NK Široki Brijeg
- badblueboylivno
- Kontakt:
- Jack777Pott
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Dobili ste upravo protivnika kojeg sam vam prizeljkivao. Nema tu puno kemijanja, proc se mora. Siroki ima odlicnu ekipu i bilo bi sramota ispast od predstavnika Irske. Zelim vam svu srecu u natjecanju i da sto duze ostanete u Europi.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
ÍBV Vestmannaeyjar-St Patrick's Athletic igrali su i prošle godine u 1. pretkolu,na Islandu 1:0 za Islanđane,Irci teškom mukom u uzvratu dobili 2:0,oba gola u drugom poluvremenu
,ne treba odmah Islanđane otpisivati
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Mislim da si ne smijemo dopustiti da ne prodjemo dalje, tko god prodje u tom prvom pretkolu, trebali bi biti kvalitetniji od jednih i drugih, samo sto treba dosta stvari prije toga rijesiti.
Al prolazom dalje bi imali lijepu situaciju, vec atraktivne protivnike u trecem pretkolu, prihod od prolaza, tako da, treba shvatiti i jedne i druge maksimalno ozbiljno, kao da Barcelona dolazi, a ne St Patricks il Vestmannaeyjar.
Al prolazom dalje bi imali lijepu situaciju, vec atraktivne protivnike u trecem pretkolu, prihod od prolaza, tako da, treba shvatiti i jedne i druge maksimalno ozbiljno, kao da Barcelona dolazi, a ne St Patricks il Vestmannaeyjar.
...Život za Široki...
Najvažnije je ne primiti gol na domaćem terenu,pobjeda od 2:0 bi bila idealna,ždrijeb 3. pretkola je 20.7. ,dan nakon prve utakmice.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Odličan zdrijeb.Moze li netko napisati koji su nam bili moguci protivnici u drugom pretkolu??
APOEL, Aarhus, Tromso, St. Patrick/Vest nešto
i Ruch iz Chorzova

*ebote pa imali smo mnogo mnogo srece
U svom desetom uzastopnom nastupu u europskim natjecanjima Široki Brijeg će krenuti od 2. pretkola Europske lige. Kao nenositelji u ždrijebu Širokobriježani su mogli za protivnika dobiti jake klubove poput Anžija, APOEL-a, Rosenborga, Crvene zvezde, Hajduka, Paoka, Legije. No, sreća ih je ipak pomazila. Dobili su protivnika koji se može eliminirati, čime u klubu mogu biti zadovoljni. St.Patrick je veliki favorit protiv islandskog Vestmannaeyjara, stoga je realno očekivati da će se oni suprotstaviti Širokobriježanima.
Klub je osnovan 1929. godine i nastupa u irskoj Premijer ligi, a nosi ime zaštitnika Iraca, Sv. Patrika. St. Patrick Athletic iz Dublina se mogu pohvaliti sa sedam naslova državnog prvaka, kao i dva FAI kupa i dva Liga kupa. Uz Shelbourne, Shamrock Rovers i Bohemian's, 'sveci' su četvrti najpoznatiji klub u državi. A upravo su u posljednjoj sezoni osvojili četvrto mjesto, dok u aktualnoj sezoni zauzimaju drugu poziciju, sa četiri boda manje od vodećeg Sligo Roversa.
'Sveci' su naširoko poznati i po svojim navijačima koji slove za jednu od najaktivnijih i najbučnijih navijačkih skupina u državi. Tijekom povijesti, navijači su bili jedni od važnijih karika koju su podizali buntove i prosvjede, a jedno vrijeme su bili i zabranjena skupina u državi. Veliki transparenti, bakljade i bučno navijanje odlike su kojima se krase navijači popularnih 'svetaca'.
Za klub u velikoj većini nastupaju Irci, te jedan Sjevernoirac, Nigerijac i Portugalac. Kapetan ove zanimljive momčadi je Conor Kenna. Dosad su u europskim natjecanjima odigrali 26 utakmica, u kojima su ostvarili 5 pobjeda, 5 remija i 16 poraza uz gol razliku (22:59). Što se tiče gostovanja u ovom dijelu Europe, 'sveci' su igrali u susjedstvu u ljeto 2002. godine kada su u sklopu prvog kola tadašnjeg Intertoto kupa eliminirali Rijeku (3:2, 0:1). Svakako se radi o momčadi koja nije bezazlena, ali ipak Široki Brijeg mora biti zadovoljan te pokušati izbaciti Irce i učiniti veliki korak u napretku u euro-natjecanjima.
U svom desetom uzastopnom nastupu u europskim natjecanjima Široki Brijeg će krenuti od 2. pretkola Europske lige. Kao nenositelji u ždrijebu Širokobriježani su mogli za protivnika dobiti jake klubove poput Anžija, APOEL-a, Rosenborga, Crvene zvezde, Hajduka, Paoka, Legije. No, sreća ih je ipak pomazila. Dobili su protivnika koji se može eliminirati, čime u klubu mogu biti zadovoljni. St.Patrick je veliki favorit protiv islandskog Vestmannaeyjara, stoga je realno očekivati da će se oni suprotstaviti Širokobriježanima.
Klub je osnovan 1929. godine i nastupa u irskoj Premijer ligi, a nosi ime zaštitnika Iraca, Sv. Patrika. St. Patrick Athletic iz Dublina se mogu pohvaliti sa sedam naslova državnog prvaka, kao i dva FAI kupa i dva Liga kupa. Uz Shelbourne, Shamrock Rovers i Bohemian's, 'sveci' su četvrti najpoznatiji klub u državi. A upravo su u posljednjoj sezoni osvojili četvrto mjesto, dok u aktualnoj sezoni zauzimaju drugu poziciju, sa četiri boda manje od vodećeg Sligo Roversa.
'Sveci' su naširoko poznati i po svojim navijačima koji slove za jednu od najaktivnijih i najbučnijih navijačkih skupina u državi. Tijekom povijesti, navijači su bili jedni od važnijih karika koju su podizali buntove i prosvjede, a jedno vrijeme su bili i zabranjena skupina u državi. Veliki transparenti, bakljade i bučno navijanje odlike su kojima se krase navijači popularnih 'svetaca'.
Za klub u velikoj većini nastupaju Irci, te jedan Sjevernoirac, Nigerijac i Portugalac. Kapetan ove zanimljive momčadi je Conor Kenna. Dosad su u europskim natjecanjima odigrali 26 utakmica, u kojima su ostvarili 5 pobjeda, 5 remija i 16 poraza uz gol razliku (22:59). Što se tiče gostovanja u ovom dijelu Europe, 'sveci' su igrali u susjedstvu u ljeto 2002. godine kada su u sklopu prvog kola tadašnjeg Intertoto kupa eliminirali Rijeku (3:2, 0:1). Svakako se radi o momčadi koja nije bezazlena, ali ipak Široki Brijeg mora biti zadovoljan te pokušati izbaciti Irce i učiniti veliki korak u napretku u euro-natjecanjima.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- M. Scofield
- Kontakt:
-----------Bilobrk---------------
Ćorić----Džidić----Ješe---Bertoša
---------Landeka---Serdarušić-----
---Roskam----Wagner---Bajano---
------------Kordić--------------------
sviđa mi se..samo oš jednog dobrog napadača umjesto ROskama ufff...
Ćorić----Džidić----Ješe---Bertoša
---------Landeka---Serdarušić-----
---Roskam----Wagner---Bajano---
------------Kordić--------------------

