Nego Cubsi napokon pozvali Rizza

Moderator/ica: rio_Ferdy88
ma **** to ukupno ko to gleda?..pa nije to ko u NBA da imas prednost u seriji vec all star ako AL pobjedi onda u world seriji AL ekipa ima utakmicu vise kuci ili obrnutoNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Pobjeda protiv Metsa 6-5, sada smo u W2 streaku nakon L3 streaka koji je došao nakon one ogromne serije dobrih rezultata. Rangersi su dvije pobjede ispred nas na vrhu AL-a, ali mi imamo dvije partije in hand i nadam se da ćemo All-Star match (10.07. Kansas City, MO) dočekati na prvoj poziciji AL-a i prvoj poziciji ukupno.
Nije to iz tog razloga, cilj je doći na All Star i šepuriti se kao najbolji, znači to je stvar prestižaSaltCityAttack je napisao/la:ma **** to ukupno ko to gleda?..pa nije to ko u NBA da imas prednost u seriji vec all star ako AL pobjedi onda u world seriji AL ekipa ima utakmicu vise kuci ili obrnutoNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Pobjeda protiv Metsa 6-5, sada smo u W2 streaku nakon L3 streaka koji je došao nakon one ogromne serije dobrih rezultata. Rangersi su dvije pobjede ispred nas na vrhu AL-a, ali mi imamo dvije partije in hand i nadam se da ćemo All-Star match (10.07. Kansas City, MO) dočekati na prvoj poziciji AL-a i prvoj poziciji ukupno.
162Henderson je napisao/la:Koliko se igra utakmica u regularnom toku sezone prije playoffa?
a jel prije godinu-dvije bilo 166 pa smanjiliNedozvoljenaPozicija je napisao/la:162Henderson je napisao/la:Koliko se igra utakmica u regularnom toku sezone prije playoffa?
Je li to stvarno ili se samo šališ?NedozvoljenaPozicija je napisao/la:162Henderson je napisao/la:Koliko se igra utakmica u regularnom toku sezone prije playoffa?
Nope, odavno je 162.Admir_Sa je napisao/la: a jel prije godinu-dvije bilo 166 pa smanjili
Jesi to i ti za Red Soxe @RizoHenderson je napisao/la:Je li to stvarno ili se samo šališ?NedozvoljenaPozicija je napisao/la:162Henderson je napisao/la:Koliko se igra utakmica u regularnom toku sezone prije playoffa?![]()
Ako je tako, onda nema potrebe da se sikiram za Boston.Na dobrom su putu da napokon uđu među top 4.
Nema šaleHenderson je napisao/la:Je li to stvarno ili se samo šališ?NedozvoljenaPozicija je napisao/la:162Henderson je napisao/la:Koliko se igra utakmica u regularnom toku sezone prije playoffa?![]()
Ako je tako, onda nema potrebe da se sikiram za Boston.Na dobrom su putu da napokon uđu među top 4.
Pa koliko poznajem ovaj sport, vidi se po tome da ne znam koliko se igra utakmica u regularnom dijelu sezone.Jesi to i ti za Red Soxe @Rizo
Ajde fino, bar si jedan pravi tim pogodio
A ne znam, ode nam Youkilis u White Soxe, al' ima ovaj mali Middlebrooks, uletio na njegovo mjesto, 3 baza, krenulo ga je i zato je Youk i otisao, jer nije htjeo sjediti na klupi
Inace smo 8-2 u zadnjih 10 tekmi, i napokon su krenuli sa dobrom formom, a i prosle sezone su lose startali, a u toku ljeta su to popravili da bi opet na kraju u zadnjih 20 tekmi sve upropastili i imali pravi meltdown
A sada su i prosirili taj PO sa jos dvije momcadi, tako da ih 5 ide iz AL i NL, direktan okrsaj Wild Card timova, tri pobjednika divizija direktno, 4 i 5 razigravaju jednu tekmu
Koji je Cano majstor, nakon osrednjeg početka napokon pravi.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Nova pobjeda protiv Indiansa (4:5) na Yankees Stadiumu, imamo W5 streak i sada smo izjednačeni sa Rangersima na vrhu AL-a (i MLB-a) uz game in hand u odnosu na njih. Potez utakmice je bio two-run HR Robinsona Canoa.
Na početku sezone je Granderson dominirao, sada je Cano preuzeo. Ali ono što se meni sviđa je širok izbor među pitcherima, imamo sjajne startere, imamo jako dobar bullpen i da je Mariano tu mogli bismo reći da imamo vrhunske closere, Soriano je definitivno beton. Neki će reći da imamo star tim, ali ja mislim da imamo tim koji je u najboljim godinama za najveće domete, sve su to igrači od oko 30 godina, a bejzbol nije fizički zahtjevan kao drugi sportovi, neke druge stvari su bitnije. Jeter je malo stariji, ali takvom igraču godine ne smetaju. Mislim da je ova generacija nakon 2009. spremna za još neki WS, a recimo ova godina mi se čini jako povoljnom po tom pitanju. Kao najveće konkurente vidim Rangerse koji su nakon dva izgubljena finala željni trofeja kao niko i Angelse koji se konačno bude a pravo su jaki igrački, dok u NL-u ne vidim nekog ozbiljnijeg konkurenta. Cardinalsi nisu oni od prošle godine, iako su sad u malo boljoj formi, Philliesi su bili moja najveća briga, ali nikako da uhvate neku formu, a trenutni lideri Dodgersi i Nationalsi mi se ne čine kao timovi koji mogu do kraja izgurati kvalitetno, mislim da će ubrzo ispuhati, slično kao i Oriolesi u AL-u.SirAlexFerguson je napisao/la:Koji je Cano majstor, nakon osrednjeg početka napokon pravi.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Nova pobjeda protiv Indiansa (4:5) na Yankees Stadiumu, imamo W5 streak i sada smo izjednačeni sa Rangersima na vrhu AL-a (i MLB-a) uz game in hand u odnosu na njih. Potez utakmice je bio two-run HR Robinsona Canoa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.