FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 jun 2012, 00:41

Brcko87 je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Dajte bolan, nije Zoletiću Husara menadžer lol

A saltcityattack.. pa vjerujem da bi Zoletić najviše volio ostati gore, ipak to je njegov klub tako je kod svakog igrača.

Ali ne znaš kolko su mu dužni para samo a lik ima porodicu ako se ne varam i sve to... neće džabe igrati jbg

benjo neznam po cemu je zoleticu sloboda njegov klub...ja kako znam on nije tuzlak i nije poniko u slobodi..mislim da je momak iz banovica,zivinica,,tako nesto..aa u srebreniku je proveo vise vremena(igrajuci za aidu,poslije za gradinu)nego u slobodi..izvinte me ako grijesim.. :D

pa ja sam sa momkom pravo dobar i znam dobro sta razmislja..covjek je mogo jos sad potpisat za vas da on prvo neceka da bude bolje u Slobodi..on ce cekati do onog trenutka kad sve bude jasno sto se tice Slobode, a tek onda ce donjeti odluku..iz Zivinica jeste, ali momak voli ovaj klub mnogo vise od nekih koji su i iz Tuzle
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 jun 2012, 00:46

Brcko87 je napisao/la:

A saltcityattack.. pa vjerujem da bi Zoletić najviše volio ostati gore, ipak to je njegov klub tako je kod svakog igrača.

Ali ne znaš kolko su mu dužni para samo a lik ima porodicu ako se ne varam i sve to... neće džabe igrati jbg

benjo neznam po cemu je zoleticu sloboda njegov klub...ja kako znam on nije tuzlak i nije poniko u slobodi..mislim da je momak iz banovica,zivinica,,tako nesto..aa u srebreniku je proveo vise vremena(igrajuci za aidu,poslije za gradinu)nego u slobodi..izvinte me ako grijesim.. :D
pa Sloboda je njegov klub jer se tu afirmisao kao fudbaler...sta ima veze odakle je :? ...i kakve veze ima sto je proveo vise vremena igrajuci za tu aidu i gradinu :? ..Sloboda mu je u srcu jer je najveci klub za koji je igrao i jedniostavno je zavolio...i da,stvarno smaras sa husarom i otkrivanjem tople vode kako igraci idu tamo gdje im menadzeri kazu...ozbiljno to tako funkcionise u svijetu fudbala :roll: ...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 25 jun 2012, 01:13

pa ja sam sa momkom pravo dobar i znam dobro sta razmislja..covjek je mogo jos sad potpisat za vas da on prvo neceka da bude bolje u Slobodi..on ce cekati do onog trenutka kad sve bude jasno sto se tice Slobode, a tek onda ce donjeti odluku..iz Zivinica jeste, ali momak voli ovaj klub mnogo vise od nekih koji su i iz Tuzle[/quote]

nadam se da ce zola ostat u slobodi,,pomoci slobodi da se sto prije vrati tamo gdje joj je mjesto,,znam momka dok je igrao u drugoj sjever za aidu pa poslije federalnu ligu za gradinu,,tako da nije od oni igraca koji pate za nekim rangom.. :) nevjerujem da ce doc u gradinu,,mislim da bi vec do sad dosao..gradina je u vezi dovela nermina varupu iz travnika i pregovara sa jos nekim veznim igracima tako da nevjerujem da ce zoletica da dovede..
nisam spomenuo da ce momak da predje u gradinu..aa to za husaru stvarno neznam sto me napadate,, :) nedizem ga nikako,,mrzim tog lika.. :)
zelim slobodi sto prije da se vrati tamo gdje joj je mjesto,,nisam od oni sto voli sarajevske klubove..poslije gradine navijam za slobodu,, :D sad brisem sa "vase teme" :D pozz
OFK Gradina Srebrenik

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 jun 2012, 10:57

MakeTZ je napisao/la:Šećer je na svakom treningu, svi su oni tu prisutni oko kluba non stop nesto se desava.
Mrzim kad bezveze serete a nemate pojma.
Šta se desava haj reci? Ja se svaki dan skoro vidim sa Mesketom. Biri ba, ne desava se nista posebno, bar za sada.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 25 jun 2012, 12:59

