MLB (baseball)

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: MLB (baseball)

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jun 2012, 06:39

Nocas Cubsi silovali Soxe :) 12-3 i 5 HR :)

Nego Cubsi napokon pozvali Rizza :)...LaHaira su u ooj utakmici stavili na LF da ga pokusaju...Rizzo pocinje uskoro igrati, a lik nije normalan...djete udara .365 25HR u 60 utakmica za AAA :)..kako ce ovi Cubsi biti strasni u slijedecih neko godina... znaci Rizzo,LaHair,Castro,Soler,Brett Jackson...sve igraci koji udaraju .300 i 25-30+HR...tu jos ima ovaj nas draft pick kojeg porede sa Braunom uhhh..fakat jos samo pitcheri...ne znam sta ce sa LaHaira jer ja kontam da ce OF ciniti Jackson,Soler i ovaj mali draft pick Rizzo 1st base, SS Castro... jedino LaHair na 3th base tu je hajmo reci supljina i ako i nije ebiga strasno, ali s obzirom koliko su ovi mladi onda treba traziti i jednog takvog na ovoj poziciji
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 jun 2012, 16:40

Cubsi sinoc ponovo dobili White Soxe :)...idemo ih danas pomest ako bog da :)..i ako ne volim Soxe , ali misljenja sam da smo im trebali pustiti ove utakmice..prvo mi ganjamo prvi pick sigurno, drugo Soxi imaju dobru ekipu bore se za playoff i volio bi kad bi nesto vise napravili nemogu lagat, jer grad je gladan uspjeha ebiga...meni opet vise zbog tog prvig izbora slijedece godine da uzmemo kakvog top pitchera ili 3th base , jer sve ostalo imamo u buducem OF u Soleru,Jacksonu i ovom nasem picku iz ove sezone .

Cubsi su sklonili Dempstera da se nebi povrijedio i sigurno ce ga trade u Soxe...prvo zele izaci u susret Dempsteru koji zeli ostati sa familijom u Chicagu, a on se slaze da Cubsi ga trebaju trade i da uzmu pick za njega kako bi se podmladili, tako da Cubsi zele da mu izadju u susret i trade ga u Soxe , a tako ce i Soxima pomoci za playoff
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 25 jun 2012, 05:44

Pobjeda protiv Metsa 6-5, sada smo u W2 streaku nakon L3 streaka koji je došao nakon one ogromne serije dobrih rezultata. Rangersi su dvije pobjede ispred nas na vrhu AL-a, ali mi imamo dvije partije in hand i nadam se da ćemo All-Star match (10.07. Kansas City, MO) dočekati na prvoj poziciji AL-a i prvoj poziciji ukupno.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 jun 2012, 06:06

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Pobjeda protiv Metsa 6-5, sada smo u W2 streaku nakon L3 streaka koji je došao nakon one ogromne serije dobrih rezultata. Rangersi su dvije pobjede ispred nas na vrhu AL-a, ali mi imamo dvije partije in hand i nadam se da ćemo All-Star match (10.07. Kansas City, MO) dočekati na prvoj poziciji AL-a i prvoj poziciji ukupno.
ma **** to ukupno ko to gleda?..pa nije to ko u NBA da imas prednost u seriji vec all star ako AL pobjedi onda u world seriji AL ekipa ima utakmicu vise kuci ili obrnuto
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 25 jun 2012, 06:11

SaltCityAttack je napisao/la:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Pobjeda protiv Metsa 6-5, sada smo u W2 streaku nakon L3 streaka koji je došao nakon one ogromne serije dobrih rezultata. Rangersi su dvije pobjede ispred nas na vrhu AL-a, ali mi imamo dvije partije in hand i nadam se da ćemo All-Star match (10.07. Kansas City, MO) dočekati na prvoj poziciji AL-a i prvoj poziciji ukupno.
ma **** to ukupno ko to gleda?..pa nije to ko u NBA da imas prednost u seriji vec all star ako AL pobjedi onda u world seriji AL ekipa ima utakmicu vise kuci ili obrnuto
Nije to iz tog razloga, cilj je doći na All Star i šepuriti se kao najbolji, znači to je stvar prestiža :mrgreen:

