Minche je napisao/la:
a ti si onda ipak paglu![]()
ako kazem da mi umjesto C ide V znaci da hoću VIVA a ne VISCA BARCA,al hebiga omaklo mi se...........al isto sranje drugo pakovanje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Minche je napisao/la:
a ti si onda ipak paglu![]()
ako kazem da mi umjesto C ide V znaci da hoću VIVA a ne VISCA BARCA,al hebiga omaklo mi se...........al isto sranje drugo pakovanje
hahahaahahha...Wolverine je napisao/la:nije istina da je primio 17 vec 14 golova.miky_hz je napisao/la:Atletico u posljednja tri meča na Nou Campu primio 17 golova
3-0, 6-1, 5-2
3+6+5=14
Sanjaj SanjajMes_Que_Un_Club je napisao/la:dobro odigrana utakmica...
evo bas sad citam "" Sport: Real Madrid dužan 580 milijuna eura ""
Bgm, Real u dugovima pravo, dobro su krenuli, na kraju ce biti kao i Valencija, za kratko vrijeme ce se i svlacionice zamijeniti satorima, hahahahahaa
Ovom prilikom bih cestitao Bajram svim muslimanima u BiH i sire
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN
pitas admina,,nidjo_barca je napisao/la:BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIM MUSLIMANIMA![]()
btw. jel zna neko mogul izbrisat ovaj nick i da promjenim,posto ne moze na istu e-mail adresu
ok,thxlejla je napisao/la:pitas admina,,nidjo_barca je napisao/la:BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIM MUSLIMANIMA![]()
btw. jel zna neko mogul izbrisat ovaj nick i da promjenim,posto ne moze na istu e-mail adresu
hehRuudVanGoal je napisao/la:imam ja mail slobodan ako ti treba javi
ibra_barca je napisao/la:neznam stvarno zašto igra onaj busqets, ono je, za mene najlošiji igrać Barce, sigurno igra radi oca, nema tehnike, nema brzine, nema snage, baš ništa, najlošiji je, ubjedljivo, valjda ce guardiola shvatiti da on nije igrać za našu Barcu, ostalo je sve exstra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.