Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

hanniz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la hanniz » 26 jun 2012, 10:32

BBC's Ben Smith says LFC may miss out on Gylfi Sigurdsson to Tottenham now.
I'm trying to find out. At 1pm my contact in Germany told me a deal was done. He backed off that later but ...I have a feeling his initial information was right but that it may now be Spurs who have come up with more money. Checking.Hoffenheim had an agent in England yesterday, he flew back to Germany pm. If a deal has been done, almost certain it's not LFC.Levy in charge of transfers. They can and I think they have. Money talks
Kakvi nesposobni ljudi rade u ovom klubu. :roll: Rekoh, napokon jedan dobar transfer, nije uopšte skup, al zato je veliki potencijal, kad ono...
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 26 jun 2012, 10:43

Hocel doci vise Siggurdson ja polako gubim nadu da ce doci predugo ovo traje oko njega neznam zasto .. ?? :D Sto se tice Sterlinga 100% ce dobiti sansu samo se treba izkazati i to je novi Ronaldo .. ! :D
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 jun 2012, 12:40

spursi mu vjerovatno daju veću platu nego mi i to je to.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 jun 2012, 12:56

Toliko su se nasikirali u klubu zbog toga što će Sigurdson potpisati za Tottenham da su poslali službenu ponudu od 15 miliona eura za Ramiresa. 8-)
Urugvaj je druga najjača reprezentacija na svijetu i treba ih pokupovati, naravno ono što je dostupno. Uostalom, puno je lakše kasnije zadržati Suareza.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 26 jun 2012, 13:25

Sunce vam zarko,pa vi ni neke sigurdsonove nemozete dovesti a kamoli neke top zvijezde.

Cuj netreba vam Huntelar. Pa vama fale dva kraja i sredina. Huntelar gdje god je igrao dokazao,krenuvsi od ajaxa pa reala,milana pa sad schalkea. Sta se Carrol dokazao??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 jun 2012, 13:41

majestic24 je napisao/la:Sunce vam zarko,pa vi ni neke sigurdsonove nemozete dovesti a kamoli neke top zvijezde.

Cuj netreba vam Huntelar. Pa vama fale dva kraja i sredina. Huntelar gdje god je igrao dokazao,krenuvsi od ajaxa pa reala,milana pa sad schalkea. Sta se Carrol dokazao??
Boga ti dragog se ne brini za nas, kako samo ne volim kada dolaze scumovci na temu i pričaju o našim jadima, kao da im je stalo do LFCa... BR zna najbolje koga treba dovesti i tačka. ovo su sve špekulacije i ne treba vjerovatno svemu i svačemu dok nešto ne bude official.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jun 2012, 13:46

Je li Gudjohnsen zainteresovan? :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 26 jun 2012, 14:23

Evo pise sky sports da smo zaintresovani za Victor Wanyama inače igrača Celtica čuo sam za njega al neznam nista vise od toga da je crnac i da igra za Celtic ... :D da i da ima 21g.. :D

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 26 jun 2012, 14:35

sta fali ako ne dodje sigurdsson,ionako je mrtvi scumovac..jos kad bi se drugog scumovca debelog adama rjesili to bi super bilo...
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 26 jun 2012, 14:38

Phill Jackson je napisao/la:sta fali ako ne dodje sigurdsson,ionako je mrtvi scumovac..jos kad bi se drugog scumovca debelog adama rjesili to bi super bilo...
Adam nam je bio poslije Lucasove povrede najbolji vezni igrač ( kad je bez Gerrarda igro ) i ja mislim da se je solidno izkazo nije bio ko sto je u Blackpulu ubijo al 2 gola i 10 asistencija ( nek me neko ispavi ako griješim ) ja mislim da sasvim solidno za veznog igrača..:D

