Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dean_
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la dean_ » 26 jun 2012, 14:43

sanji je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Eee moj Dzeko, mjenjaj ti tog nesposobnom menadzera. Neki tamo Mandzukic ce igrat za Bayern, a Wolfsburg ga pustio za sicu a znamo kolko su za tebe trazili kobasicari (40 miliona). Tebe je i Irfan uvalio u taj City, ko da nije bilo boljih klubova. ccc
Naravno da ce ga pustiti za sicu kad toliko i vrijedi, maksimum muje dati 12 golova, Wol. u dnu tabele. Džkeo se prdavao s mirazom naj igraca BL, naj strujelca kluba i BL,titulom...
Reci to hrvatima, jer oni fakat misle da je Mandzo bolji od Edina.
većina ipak to ne misli.....ti koji misle da je mandjo bolji od đžeke su isti kao oni bošnjaci koji misle da je bih bolja reprezentacija od hrvatske..šta da se radi...ima nas svakakvih

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 26 jun 2012, 14:46

ZOI84 je napisao/la:]Reci to hrvatima, jer oni fakat misle da je Mandzo bolji od Edina.
Oni misle i da imaju drugi najbolji vezni red u Evropi, da ce neko dati za Modrica 50mil. da su izmislili kravatu, da oni ustvari nisu balkanci i da ne slušaju narodnjake..... :mrgreen:
a ti očito misliš da su zimske olimpijske igre nešto čime se bosna treba ponosit..kao da ih je ona dobila,financirala i organizirala :lol:

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 26 jun 2012, 14:57

dean_ je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:]Reci to hrvatima, jer oni fakat misle da je Mandzo bolji od Edina.
Oni misle i da imaju drugi najbolji vezni red u Evropi, da ce neko dati za Modrica 50mil. da su izmislili kravatu, da oni ustvari nisu balkanci i da ne slušaju narodnjake..... :mrgreen:
a ti očito misliš da su zimske olimpijske igre nešto čime se bosna treba ponosit..kao da ih je ona dobila,financirala i organizirala :lol:
BiH jeste dobila ZOI, a finansirala ih je i organizirala taman toliko kaliko i bilo koja druga zemlja na svijetu koja dobije OL i naravno da se treba ponositi

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 26 jun 2012, 14:59

ZOI84 je napisao/la: BiH jeste dobila ZOI, a finansirala ih je i organizirala taman toliko kaliko i bilo koja druga zemlja na svijetu koja dobije OL i naravno da se treba ponositi
užas jebote :lol: :lol: :lol: koliko imaš godina?
i onda se rugaš ovima koji tvrde da je mandjo bolji od đžeke..ti si još gori

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 26 jun 2012, 15:02

A po čemu je Mandžukić bolji od Džeke? :lol: Previše si se uživio u taj Football Manager, jedino je tamo možda bolji, mada sumnjam... :lol: Uz dužno poštovanje prema Mandžukiću... ;)
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 26 jun 2012, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jun 2012, 15:06

Yebo vas Mandzukic, sad o njemu pricat 10 stranica? Dzeko i manager su se dobro zayebali ako je zaista doslo do pregovora sa Bayernom, a oni previse trazili.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 26 jun 2012, 15:07

Unica_Liverpool_ je napisao/la:A po čemu je Mandžukić bolji od Džeke? :lol: Previše si se uživio u taj Football Manager, jedino tamo može biti bolji, mada sumnjam... :lol:
ja nikad nisam ni rekao da je mandjo bolji od đžeke....meni se inače đžeko uvijek sviđao i smatram da je trebao više igrati u cityu..kasnije je razumljivo pao u formi

doduše neki ovdje malo previše podcjenjuju mandju....očiti kompleksi i mržnja

ovi koji govore da je mandjo bolji od đžeke vjerojatno malo prcaju...a neki su možda i ozbiljni..kakve sam ja sve gluposti pročitao na internetu,više me ništa ne može iznenadit...
inače gore ste pisali da će ga bayern kupit sa siću...bit će najmanje 10mil..to nije baš sića

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 26 jun 2012, 15:15

Mandzukic je dobar napadac, kosta 4 puta manje od Dzeke i imao bi duplo manju platu, po meni razumljiva odluka Bajerna, i ja bi to uradio da sam na njihovom mjestu.

