Pa cetnik nakav, provocira cijelo vrijeme. Banovat ce ga administracija, vec su obrisali par stranica gdje je on traga ostavio...Elegant je napisao/la:Ko je ovaj levat sa potpisom @seniorRS sto pise po forumu Mariobora ? Ne daj Boze nikom sta sve pise.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- istina1981
- Kontakt:
Koliko sam ja mogao upoznati ove viole oni se furaju na navijace Lazia ili nesto slicno tipa ovih nasih ultra desnicarskih nacionalista iz odredjenih djelova Hercegovine. Fasisticki motivi su redovna tema tetovasa njihovih tzv. vodja navijaca i u svojim rupama se ne trude da sakriju te svoje bolesne simpatije prema nazi ideologiji. Takvi pojedinci su spremni na sve i moguce je da i ovu nasu muku iz proslosti upotrijebe kao alat za poigravanje sa nasim emocijama. Mene licno je strah vise nase reakcija koja bi mogla izazvati odredjene nerede koji bi bili dovoljni za prekidanje utakmice. Iz tog razloga neko ozbiljan bi se trebao pozabaviti pravilnikom o ponasanju na tim tekmama. A nasi celnici bi, bar po meni, trebali obavjestiti UEFA-u da ce u slucaju takvog skandiranja napustiti teren i po cijenu poraza. Ipak, opet po mom misljenju, neke stvari su iznad u ovom slucaju fudbala i kao takve trebaju i ostati.
FORZA ZELJO !!!
vala bolje i sa violama, nego sa grobarima ili bbb tek kako bi oni skantirali ...istina1981 je napisao/la:Koliko sam ja mogao upoznati ove viole oni se furaju na navijace Lazia ili nesto slicno tipa ovih nasih ultra desnicarskih nacionalista iz odredjenih djelova Hercegovine. Fasisticki motivi su redovna tema tetovasa njihovih tzv. vodja navijaca i u svojim rupama se ne trude da sakriju te svoje bolesne simpatije prema nazi ideologiji. Takvi pojedinci su spremni na sve i moguce je da i ovu nasu muku iz proslosti upotrijebe kao alat za poigravanje sa nasim emocijama. Mene licno je strah vise nase reakcija koja bi mogla izazvati odredjene nerede koji bi bili dovoljni za prekidanje utakmice. Iz tog razloga neko ozbiljan bi se trebao pozabaviti pravilnikom o ponasanju na tim tekmama. A nasi celnici bi, bar po meni, trebali obavjestiti UEFA-u da ce u slucaju takvog skandiranja napustiti teren i po cijenu poraza. Ipak, opet po mom misljenju, neke stvari su iznad u ovom slucaju fudbala i kao takve trebaju i ostati.
Steta jbt,jedino blizina moze da bude plus.Maribor je jaca ekipa dosta,jedna od najorganizovanih ekipa sa nasih prostora,bice jbn tesko ali ne treba se predavati,bio je i Sheriff jaci pa se proslo.Veliki Dare Milanic na klupi koji je odlicno krenuo u trenersku karijeru sa modernim shvatanjem fudbala,a i u polju deluju sa ovom ekipom dosta cvrsto.Puno srece Zelji da predju preko Maribora,jer ce im toga biti potrebno u velikim kolicinama.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ljudi ajde ovi nasi sto pisu tamo i psuju da prestanu, sta ih koji vrag provocirate. Niko do sada na tom forumu nije spomenuo Srebrenicu.
Hoce ljud pomisliti da smo stvarno divljaci, pa niko nece otici za Sloveniju.
Hoce ljud pomisliti da smo stvarno divljaci, pa niko nece otici za Sloveniju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Info sa priprema:Brković se pokazao kao strašno brz igrač,a Tomić zavidno fudbalsko znanje,par puta je Svraku pravio budalom
.japanac ništa posebno i ide.

------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
- istina1981
- Kontakt:
U slucaju grobara i bbb mislim da bi se zaratilo opet....black64 je napisao/la: vala bolje i sa violama, nego sa grobarima ili bbb tek kako bi oni skantirali ...
FORZA ZELJO !!!
Viole vec slave prolaz u drugi krug. Nadam se da Zeljo razvali "Njemce" posteno.. Sretno
Zadnja izmjena: samson, dana/u 25 jun 2012, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Da se razumijemo Maribor je klasu iznad nas,nama treba srece i to dobre da prodjemo,samo kad se sjetim kako su izbacili Glazgow nisam optimista.Treba samo igrace spremiti psihicki da se ne predaju i nakon gola da ne padnu kao picke,opet ponavljam nema euforije,tipa izbacit cemo ih,ma kakvi oni,prolazimo 100%.Oni imaju duplo skuplju ekipu od nas i favoriti su , SRETNO AMARE! SRETNO ZELJO!!!!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
-
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem šta onaj SeniorRS pise tamo..ako je taj lik i na ovom forumu aktivan nek zna da mu jbm sve zivo i mrtvo ...pu pu gade jedan.