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 26 jun 2012, 14:41

-Sigurdsson zeli da predje u Liverpool,njegov agent je danas na Anfield-u
-Ponuda James Rodriguez-a je poslata Portu
-Spekulacije oko Huntelaara su i dalje prisutne
-Agent Gaston Ramireza ce u narednim danima razgovarati sa Liverpool-om i ostalim zainteresovanim klubovima...
Ovo je sa fb koliko je tačno nemam pojma al bar da nam ne umre nada... :D

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 26 jun 2012, 14:43

SGLS je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:sta fali ako ne dodje sigurdsson,ionako je mrtvi scumovac..jos kad bi se drugog scumovca debelog adama rjesili to bi super bilo...
Adam nam je bio poslije Lucasove povrede najbolji vezni igrač ( kad je bez Gerrarda igro ) i ja mislim da se je solidno izkazo nije bio ko sto je u Blackpulu ubijo al 2 gola i 10 asistencija ( nek me neko ispavi ako griješim ) ja mislim da sasvim solidno za veznog igrača..:D
nije sve u asistencijama..dok je igro s lucasom izgledo je bolje nego sto u stvari jest ko sto je sa spearom slucaj bio..adam ne zna citat igru i uvijek pravi bespotrebne faulove..uglavnom cista je suprotnost od igraca kakve rodgers voli

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 jun 2012, 14:45

nema veze ako je scumovac. ferdinand i pola scuma su navijali za LFC pa igraju tamo preko deset godina.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 26 jun 2012, 14:48

Carlo je napisao/la:
nema veze ako je scumovac. ferdinand i pola scuma su navijali za LFC pa igraju tamo preko deset godina.
osim ferdinanda samo su kolko znam o'shea i solskjaer za nas navijali..ne volim sigurdssona zbog jedne izjave,kazu da je na islandskom radiju jednom reko da bi radije sa starim na brodu radio nego za nas igro

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 26 jun 2012, 14:56

Zbog sporosti nasih ljudi Totenhem nam je ispred nosa oteo Sigurdsona.. Steta neda nam se da potpisemo niti jednog igraca..

http://www.bild.de/sport/fussball/gylfi ... .bild.html

Al dobro nije kraj svijeta i nije sad neki igracina da se zali za njim.Sad se okrenuti dovodjenju G.Remireza. Ima jos dosta kvalitetnih veznih igraca ja bih u nasim redovima najvise volio vidjeti Banegu,Eriksena ili Belhandu.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 jun 2012, 15:09

Phill Jackson je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
osim ferdinanda samo su kolko znam o'shea i solskjaer za nas navijali..ne volim sigurdssona zbog jedne izjave,kazu da je na islandskom radiju jednom reko da bi radije sa starim na brodu radio nego za nas igro
slika
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 26 jun 2012, 17:11

E pokenjam se na ovakvu upravu ako dopusti da jedan Tottenham, koji još uvijek nema menadžera, otme potencijalno ključnog igrača u narednim sezonama.

Iako je s početka to prenio Fail, mnoge novine (SS, Bild) i izvori (čuveni Duncan Jenkins...) sada prenose kako su Spursi ponudili znatno jači ugovor i svakako veći od Liverpoolovog tako da se mora povećati izvorna plata ili ovaj ide na WHL, što onda donosi i vjerovatni odlazak Van der Vaarta.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 26 jun 2012, 17:58

Ako nam T'tenham preotme Sigurdssona to bi dovelo do odlaska Van der Varta koji je odlican igrac i zasto ne njega odmah probat dovest . Huntellar je odlican igrac uglavnom bolji od Carrola a Ramirez letiiii ....
Tako blizu, a tako daleko.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 26 jun 2012, 18:09

piše se da bi Sigurdson u slijedećih 24 sata trebao odraditi ljekarski sa Tottenhamom...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 26 jun 2012, 19:26

ebo sigurdsona neka uspiu dovesti james rodrigueza i gastona ramireza i ne treba nam niko vise treba davati shelveyu sansu u sredini.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.