Mada je Mandzukic malo sada previse dignut, dao 2 gola Ircima i jedan Italiji i odma medju najboljim napadacima svijeta. Ne treba zaboraviti da Mandzukic vec dvije godine u Wolfsburgu nije napravio nesto ozbiljno, desetak golova, da nije dao 3 gola na EPu, niko i nebi znao za njega.

No, ja opet kazem, Da sam bajern izabrao bi Mandzu, jer je mnogo jeftiniji, a znate kako u Bajernu uvijek gledaju da jeftino prodju.
Drugi razlog, Gomez se takodje pokazao kao odlican, kako u Bajernu tako na EPu, dolazkom Dzeke, jedan bi mora na klupu, jer oni igraju siste, 4-2-3-1, a tu nema mjesta za obojicu. Sa Mandzukicem je druga stvar, on ce biti dzoker s klupe, barem za pocetak ce tako biti, a moze konkurirati i za mjesto gdje ce igrati Ribery, Moller i Shaquiri.

Dzeko je dokazan kvalitet. 50tak golova u dviej sezone, titula prvaka sa Wolfsburgom, 20tak golova u Citiju. Drugi strijelac kvalifikacija ya SP2010.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 jun 2012, 15:37

Ako je ikada postoj'o neki dogovor izmedju Baye i Džeksona(a vjerujem da jest) onda su se ovdje zeznule obje strane a profitirala treca nazalost.Džeskon je i sam svjestan u kakvom je polozaju u Shitiju ,to mu je dato do znanja jos prosle godine,te je sa svojim Irfanom(jel' se tako zove :? ) treb'o sjest i skontat da je najbolje da ode iz Manchestera.Sasvim sam siguran da se i na visinu njegove godisnje plate moglo nesto napraviti.OK,Švabe jesu skrte al' vrlo dobro znaju ko je Džekson te njegove indivdualne i ekipne kvalitete.Ako ostane tamo a haman da hoce presjedit ce cijelu godinu na klupi(jer Arapi se nece smirit dok tamo ne dovedu RvP-a,Cavania,Ronalda,Messija koga sve vec ne) i onda ce htio ne htio morat prijec u neki novi klub tipa Malaga,PSG il' ce doc do neke razmjene pa cemo opet kukat ovdje kako nemamo igraca u velikom klubu,a mogli smo(sto ce se negativno odrazit i na repku,nazalost).Sad mu je bila prilika da zaigra u jednom od najvecih Bayernu,da svake godine jurisas na sve titule,na svim frontovima i da igras najmanje jedno poluvrijeme u svakoj utakmici .Miro Klose je zamijenio Gomeza u repki,dakle nije nezamjenjiv a i cisto sumnjam da ce ponovit' proslu sezonu(mada bih volio naravno).Da jesi mog'o si da jos vise obogatis svoju karijeru jer City ni za cijeli vijek nece bit ono sto je BayerN.Al' ti si nas i postujem te i sta god odluci zelim mu puno srece ;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 jun 2012, 16:54

E moj Edine ti beri maline a Mario ce hebavat :D
Thomas Müller - Fußballgott

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 26 jun 2012, 17:06

don_burza je napisao/la:E moj Edine ti beri maline a Mario ce hebavat :D
Po medijima Džeko je vec 10 puta potpisao za Bayern, tako da je vjerovatno i Mandukic

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jun 2012, 18:02

dean_ je napisao/la:
@dean,kao prvo ti se sigurno ponosis pismenoscui.Kad pocinjes recenicu i Bosnu pises sa malim slovom.
Niko nije kriv sto Sljeme :mrgreen: ili Dinara mogu organizovati jedino olimpijadu za medvjede i posk-oke.
P.S Mandzo se fakat ne moze staviti u istu recenicu sa Dzekom.Yebo napadaca od kojeg je i jedan veznjak Ibricic efikasniji bio.Sifra za Mandzu glasi''sjeti se Pandze i unutrasnjosti njegovog padzeta''
Bayo ako dovede ovog,yebenom ce se biti kasno kajati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 26 jun 2012, 18:16