sviđa mi se..samo oš jednog dobrog napadača umjesto ROskama ufff...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Povjerljivi izvor kaže da je transfer Mirka Hrgovića u Široki skoro pa gotova stvarM. Scofield je napisao/la:Dolazi li Hrgović?
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Dođe li Hrgovic ,u paru s Ješom ,ne gine nam grupna faza EL
To ce stvarno bit dobra ekipa ,ude li Bajano u formu i Kordic imamo se stvarno cemu nadati

To ce stvarno bit dobra ekipa ,ude li Bajano u formu i Kordic imamo se stvarno cemu nadati
33 mu godine, ova rečenica iznad je s jabuka.tv..felix123 je napisao/la:Dođe li Hrgovic ,u paru s Ješom ,ne gine nam grupna faza EL![]()
ko još plaća odštetu za igrača od 33 god???
šta će nam, imamo dovoljno staraca i u ekipi ali i na toj poziciji
-
- Kontakt:
Ne vjerujem da je neka velika odšteta bila
Vjerojatno Kvesica smo prodali za Hrgovica i jos nesto love nama,jer sve ostalo bi bilo katastrofa
Vjerojatno Kvesica smo prodali za Hrgovica i jos nesto love nama,jer sve ostalo bi bilo katastrofa
Proslu sezonu je odigrao 13 utakmica i zabio 1 gol,jedva cekam njegov okrsaj sa Ultrasima 

HRHB
HRHB
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Gle, nisam ni ja za to da se gomilaju igraci toga tipa, al Hrgovic je Hrgovic, za sezonu jednu odlican. Uostalom, sta se vise zalite svi povodom toga, pa vidite da ovi starosjedioci igraju svoju vjerovatno zadnju sezonu za klub i smatram da ce dati sve od sebe ove godine da naprave nesto vise, uzmu trofej, naprave dobar nastup u Europi.
...Život za Široki...
i onda opet markovic u goskŠB_Fidelis je napisao/la:Gle, nisam ni ja za to da se gomilaju igraci toga tipa, al Hrgovic je Hrgovic, za sezonu jednu odlican. Uostalom, sta se vise zalite svi povodom toga, pa vidite da ovi starosjedioci igraju svoju vjerovatno zadnju sezonu za klub i smatram da ce dati sve od sebe ove godine da naprave nesto vise, uzmu trofej, naprave dobar nastup u Europi.

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, smatras da je trenutacno kvalitet za Široki? Realno, ni blizu, bez uvrede momku.
A i ne znam zaista sto bi njemu ili bilo kome takvom bila sramota otici na posudbu u GOŠK ili tako nesto? Ja to ne razumijem, a jos manje nase ljude koji to shvate kao kraj svijeta. Jel bolje da igra u toj dobi, nego sjedi.
Pa to se tako radi, nametni se tamo i bit ces vracen, vidjelo se vec na primjeru.
A i ne znam zaista sto bi njemu ili bilo kome takvom bila sramota otici na posudbu u GOŠK ili tako nesto? Ja to ne razumijem, a jos manje nase ljude koji to shvate kao kraj svijeta. Jel bolje da igra u toj dobi, nego sjedi.
Pa to se tako radi, nametni se tamo i bit ces vracen, vidjelo se vec na primjeru.
...Život za Široki...
smatras da je Hrgovic kvalitet za Široki?ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, smatras da je trenutacno kvalitet za Široki? Realno, ni blizu, bez uvrede momku.

Hrgović ni prosli put kad je dolazio nije bio kvaliteta za Široki,ako cemo realno.Kad Željo moze gurati momke od 18 godina u finalu kupa mozemo i mi barem u prvenstvu.Mene zanima jedna druga stvar.Kako je moguce da je ovaj Roskam igrao u finalu Hrvatske malonogometne lige,i kazu prijavljen za Vrgorac cijelu polusezonu.Po svim pravilima to ne bi trebalo biti dopusteno???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.