OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

zuka_TM
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la zuka_TM » 24 jun 2012, 15:42

Odlican golman je doveden :) Jos nam fali 7-8 igraca da bi moglo biti nesto od nas :D Popara ce izgleda da ide za Skahom u Karvinu :roll:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 24 jun 2012, 15:43

Benjo_AFC86 je napisao/la:Tender nekakav još nije ni raspisan.. raspisuje se evo ima mjesec dana!!!!
Najbliži je Gradex , al nije sigurno.. montažna tribine ne može radi prostorija.
Druze jesi ti ikad vidio montaznu halu, na ulazu u srebrenik iz pravca gradacca, gradex je napravio jednu takvu, to su montazni stubovi, izmedju mozes zatvorit sa cim hoces, prostorije da napravis, eno Slobodin stadion je isto montazni a imaju prostorije, ti cujes rijec montazni i odma mislis da je to neka drvena stracara

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 24 jun 2012, 18:04

Tkanton je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Tender nekakav još nije ni raspisan.. raspisuje se evo ima mjesec dana!!!!
Najbliži je Gradex , al nije sigurno.. montažna tribine ne može radi prostorija.
Druze jesi ti ikad vidio montaznu halu, na ulazu u srebrenik iz pravca gradacca, gradex je napravio jednu takvu, to su montazni stubovi, izmedju mozes zatvorit sa cim hoces, prostorije da napravis, eno Slobodin stadion je isto montazni a imaju prostorije, ti cujes rijec montazni i odma mislis da je to neka drvena stracara
upravu si ti da moze,,da se mogu prostorije napravit ispod..al to sve se nemoze zavrsit za 40dana..kao sto je kazao post prije ovih .. :) treba tu prostorije napravit,,uredit,,stolice stavit,,treba vremena da se to sve uradi,,nebitno hocel bit montazna il ne..nadam se da nisam upravu,,da grijesim,,da se to sve moze napravit za 40dana.. ;)
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 24 jun 2012, 18:09

zuka_TM je napisao/la:Odlican golman je doveden :) Jos nam fali 7-8 igraca da bi moglo biti nesto od nas :D Popara ce izgleda da ide za Skahom u Karvinu :roll:
mooje misljenje prije je bilo da ce nasa 3,4 igraca moci da nastupaju i PL..smataro sam da to moze i arap al eto...sigurno je efendic dobar golman,,vidjet cemo ko ce bit prvi izbor strucnog staba.. :)slazem se da nam treba jos jedno 7,8 igraca da bi nesto bilo od nas.. :)
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 jun 2012, 18:24

Ma nisam ja rekao za to da ne može montažna ići..lik mi reče, pa prenosim. Ali izgleda da je u krivu :D

Nek Ado dovede Mešanovića J. i eto :D

Zoletić je vjerovatno naš igrač.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 24 jun 2012, 18:33

Brcko87 je napisao/la:upravu si ti da moze,,da se mogu prostorije napravit ispod..al to sve se nemoze zavrsit za 40dana..kao sto je kazao post prije ovih .. :) treba tu prostorije napravit,,uredit,,stolice stavit,,treba vremena da se to sve uradi,,nebitno hocel bit montazna il ne..nadam se da nisam upravu,,da grijesim,,da se to sve moze napravit za 40dana.. ;)
Ja govorim za tribine da moze napravit za 40 dana, a prostorije otom potom, npr Zvijezda je svoje prostorije uredivala dvije godine, to je veliki projekat i za to treba puno love

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 24 jun 2012, 23:16

Brcko87 je napisao/la:
mooje misljenje prije je bilo da ce nasa 3,4 igraca moci da nastupaju i PL..smataro sam da to moze i arap al eto...sigurno je efendic dobar golman,,vidjet cemo ko ce bit prvi izbor strucnog staba.. :)slazem se da nam treba jos jedno 7,8 igraca da bi nesto bilo od nas.. :)
Pa nema mi neke logike da su ga doveli da bude na klupi,al opet cemo vidjeti ja bi vise volio da budu sve nasi igraci al eto ;) Ja bi volio vidjeti u dresu Gradine Zoletica,Cejvanovica,Tosunovica i Covica :) to su neke moje zelje uz to naravno da dode jos neki koje su planirali dovesti kao sto su Mikelini i sl ;)

