionu koji je najbliži tim uslovima, ali za to treba dozvola UEFA-e, a Koševo u kakvom je stanju (prije svega mislim na prostorije) neće dobiti licencu za grupnu fazu ni da Platini pogura stvar. Da stvar bude još gora, Bilino Polje je u puno boljem položaju, evo još se sad i rade neke nove stvari, i mislim da će UEFA insistirati da se na BP igraju eventualno te utakmice. Ja mislim da je to katastrofa i sa takmičarskog i sa sigurnosnog aspekta, stvar je strašno komplikovana, stoga mislim da se davnih dana moralo poduzeti sve da se Koševo dovede u neko normalno stanje, da Željo ako ništa makar igra u svom gradu. Uopšte neću da komentarišem tvrdnje nekakvih heroja među obje navijačke grupe koji bi jedva čekali da se dokazuju kako se ne plaše onih drugih, dakle ovo govorim u svoje ime i ime ostalih kojim je prvenstveno fudbal bitan, a ne u ime navijačkih grupa ili podgrupa.mokhe je napisao/la:Ja ne znam zašto su neki govorili da bi se grupa morala igrati izvan BiH, u onom pravilniku UEFA-e koji je neko postavljao fino piše da ukoliko unutar područja jednog saveza nema stadiona koji zadovoljava uslove, igrace se na onom koji je najbliži tome, upravo da bi se izbjeglo igranje na teritoriji drugog saveza, odnosno, države. E sad, koji bi to kod nas stadion bio, o tom-po tom...TeaM87 je napisao/la:Ipak ce se moci grupna faza igrati na Kosevu ukoliko prodjemo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Druze pricas o nemogucem,kakva grupna faza,zeljo ako prodje maribora nek se lupi po guzici,posle ce u play off EL i tu ce da dobije nekog giganta koji ce ih rasut... Ne samo zelju nego sve nase klubove i to je nasa realnostNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Nije to baš tako. Moguće je igrati na stadionu koji je najbliži tim uslovima, ali za to treba dozvola UEFA-e, a Koševo u kakvom je stanju (prije svega mislim na prostorije) neće dobiti licencu za grupnu fazu ni da Platini pogura stvar. Da stvar bude još gora, Bilino Polje je u puno boljem položaju, evo još se sad i rade neke nove stvari, i mislim da će UEFA insistirati da se na BP igraju eventualno te utakmice. Ja mislim da je to katastrofa i sa takmičarskog i sa sigurnosnog aspekta, stvar je strašno komplikovana, stoga mislim da se davnih dana moralo poduzeti sve da se Koševo dovede u neko normalno stanje, da Željo ako ništa makar igra u svom gradu. Uopšte neću da komentarišem tvrdnje nekakvih heroja među obje navijačke grupe koji bi jedva čekali da se dokazuju kako se ne plaše onih drugih, dakle ovo govorim u svoje ime i ime ostalih kojim je prvenstveno fudbal bitan, a ne u ime navijačkih grupa ili podgrupa.mokhe je napisao/la:Ja ne znam zašto su neki govorili da bi se grupa morala igrati izvan BiH, u onom pravilniku UEFA-e koji je neko postavljao fino piše da ukoliko unutar područja jednog saveza nema stadiona koji zadovoljava uslove, igrace se na onom koji je najbliži tome, upravo da bi se izbjeglo igranje na teritoriji drugog saveza, odnosno, države. E sad, koji bi to kod nas stadion bio, o tom-po tom...TeaM87 je napisao/la:Ipak ce se moci grupna faza igrati na Kosevu ukoliko prodjemo
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ako baš hoćeš trpaj svoj klub u BH prosjek, ja ipak mislim da se Željo već izdigao iz tog prosjeka. Nek se lupa po guzici ko hoće, ja ću radije da sačekam i vidim na terenu šta svaki od 4 naša tima mogu napraviti.STBoys je napisao/la: Druze pricas o nemogucem,kakva grupna faza,zeljo ako prodje maribora nek se lupi po guzici,posle ce u play off EL i tu ce da dobije nekog giganta koji ce ih rasut... Ne samo zelju nego sve nase klubove i to je nasa realnost
dajtese skulirat, ne
Zeljo iznad prosjeka, zasiguurno, u BH fudbalu, ko Barca u Španiji
Maribo jest pojak tim, al uz svo duzno postovanje, Zeljo je jaci
Grupna faza vise nije naucna fantastika, bas kao ni EURO ili SP za repku BiH...
nek pati kome smeta, hokoš bokoš-prde kokoš

Zeljo iznad prosjeka, zasiguurno, u BH fudbalu, ko Barca u Španiji

Maribo jest pojak tim, al uz svo duzno postovanje, Zeljo je jaci

Grupna faza vise nije naucna fantastika, bas kao ni EURO ili SP za repku BiH...
nek pati kome smeta, hokoš bokoš-prde kokoš

