Sve nesto na ho ruk se ide. Smije se reci da smo i mi cak tehnicki jaca reprezentacija od engleza
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Gerrard je bio jedan od najboljih igrača eura pa ti bacaj šuplje okolo.ja.neron je napisao/la: da ponovim post od 28 May 2012, 11:08
Lampard i Gerrard kad se sastave ne možeš dobiti ni polovinu igrača kakav je Paul Scholes.
Da, u napucavanju lopte u nebesa.Carlo je napisao/la:Gerrard je bio jedan od najboljih igrača eura pa ti bacaj šuplje okolo.ja.neron je napisao/la: da ponovim post od 28 May 2012, 11:08
Lampard i Gerrard kad se sastave ne možeš dobiti ni polovinu igrača kakav je Paul Scholes.
3 asistencijeNeToBoLa je napisao/la:Da, u napucavanju lopte u nebesa.Carlo je napisao/la:Gerrard je bio jedan od najboljih igrača eura pa ti bacaj šuplje okolo.ja.neron je napisao/la: da ponovim post od 28 May 2012, 11:08
Pirlo, Xavi, Iniesta i Ozil su profesori fudbala za njega. Otkud ta priča da je najbolji sad bio, ko da niko nije gledao utakmica. Inače čitava Engleska katastrofa.
Ovaj je i tebe zayebao kada je u pitanju Gerrard.Henderson je napisao/la:Netobola, koliko ružno pišeš o Gerardu čovjek bi pomislio da si navijač Evertona.
Druga je to stvar, ja kritikujem svakog igrača poslije svake loše odigrane utakmice. Gerard prošle sezone u Liverpoolu za cijelu sezonu 2 asistencije a na EURU u 4 utakmice 3 asistencije.Monolog je napisao/la:Ovaj je i tebe zayebao kada je u pitanju Gerrard.Henderson je napisao/la:Netobola, koliko ružno pišeš o Gerardu čovjek bi pomislio da si navijač Evertona.
Glen je najbolji engleski desni bek, priupitaj capella šta misli o tome.Virtu4l je napisao/la:Najveći paradoks u ovome je činjenica da su okosnicu tima činili igrači Liverpoola.
Glen Johnson u prednosti nad Micahom Richardsom? :lol:
------------------City----------------Virtu4l je napisao/la:Najveći paradoks u ovome je činjenica da su okosnicu tima činili igrači Liverpoola.
Glen Johnson u prednosti nad Micahom Richardsom?![]()
Eto nek je Hodgson ispunio ocekivanja sa Milnerom na kriluRedDevilS je napisao/la:Hodgson: Rooney nije ispunio očekivanjaslazem se sa njim u ovoj konstataciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.