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 25 jun 2012, 00:20

Tkanton je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:upravu si ti da moze,,da se mogu prostorije napravit ispod..al to sve se nemoze zavrsit za 40dana..kao sto je kazao post prije ovih .. :) treba tu prostorije napravit,,uredit,,stolice stavit,,treba vremena da se to sve uradi,,nebitno hocel bit montazna il ne..nadam se da nisam upravu,,da grijesim,,da se to sve moze napravit za 40dana.. ;)
Ja govorim za tribine da moze napravit za 40 dana, a prostorije otom potom, npr Zvijezda je svoje prostorije uredivala dvije godine, to je veliki projekat i za to treba puno love
vidjet cemo,,pred nama je.. :D
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 25 jun 2012, 00:25

zuka_TM je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
Pa nema mi neke logike da su ga doveli da bude na klupi,al opet cemo vidjeti ja bi vise volio da budu sve nasi igraci al eto ;) Ja bi volio vidjeti u dresu Gradine Zoletica,Cejvanovica,Tosunovica i Covica :) to su neke moje zelje uz to naravno da dode jos neki koje su planirali dovesti kao sto su Mikelini i sl ;)

pa da,,nema logike da ga dovedu pa da grije klupu.. :D svi bi mi volili da igraju sve nasi igraci,,al :) ,,ovi sto su sad u klubu vecina nebih mogli aa oni nasi sto bi mogli,,kao npr tuce,,husic,,moranjkic,,covic...njih mislim da nemozemo da dovedemo.. :D
OFK Gradina Srebrenik

Respect
Kontakt:

Post Postao/la Respect » 25 jun 2012, 00:34

Kamo sreće da mogu igrati sve igrači iz srebrenika.ja sam bi blizu husnije arapovića u gračanici.čovjek je bio selektor i veli da u ovoj ekipi ima tri-četiri igrača za premijeru

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jun 2012, 14:02

Danas u 18:00 prozivka.

Očekuje se prisustvo igrača što su nastupali za Gradinu u prošloj sezoni, pojedinih juniora te dolazak nekoliko novih imena. Danas neće prisustvovati puno novih imena prozivci, što je uobičajeno.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jun 2012, 14:25

Blizu povratka u Gradinu je i Zoletić Muamer koji treba da dogovori još neke detalje, te bi se trebao priključiti pripremama Gradine u toku sedmice (ako sve prođe uredu).
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 25 jun 2012, 20:08

Izvrsena proziva u ofk gradina srebrenik.prozivci se odazvali svi domaci fudbaleri kojo su zavrsili sezonu u federalnoj ligi .pojavila su se i nova lica pojacanja golman efendic 28 god.povratak iz norveske.plejmejker hamzic iz gradacacke zvijezde .stoper jovanvevic 22 god povratnik iz grckog ofija.unarednim danima se ocekuje dolazak jos 4 pojacanja a za mnoge ce biti oznenadjenje jer se radi o poznatim imenima vrhunskim fudbalerima cak i doskotasnjo reprezentativav bih.
MOdric..MOdric..MOdric..

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jun 2012, 20:22

Hamzić i Jovančević potpisali za Gradinu

Novi bh. premijerligaš, FK Gradina Srebrenik, angažovao je nova dva pojačanja, a danas je izvršena i prozivka na kojoj su se pojavili svi domaći igrači, kao i tri pojajačanja.

Gradina je protekle sezone izborila igranje u Premijer ligi, a čelni ljudi ambicioznog kluba iz Srebrenika već su
angažovali nekoliko kvalietnih pojačanja.