Ne izlazi se u medije to sto su stalno na stadionu znaci da nesto rade i da nije suplja.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jun 2012, 13:58

slani grad je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:

pa Sloboda je njegov klub jer se tu afirmisao kao fudbaler...sta ima veze odakle je :? ...i kakve veze ima sto je proveo vise vremena igrajuci za tu aidu i gradinu :? ..Sloboda mu je u srcu jer je najveci klub za koji je igrao i jedniostavno je zavolio...i da,stvarno smaras sa husarom i otkrivanjem tople vode kako igraci idu tamo gdje im menadzeri kazu...ozbiljno to tako funkcionise u svijetu fudbala :roll: ...
eh baš na to sam mislio :D vidit ćemo gdje će Zola na kraju završiti ...
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 26 jun 2012, 00:29

Ima li šta novo?

Želim da pitam, zna li neko ko su ovi? :)

Link

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 26 jun 2012, 00:57

Danas je bila prozivka ko je osto ko nije,al eto niko nista nezna jos konkretno..cuo sam da stana trenira dole ako ne nadje neki drugi angazman ostace.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 jun 2012, 07:27

SamoTZ je napisao/la:Ima li šta novo?

Želim da pitam, zna li neko ko su ovi? :)

Link

ma znam ja ovog momka sto ima ekipu u Detroitu..dolazili su u Chicago na turnire takodjer :)...bila je jos jedna ekipa Sloboda covjek iz Tesnja je osnovao, ali koji je navijao za Slobodu..uglavnom stari covjek ima dobrih godina, a za ekipu koju sam ja igrao igrala je protiv njih na tom turniru I i moj gol ih je izbacio iz daljeg takmicenja :)...kaze mi lik pa kakav si ti navijac SLobode kad nam uvali gol :(...dobar lik kaze pjeske je iz Tesnja nekad znao da ide u Tuzlu da gleda Huku,Secera i ostale .

A ove iz Detroita kazem poznajem takodjer bas imam covjeka u raji dolazili su ovdje kod nas na turnire ..uglavnom napravio je covjek ekipu po nasoj Slobodi :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 26 jun 2012, 12:28

Kapellen je napisao/la:Danas je bila prozivka ko je osto ko nije,al eto niko nista nezna jos konkretno..cuo sam da stana trenira dole ako ne nadje neki drugi angazman ostace.
Nije jos zakljucen spisak ceka se skupstina valjda.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 jun 2012, 12:43

aleksandar_veliki je napisao/la:Stana ostaje, Mikelini dolazi, mozda Šišić iz Čelika, Mirza Mešić... Imat cete dobru ekipu, cujem i Omic, pa Okanovic, pa vasih klinaca, nece biti to lose. Sad ce i Skupstina, Davud ce ostati predsjednik. To su jos neke nezvanicne informacije, ali mogle bi uskoro biti zvanicne
Sve u svemu ako se sve ovo poklopi i ako ne bude nekih velikih iznenadjenja (negativnih, a nadam se da nece) tj. jest ako nabrojani budu tu i jos par pojacanja, onda se moze boriti i za izlazak u Evropu preko kupa.
Ako bude igrala ekipa igraca koja je zamisljena da bude na Tusnju, onda ce biti odlicno. Mnogi klubovi iz PL mogu pozavidjeti igrackom kadru.
Bice dobrih utakmica, a sigurno i podrske sa tribina. Uz placene karte bi trebalo da bude i prihoda za klub.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 26 jun 2012, 13:01

Hocel gdje izaci il vec ima spisak svih igraca koji trenutno konkurisu za prvi tim. Okanovic i Mikelini uz dobre pripreme ogu imati strasnu sezonu, Okanovic je bio jedan od najvecih talenata sa Tusnja uz Kasapa al eto nisu izrasili u ono sto se predvidalo malo povrede malo luda glava i eto. Al za prve Federalne su klasa igraci. Jos kad bi kako mogli zadrzat Smigalovica i J Mesanovica i opet Beku iz Dinama na posudbu uz Mirzu Mesica to bi prema naprijed odlicno izgledalo. Divkovic na golu valjda ce imat dobru zamjenu,Jaha i Zoletic i ostali mladi Salihovic,Prses,Ribic, Čivic,Rahmanovic i ostali. Eto Omic i taj iz Celika šišic mislim da bi ovo dovoljno bilo za povratak uz jos 1 ili 2 u odbrani i plus osntanak Stane uz novu upravu sa ljudima koji zele dobro Slobodi fantastcino