A naravno da znam kako se dijeli domaćinstvo, pa ne pratim od juče :mrgreen:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 jun 2012, 00:13

Koliko se igra utakmica u regularnom toku sezone prije playoffa?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 26 jun 2012, 00:24

Henderson je napisao/la:Koliko se igra utakmica u regularnom toku sezone prije playoffa?
162

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 jun 2012, 00:25

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Koliko se igra utakmica u regularnom toku sezone prije playoffa?
162
a jel prije godinu-dvije bilo 166 pa smanjili :roll:
nema potpisa

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 jun 2012, 00:28

162
Je li to stvarno ili se samo šališ? :o
Ako je tako, onda nema potrebe da se sikiram za Boston. :D Na dobrom su putu da napokon uđu među top 4.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 26 jun 2012, 00:28

Admir_Sa je napisao/la: a jel prije godinu-dvije bilo 166 pa smanjili :roll:
Nope, odavno je 162.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 jun 2012, 01:29

Henderson je napisao/la:
162
Ako je tako, onda nema potrebe da se sikiram za Boston. :D Na dobrom su putu da napokon uđu među top 4.
Jesi to i ti za Red Soxe @Rizo :mrgreen:

Ajde fino, bar si jedan pravi tim pogodio :mrgreen:

A ne znam, ode nam Youkilis u White Soxe :( , al' ima ovaj mali Middlebrooks, uletio na njegovo mjesto, 3 baza, krenulo ga je i zato je Youk i otisao, jer nije htjeo sjediti na klupi ;)

Inace smo 8-2 u zadnjih 10 tekmi, i napokon su krenuli sa dobrom formom, a i prosle sezone su lose startali, a u toku ljeta su to popravili da bi opet na kraju u zadnjih 20 tekmi sve upropastili i imali pravi meltdown :x

A sada su i prosirili taj PO sa jos dvije momcadi, tako da ih 5 ide iz AL i NL, direktan okrsaj Wild Card timova, tri pobjednika divizija direktno, 4 i 5 razigravaju jednu tekmu ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 26 jun 2012, 02:02

Henderson je napisao/la:
162
Nema šale :D

U PO idu prvaci divizija i najbolji tim pored njih, dakle ne nužno prve četiri u AL-u ili NL-u. Praktično, može se desiti da tim sa boljim skorom ne izbori PO.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 jun 2012, 11:06

Jesi to i ti za Red Soxe @Rizo :mrgreen:

Ajde fino, bar si jedan pravi tim pogodio :mrgreen:

A ne znam, ode nam Youkilis u White Soxe :( , al' ima ovaj mali Middlebrooks, uletio na njegovo mjesto, 3 baza, krenulo ga je i zato je Youk i otisao, jer nije htjeo sjediti na klupi ;)

Inace smo 8-2 u zadnjih 10 tekmi, i napokon su krenuli sa dobrom formom, a i prosle sezone su lose startali, a u toku ljeta su to popravili da bi opet na kraju u zadnjih 20 tekmi sve upropastili i imali pravi meltdown :x

A sada su i prosirili taj PO sa jos dvije momcadi, tako da ih 5 ide iz AL i NL, direktan okrsaj Wild Card timova, tri pobjednika divizija direktno, 4 i 5 razigravaju jednu tekmu ;)
Pa koliko poznajem ovaj sport, vidi se po tome da ne znam koliko se igra utakmica u regularnom dijelu sezone. :)
Naravno da će svaki reeds navijati za Boston, isključivo zbog vlasnika.
Kada god imam priliku pogledam na areni sport 1 utakmicu :)