- SarajlijaTM
Iznenadjenja su moguca,desava se,sve je moguce... tu su oni negdje s nama,kako lako zaboravljate ekipu koja je takticki odradila sve klubove u nasoj ligi,ekipu koja je imala skoro 70 golova i 70 bodova ove godine...
Ja vjerujem u naseg Želju,uz malo srece sve je moguce,motivacije sigurno nece nedostajati...
Makabi nas prosle god jeste razgulio,na kosevu smo zijanili,al smo napadali i dobar dio tekme bili bolji,s mnogfo losijom ekipom od trenutne.Sad je to sve uigranije,nekako pred kraj sezone sam imao osjecaj da ova ekipa svakome u nasoj ligi moze dati go kad to pozeli,samo je pitanje amarove taktike. pored kerle,cutuka,vase,bogija,kvese i benje,slabo ce ko proci,jos ako se antolovic i japanac pokazu ko dostojna pojacanja bice to na mjestu. zeba i adil dobro poznaju maribor,bekric je vec na kraju sezone poceo da lici na onog starog,sad je to sigurno vec bolje,svraka i vernes sigurno nisu nazadovali,a beslija ko beslija,valjda opet koji odbijanac dodje do njega
a uz sve to idu kvalitetne zamjene koje uvjek mogu uletiti
prolazimo visibabe ubjedjen sam u to
Ja vjerujem u naseg Želju,uz malo srece sve je moguce,motivacije sigurno nece nedostajati...
Makabi nas prosle god jeste razgulio,na kosevu smo zijanili,al smo napadali i dobar dio tekme bili bolji,s mnogfo losijom ekipom od trenutne.Sad je to sve uigranije,nekako pred kraj sezone sam imao osjecaj da ova ekipa svakome u nasoj ligi moze dati go kad to pozeli,samo je pitanje amarove taktike. pored kerle,cutuka,vase,bogija,kvese i benje,slabo ce ko proci,jos ako se antolovic i japanac pokazu ko dostojna pojacanja bice to na mjestu. zeba i adil dobro poznaju maribor,bekric je vec na kraju sezone poceo da lici na onog starog,sad je to sigurno vec bolje,svraka i vernes sigurno nisu nazadovali,a beslija ko beslija,valjda opet koji odbijanac dodje do njega

prolazimo visibabe ubjedjen sam u to

Maribor-Željezničar 2-2
Željezničar-Maribor 1-1
Cetic-Željezničar 1-1
Željezničar-Cetic 0-0
Chelsea-Željezničar 4-0
Željezničar-Chelsea 0-1
Grupa G:
1. Liverpool
2. Leverkusen
3. Rosenborg
4. Željezničar
Uinat dušmanima.
Bez pobjede u grupnu fazu.
Željezničar-Maribor 1-1
Cetic-Željezničar 1-1
Željezničar-Cetic 0-0
Chelsea-Željezničar 4-0
Željezničar-Chelsea 0-1
Grupa G:
1. Liverpool
2. Leverkusen
3. Rosenborg
4. Željezničar
Uinat dušmanima.

Bez pobjede u grupnu fazu.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Suštinski problem je taj što je Chelsea direktno u grupnoj fazi, a da nije bio bi u Non-Champions žrijebu, dakle nije mogući protivnik Želje. Mada ideja nije loša 

Malo citam ovaj forum Maribora nesto razumijem nesto google translate. I zaista ima realnih likova koji pisu da su sanse 50-50, ima onih koji nas zaista cijene, ne smatraju nas bas "levatim" - ali takvih je par.
Dok neki pisu tipa: "neki tamo Zeljo iz neke tamo Bosne"
Kao da smo iz Zambije, uvjereni u prolaz.
Dok neki pisu tipa: "neki tamo Zeljo iz neke tamo Bosne"

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Je li mali Hajradinović otišao iz Želje u Olimpic ili je ovo ubleha?

Ko je ovaj skroz lijevo gore, ovaj treci s lijeva gore i ovaj krajnje lijevo dole ?

Pehilj, Hasanhodžić i Tomić.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Po meni ponuda je odlicna!admirone je napisao/la:arelinho je napisao/la:http://www.centrotours.ba/loc/marzelj12.wbsp

Sta mislite bi li autom doslo skuplje? (4 osobe u auto, plus rizik je veci, ali ako ce doci 50 KM jeftinije, mozda se i isplati)
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 26 jun 2012, 22:41, ukupno mijenjano 2 puta.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Šta bi sa Dušanom Hodžićem?
Nije zadovoljio.braco je napisao/la:Šta bi sa Dušanom Hodžićem?
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
a kako nam samo malo treba da se nafuramo,ni grupa LP nije daleko
...limvo te ljoze!ZA SVE TI HVALA AMARE

ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI
Skuplje ti je s autom kume. Sacekaj dok nasi pokusaju sta jos izorganizovat jefinije od ovog centrotransa ili cega vec.BlueTiger je napisao/la:Po meni ponuda je odlicna!admirone je napisao/la:arelinho je napisao/la:http://www.centrotours.ba/loc/marzelj12.wbspJa racunam sve ukupno da me dode 150 KM (prevoz, karta, pive)
Sta mislite bi li autom doslo skuplje? (4 osobe u auto, plus rizik je veci, ali ako ce doci 50 KM jeftinije, mozda se i isplati)
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Evo jovic dao izjavu za s*urce.ba da je Zeljo kvalitetniji od maribora i da sigurno prolazi.
Valjda je na derbiju vidio kako nam malo treba da postignemo gol:D

Valjda je na derbiju vidio kako nam malo treba da postignemo gol:D

Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
ma bus zakon, ko gospodin, ne moras razmisljati, sta ce ti biti s autom, hoce li ga ko razbiti, uzivas... plus u busu je uvjek spicaaa!!!BlueTiger je napisao/la:Po meni ponuda je odlicna!admirone je napisao/la:arelinho je napisao/la:http://www.centrotours.ba/loc/marzelj12.wbspJa racunam sve ukupno da me dode 150 KM (prevoz, karta, pive)

BRAVE HEART 1979-2005
Zna li iko išta za onoga japanca što je došao, ime prezime ili neki klip ?
TRPAJ LEVATE !
<3 1921
<3 1921
Koliko autobusa ce Centotrans obezbjediti za putovanje ? Nije valjda samo jedan ?
P.S. Slovenacki granicari najgori sto postoje. Oprez na grancici, sigurno ce pretresati navijace.
P.S. Slovenacki granicari najgori sto postoje. Oprez na grancici, sigurno ce pretresati navijace.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.