I ti gluposti pises, kakve veze ima kako je igrao prije 2-3 godine ? Igrac ne moze napredovati ili sta ?
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jun 2012, 18:18

ek0 je napisao/la:I ti gluposti pises, kakve veze ima kako je igrao prije 2-3 godine ? Igrac ne moze napredovati ili sta ?
U pravu si,i Lazar Popovic je napredovao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 jun 2012, 18:39

Džeki svaka čast za sve što je dosada napravio, nadam se da će napredovati, al evo se iz dana u dan izvlače neke nove informacije o kupovanju novih napadača od strane šeika koji drže Man City,
Ne znam, veoma mu je teško, sada se pominju RVP i Falcao za kojeg se već priča da su dali 50 mil, a još uvijek su u klubu Balotelli, Aguero, Tevez, već pomenuti Džeko, kao i Adebayor i Roque Santa Cruz čiji status još uvijek riješavaju...
Po meni bi mu bilo bolje da pristane na manju plaću i da igra, nego da na kraju završi kao igrač koji ide u paketu s novcem za drugog igrača na šta su sada spali Adebayor i Roque Santa Cruz
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 26 jun 2012, 18:47

Evo spala mu je cjena na transfermarktu na 29 mil. Jbg imao je losu drugu polusezonu,tj. nije ni igrao.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jun 2012, 18:48

Da je prica o par hiljada eura,pa bi se moglo skontati.
Ali stvar je u milionima.Tri ili vise miliona ''prosuti''da bi otisao u klub koji mu opet ne garantuje standardno mjesto, nebi ni najvecem dusmaninu preporucio.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 jun 2012, 18:51

harishp je napisao/la:Da je prica o par hiljada eura,pa bi se moglo skontati.
Ali stvar je u milionima.Tri ili vise miliona ''prosuti''da bi otisao u klub koji mu opet ne garantuje standardno mjesto, nebi ni najvecem dusmaninu preporucio.
Svakako, slažem se u potpunosti, al nije isto kada igraš u klubu koji ima 3 napadača s tobom, i kada igraš u klubu koji ima 4 napadača, još dvojici nije riješio status, i planira ih još isto toliko dovesti ( dvojicu ) ako ne i više

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jun 2012, 18:53

zizu1991 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Da je prica o par hiljada eura,pa bi se moglo skontati.
Svakako, slažem se u potpunosti, al nije isto kada igraš u klubu koji ima 3 napadača s tobom, i kada igraš u klubu koji ima 4 napadača, još dvojici nije riješio status, i planira ih još isto toliko dovesti ( dvojicu ) ako ne i više
Poenta igre profesionalca nije u cejfu,vec u cifri.
Gubiti u cetiri sezone 12 miliona i vise,to bi i Donald Tramp osjetio.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 jun 2012, 19:00

Mislim, ne da sam ja za njegov odlazak, daleko od toga, i da imam nešto protiv Citya, al mnoge stvari mu ne idu u prilog :
- Prvo, on obožava Aguera ( Mancini ) ;
- Isto toliko, ako ne i više Balotellija, koji je njegov zemljak,
- Sama njegova izjava ( Mancinijeva ) upućena Prandelliju na europskom prvenstvu tipa da je Balotelli veliki talenat i da nema za njega mjesta na klupi, dovoljno govori
- Mancini je produžio ugovor, ostat' će u Man. City još makar 2 - 3 god
- Kupovina novih napadača itd
harishp je napisao/la: Poenta igre profesionalaca nije u cejfu,vec u cifri.
Ako želi dobro svojoj reprezentaciji, shvatiti će da njegova situacija može itekako uticati na igre reprezentacije, i da bi mu trebalo da bude dres reprezentacije važniji od cifre , mada ne vjerujem da je dokazivanje patriotizma ljubljenje kamere itd, ali smatram da će iskorak napraviti za svoje dobro, i za sreću svih ljudi u Bosni koji ga vole
Ne znam, možda sam previše naivan, ali gledajući realno, njegova situacija u klubu nije niti malo ružičasta

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Edincapitano i 16 gostiju.