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 26 jun 2012, 14:14

Okanović, Stana, Mikelini, Zoletić, Mešić, Jaha, Joge, Efendić, bi činili okosnicu tima sasvim sigurno.
Još par nekih prinova i bilo bi super, dovoljno za povratak u "elitu".

Mada, ne znam odakle to za Šišića, ipak je on dijete Čelika, a još da iz "elite" ide u Federalnu, ne znam baš ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 26 jun 2012, 14:22

Probisvjet je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Stana ostaje, Mikelini dolazi, mozda Šišić iz Čelika, Mirza Mešić... Imat cete dobru ekipu, cujem i Omic, pa Okanovic, pa vasih klinaca, nece biti to lose. Sad ce i Skupstina, Davud ce ostati predsjednik. To su jos neke nezvanicne informacije, ali mogle bi uskoro biti zvanicne
Sve u svemu ako se sve ovo poklopi i ako ne bude nekih velikih iznenadjenja (negativnih, a nadam se da nece) tj. jest ako nabrojani budu tu i jos par pojacanja, onda se moze boriti i za izlazak u Evropu preko kupa.
Ako bude igrala ekipa igraca koja je zamisljena da bude na Tusnju, onda ce biti odlicno. Mnogi klubovi iz PL mogu pozavidjeti igrackom kadru.
Bice dobrih utakmica, a sigurno i podrske sa tribina. Uz placene karte bi trebalo da bude i prihoda za klub.

u pravu si ;) sve ce to da nadodje jbg ;)

sta je sa stadiona??? izgleda ne planiraju to brzo zavrsit?? da bar i repka koju tekmu odigra u tz
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 jun 2012, 14:23

JTS je napisao/la: Mada, ne znam odakle to za Šišića, ipak je on dijete Čelika, a još da iz "elite" ide u Federalnu, ne znam baš ..
Odličan mladi igrač i veliki potencijal. U glavi skroz nesređen. ;) Uskoro se ženi tako da ga možda žena ipak smiri i napravi nešto od njega. :D Dolazi u slobodu 100%.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 26 jun 2012, 14:41

Marsal je napisao/la:
JTS je napisao/la: Mada, ne znam odakle to za Šišića, ipak je on dijete Čelika, a još da iz "elite" ide u Federalnu, ne znam baš ..
Odličan mladi igrač i veliki potencijal. U glavi skroz nesređen. ;) Uskoro se ženi tako da ga možda žena ipak smiri i napravi nešto od njega. :D Dolazi u slobodu 100%.
Čitam na temi Čelika, piše da možda dovedu Bekića, koji od dva ne znam.
Znam samo za Amera Bekića (Zrinjski) i Almira Bekića (Dinamo ZG)
Sumnjam da je onaj iz Zrinjskog, tamo je standardan, a prije će biti da je Almir Bekić, igrač Dinama.
Pa da ga uzmu na posudbu (malo im to Sloboda sredi), a nama Čelik Šišića kao kompenzaciju ..e jesam ovo skont'o i složio :lol:

NON MOLLARE MAI

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 jun 2012, 14:44

Druže Šišić ima slobodne papire, od prije neki dan nije više pod ugovorom sa Čelikom. ;)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 26 jun 2012, 14:50

Marsal je napisao/la:Druže Šišić ima slobodne papire, od prije neki dan nije više pod ugovorom sa Čelikom. ;)
A nisam to znao, a opet mi čudno da ide u Federalnu :roll: ..al' svakako odlično bi bilo da dođe.
Neka nam izađe na dobro :)

NON MOLLARE MAI

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 26 jun 2012, 16:34

Sutra prozivka.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 26 jun 2012, 16:52

MakeTZ je napisao/la:Sutra prozivka.
Satnica?
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.