Vidis da raja bezveze samo lupa moj Devile..Devil je napisao/la:Diatta i jos gore Karamatic napadaci ?![]()
Od kada to ?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vidis da raja bezveze samo lupa moj Devile..Devil je napisao/la:Diatta i jos gore Karamatic napadaci ?![]()
Od kada to ?
Nego sta je? Spic nije, ali napadac je 100% koji bi trebao igrati po desnoj strani napada.Konfucije je napisao/la:Cuj Diata napadac,kume pratis li ti Sarajevo ili cisto onako pises gluposti na forumu?Sarajlijc@ je napisao/la:Da nam je nekog stopera malo boljeg od Tatomirovica da sa njim u paru igra ja bi bio zadovoljan![]()
PS Ne znam koji ce nam **** napadac pored Diatte,Krpica,Haskica,Karamatica. Dajte nam stopera!
Sarajlijc@ je napisao/la:Da nam je nekog stopera malo boljeg od Tatomirovica da sa njim u paru igra ja bi bio zadovoljan![]()
PS Ne znam koji ce nam **** napadac pored Diatte,Krpica,Haskica,Karamatica. Dajte nam stopera!
Da su mi tvoje ganglije da se odmorim.Sarajlijc@ je napisao/la:Nego sta je? Spic nije, ali napadac je 100% koji bi trebao igrati po desnoj strani napada.Konfucije je napisao/la:Cuj Diata napadac,kume pratis li ti Sarajevo ili cisto onako pises gluposti na forumu?Sarajlijc@ je napisao/la:Da nam je nekog stopera malo boljeg od Tatomirovica da sa njim u paru igra ja bi bio zadovoljan![]()
Trebala bi biti približna cijena kao za Prag, možda čak i jeftinije. Samo se nadam da neće biti problema kroz komšijsku nam državu .High je napisao/la:Jeftino će nas koštati put u Sofiju.
Pa naravno treba im dici sto vise mamu im njihovu..senci-071 je napisao/la:Pa nece im ni biti ispod 15 eura ,zivi bili pa vidjeli.
Oleg Luzhny: Sarajevo me je prijatno iznenadilo
Fudbalski klub Sarajevo je u ponedjeljak u trećem priajteljskom susretu ,u okviru priprema u Sloveniji, pobijedio tim Tavriya.
Inače, klubu iz Ukrajine je godišnju budžet 24 miliona eura, a prvi šef struke je Oleg Luzhny.On je svojevremeno nosio dres londonskog Arsenala.
Bio je trener Dinama iz Kijeva sa kojim je dva puta osvojio prvenstvo.
Luzhny je za zvaničnu klupsku stranicu izjavio kako nije očekivao poraz od Bordo tima.
“Igrali smo protiv ekipe koja me je prijatno iznenadila. Nisam očekivao poraz, ali ne mogu reći da sam nezadovoljan igrom”, prokomentarisao je prvi šef struke Tavriyae.
Tim sa Koševa je završio pripreme u Sloveniji. Ukupno je odigrao tri prijateljske utakmice. Osim već pomenutog dvoboja izabranici Dragana Jovića poraženi su od Maribora (suparnika Željezničara u Ligi prvaka) rezultatom 6:3, a savladali su gruzijski Dila Gori sa 3:1.
Generalnu probu ,pred nadmetanje u Evropskoj ligi sa Hiberniansom, Sarajevo će imati u subotu na stadionu Asim Ferhatović Hase sa Splitom.
586 km do Sofije...pa skontajte skoro pa duplo manje nego do Praga.Moja procjena negdje oko 85-90 KM..e sad ne znam kakav ce biti aranzman da li s nocenjem il bez...ugl bice manje od Praga.dzenan01 je napisao/la:Trebala bi biti približna cijena kao za Prag, možda čak i jeftinije. Samo se nadam da neće biti problema kroz komšijsku nam državu .High je napisao/la:Jeftino će nas koštati put u Sofiju.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic, Strosmajer, Tatamata1946 i 22 gosta.