EpicM4kaveli je napisao/la:Franko je bio taj zbog kojeg je Real osvojio toliko naslova LP .
Vidimo sta se desava bez njega

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
EpicM4kaveli je napisao/la:Franko je bio taj zbog kojeg je Real osvojio toliko naslova LP .
Vidimo sta se desava bez njega
Bravo majstore, uljepša mi i onako vro lijep danMonolog je napisao/la:M4kaveli će odmoriti 7 dana zbog trollanja. Ako mu se želite pridružiti, slobodno nastavite u ovom ritmu.
Kaka je odlična zamjena za Ozila.Nađi mi ekipu koja ima 2 takva playmakeraDa, da može mijenjati Ozila, jer nema kvalitetne zamjene Mou za njega trenutno,
Navedi post do kraja, vidi se da Kaka nije ni sjenka onog Kake koji je igrao za Milan, ne mali broj puta su ga navijači izviždali na stadionu, da Bog da on ostao, a vidjeti ćemoLBJ MVP je napisao/la: Kaka je odlična zamjena za Ozila.Nađi mi ekipu koja ima 2 takva playmakeraUkoliko on ode sigurno treba nekog dovesti,a Silva bi bio odlično rješenje jer može i na krilo mjesto Angela
Pa da je sjenka onog iz Milana bio bi najbolji nogometaš na svijetu.Uzmi u obzir koliko je povreda imao tako da je i ovo OK.I ovakav bi u 90% klubova bio prva figura.zizu1991 je napisao/la:Navedi post do kraja, vidi se da Kaka nije ni sjenka onog Kake koji je igrao za Milan, ne mali broj puta su ga navijači izviždali na stadionu, da Bog da on ostao, a vidjeti ćemoLBJ MVP je napisao/la: Kaka je odlična zamjena za Ozila.Nađi mi ekipu koja ima 2 takva playmakeraUkoliko on ode sigurno treba nekog dovesti,a Silva bi bio odlično rješenje jer može i na krilo mjesto Angela
LBJ MVP je napisao/la:Pa da je sjenka onog iz Milana bio bi najbolji nogometaš na svijetuzizu1991 je napisao/la: vidi se da Kaka nije ni sjenka
Kako to da je Ronaldo najbolji.. a Arbeloa 12nemampojma je napisao/la:Evo ga sada je i službeno da je najviše Realovih igrača među najboljih 15 na ovom prvenstvu.
1. Cristiano Ronaldo
2. Pepe
4. Alonso
8. Coentrao
9. Ramos
12. Arbeloa
16. Khedira
ovo dokazuje da je tvoj IQ i dalje ravan 0nemampojma je napisao/la:Pa Arbeloa ne voli da se previše eksponira. Radi koliko je potrebno i zatvara najveće zvijezde protivničkih ekipa.
Uostalom, bolje imati dvanaest maraka, nego jednu marku.
Arbeloa still better than Ronaldo.
On bi mjenjao Khediru, kažu španjolski novinari, u utakmicama gdje Khedira nije toliko potreban i gdje Real može zaigrat ofenzivnije.Saurman je napisao/la:Može li neko pojasniti na kojoj poziciji bi igrao Modrić ukoliko bi došao.?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.