Nove pridošlice su 22-godišnji srbijanski stoper Miloš Jovančević, koji je ranije igrao za Radnički Kragujevac, te Amir Hamzić, dugogodišnji kapiten Zvijezde iz Gradačca, gdje je dobio slobodne papire ovog ljeta, ali ostavio veliki trag u tom klubu.

Pomenuti fudbaleri, kao i golman Efendić odazvali su se na prozivku, a dopredsjednik Gradine, Nedžad Aljković za SportSport.ba je istakao:

"Nećemo biti prolaznici u društvu najboljih. Angažovat ćemo još nekoliko pojačanja, a sve poslove vezano za to vodi Ado Husarić, inače menadžer našeg kluba i vlasnik agencije AK Sport Agency".

AJMO PLAVIIIIIIII!!!!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jun 2012, 20:30

Suradnju sa Gradinom neće produžiti Muratović, Musić te golman Salihović.
I Popara je blizu odlaska, nije se danas pojavio na prozivci.

Turudija, Alić Sanel, Džananović te Mitrović se takođe nisu pojavili, ali oni su postavili svoje uvjete pa će se znati u toku sedmice da li će ostati tu.

Damir Smajlović i Salibašić su opravdano izostali, ODMOR.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 25 jun 2012, 20:42

a za mnoge ce biti oznenadjenje jer se radi o poznatim imenima vrhunskim fudbalerima cak i doskotasnjo reprezentativav bih...benjo sta mislis o vooj recenici koju sam procito na profilu od sponzora ofk gradine..
MOdric..MOdric..MOdric..

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 25 jun 2012, 21:03

Benjo_AFC86 je napisao/la:Hamzić i Jovančević potpisali za Gradinu

Novi bh. premijerligaš, FK Gradina Srebrenik, angažovao je nova dva pojačanja, a danas je izvršena i prozivka na kojoj su se pojavili svi domaći igrači, kao i tri pojajačanja.

Gradina je protekle sezone izborila igranje u Premijer ligi, a čelni ljudi ambicioznog kluba iz Srebrenika već su
angažovali nekoliko kvalietnih pojačanja.

Nove pridošlice su 22-godišnji srbijanski stoper Miloš Jovančević, koji je ranije igrao za Radnički Kragujevac, te Amir Hamzić, dugogodišnji kapiten Zvijezde iz Gradačca, gdje je dobio slobodne papire ovog ljeta, ali ostavio veliki trag u tom klubu.

Pomenuti fudbaleri, kao i golman Efendić odazvali su se na prozivku, a dopredsjednik Gradine, Nedžad Aljković za SportSport.ba je istakao:
"Nećemo biti prolaznici u društvu najboljih. Angažovat ćemo još nekoliko pojačanja, a sve poslove vezano za to vodi Ado Husarić, inače menadžer našeg kluba i vlasnik agencije AK Sport Agency".

AJMO PLAVIIIIIIII!!!!

gdje je varupa?? :D
OFK Gradina Srebrenik

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 25 jun 2012, 21:07

Za ovog Jovancevica nisam nikad cuo,ako zna neko nesto vise nek napise.:?: Hamza je dobar igrac al mislim da je star,mada nam njegovo iskustvo moze dobro doci al sumnjam da on moze izdrzati utakmicu da odigra :roll:

ado1919

Post Postao/la ado1919 » 25 jun 2012, 21:08

zuka_TM je napisao/la:Za ovog Jovancevica nisam nikad cuo,ako zna neko nesto vise nek napise.:?: Hamza je dobar igrac al mislim da je star,mada nam njegovo iskustvo moze dobro doci al sumnjam da on moze izdrzati utakmicu da odigra :roll:
gdje je varupa
jeli.......

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 25 jun 2012, 21:10

pa varupa je vec potpisao i efendic..ali se nisu pojavili,iz opravdanih razloga
MOdric..MOdric..MOdric..

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.