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 jun 2012, 04:04

Nova pobjeda, četvrta u nizu, 6:4 protiv Indiansa. U principu vrlo laka pobjeda, početkom 9-og inninga bilo je 6:0 i dva outa, a onda Indiansi prave run i three-run HR, pa počinju da prijete. Problem je napravio prinudni closer Cory Wade, koji je dozvolio ta 4 runa, ali onda Girardi ubacuje Rafaela Soriana koji u svom prvom pitchu rješava stvar. Ovdje se vidi koliko nam fali Mariano Rivera, možda više ne može kvalitetno odraditi cijeli meč, ali je kao closer neprikosnoven, ima snage u ruci za jedan ili dva vrhunska inninga, čovjek je jednostavno vanserijski talenat, jedan od najboljih pitchera u historiji ovog sporta.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 jun 2012, 04:56

Cubsi siluju Metse :)...Rizzu danas prva utkamica i 2-4 udara i ako je ove dvije sto nije priznato kao da je udario, igraci sa baza su otrcali na trece baze i poslije poentirali.. znaci dosta dobar pocetak
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 27 jun 2012, 22:19

Nova pobjeda protiv Indiansa (4:5) na Yankees Stadiumu, imamo W5 streak i sada smo izjednačeni sa Rangersima na vrhu AL-a (i MLB-a) uz game in hand u odnosu na njih. Potez utakmice je bio two-run HR Robinsona Canoa.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 28 jun 2012, 00:30

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Nova pobjeda protiv Indiansa (4:5) na Yankees Stadiumu, imamo W5 streak i sada smo izjednačeni sa Rangersima na vrhu AL-a (i MLB-a) uz game in hand u odnosu na njih. Potez utakmice je bio two-run HR Robinsona Canoa.
Koji je Cano majstor, nakon osrednjeg početka napokon pravi.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 28 jun 2012, 03:37

SirAlexFerguson je napisao/la:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Nova pobjeda protiv Indiansa (4:5) na Yankees Stadiumu, imamo W5 streak i sada smo izjednačeni sa Rangersima na vrhu AL-a (i MLB-a) uz game in hand u odnosu na njih. Potez utakmice je bio two-run HR Robinsona Canoa.
Koji je Cano majstor, nakon osrednjeg početka napokon pravi.
Na početku sezone je Granderson dominirao, sada je Cano preuzeo. Ali ono što se meni sviđa je širok izbor među pitcherima, imamo sjajne startere, imamo jako dobar bullpen i da je Mariano tu mogli bismo reći da imamo vrhunske closere, Soriano je definitivno beton. Neki će reći da imamo star tim, ali ja mislim da imamo tim koji je u najboljim godinama za najveće domete, sve su to igrači od oko 30 godina, a bejzbol nije fizički zahtjevan kao drugi sportovi, neke druge stvari su bitnije. Jeter je malo stariji, ali takvom igraču godine ne smetaju. Mislim da je ova generacija nakon 2009. spremna za još neki WS, a recimo ova godina mi se čini jako povoljnom po tom pitanju. Kao najveće konkurente vidim Rangerse koji su nakon dva izgubljena finala željni trofeja kao niko i Angelse koji se konačno bude a pravo su jaki igrački, dok u NL-u ne vidim nekog ozbiljnijeg konkurenta. Cardinalsi nisu oni od prošle godine, iako su sad u malo boljoj formi, Philliesi su bili moja najveća briga, ali nikako da uhvate neku formu, a trenutni lideri Dodgersi i Nationalsi mi se ne čine kao timovi koji mogu do kraja izgurati kvalitetno, mislim da će ubrzo ispuhati, slično kao i Oriolesi u AL-u.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jun 2012, 07:29

ma 30 godina starosti u ovom sportu nije nikako staro..pa pogledajye Duna covjek dozivljava novu mladost preko 25HR vec ima , a koliko mu je godina ...zato i kazem vazno je da Cubsi imaju mlade igrace koji su obecavajuci, jer od 23-do 25 godine proradit ce oni jos vise..sad su skoro svi 19+23 osim pitchera
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 01 jul 2012, 03:38

Rizzo, danas prvi HR (2 RBI) u velikoj ligi. I to je pobjednicki RBI. 3:2 protiv Astrosa.

Sretno momak!
Postovanje treba zaraditi.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.