Zadnja izmjena: AboveTheLaw, dana/u 25 jun 2012, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
- istina1981
- Kontakt:
Ma Svraka garant malo cugno sinoc pa ima problema sa lociranjem lopteOprahnoge je napisao/la:Info sa priprema:Brković se pokazao kao strašno brz igrač,a Tomić zavidno fudbalsko znanje,par puta je Svraku pravio budalom.japanac ništa posebno i ide.

U svakom slucaju hvala na infu...
FORZA ZELJO !!!
hajd ba mojne sikirancije, vidis da radi u njemu malograndjanluk i primitivizam, mi cemo pokazat ko smo i sta smo!AboveTheLaw je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem šta onaj SeniorRS pise tamo..ako je taj lik i na ovom forumu aktivan nek zna da mu jbm sve zivo i mrtvo ...pu pu gade jedan.
- badblueboylivno
- Kontakt:
BBB ne bi ništa jer bojkotiraju Dinamove europske utakmice, tko god da dođe u Zagreb.istina1981 je napisao/la:U slucaju grobara i bbb mislim da bi se zaratilo opet....black64 je napisao/la: vala bolje i sa violama, nego sa grobarima ili bbb tek kako bi oni skantirali ...
Uostalom, okanite se toga, skoncentrirajte se na teren i igru, najbolji lijek za navijačke ispade bi bio pobjeda usred Maribora.
Hayley <3
Nemojte pisati po njihovom forumu ! Ne kontam šta dokazujete sa onim pričama i sa pravdanjima.I ne kontam ove debile što tamo nešto psuju i fol spominju nekakvu osvetu 

DRUG NEBI TI PUNCA
- istina1981
- Kontakt:
Ma cak i kada bi SLO murija uvazila prijedlog ovog cetalja nas opet u Sloveniji ima da napunimo tri stadiona. Ne znam sto te iznenadjuju postovi tih primitivaca. Ne znam sjecas li se onog "gluho bilo" perioda 92-96. Posle toga zar ima neko ko od njih ocekuje normalno ponasanje...AboveTheLaw je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem šta onaj SeniorRS pise tamo..ako je taj lik i na ovom forumu aktivan nek zna da mu jbm sve zivo i mrtvo ...pu pu gade jedan.
Zadnja izmjena: istina1981, dana/u 25 jun 2012, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO !!!
Al najjaci mi je ovaj neki nas odpadak sto po njihovom forumu se ulizuje violama, te kako prica da skandiranje za Srebrenicu se ne tice nas manijaka jer nije bilo na nasoj tekmi, kakav panj majko mila 
Uglavnom je.bo njih mali su i kao klub i kao navijci, nisu vrijedni tolike paznje.

Uglavnom je.bo njih mali su i kao klub i kao navijci, nisu vrijedni tolike paznje.

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Kada smo igrali prijateljsku protiv janeza,tamo je bila jedna zanimljiva scena sa Violama,ne bi previse o tome,ali ko je bio zna šta se desilo tako da se nemoj previše sikirati.istina1981 je napisao/la:Koliko sam ja mogao upoznati ove viole oni se furaju na navijace Lazia ili nesto slicno tipa ovih nasih ultra desnicarskih nacionalista iz odredjenih djelova Hercegovine. Fasisticki motivi su redovna tema tetovasa njihovih tzv. vodja navijaca i u svojim rupama se ne trude da sakriju te svoje bolesne simpatije prema nazi ideologiji. Takvi pojedinci su spremni na sve i moguce je da i ovu nasu muku iz proslosti upotrijebe kao alat za poigravanje sa nasim emocijama. Mene licno je strah vise nase reakcija koja bi mogla izazvati odredjene nerede koji bi bili dovoljni za prekidanje utakmice. Iz tog razloga neko ozbiljan bi se trebao pozabaviti pravilnikom o ponasanju na tim tekmama. A nasi celnici bi, bar po meni, trebali obavjestiti UEFA-u da ce u slucaju takvog skandiranja napustiti teren i po cijenu poraza. Ipak, opet po mom misljenju, neke stvari su iznad u ovom slucaju fudbala i kao takve trebaju i ostati.

Džaba ćelava glava,tetovaže musolinija i desnica u zraku,od toga ne rastu muda niti su ikad rasla,zato se ja za Manijake ne bojim,a ako je njima želja pristajati na muku,slobodno.
Ko se zadnji smije,najslađe se smije.

it's football day
- istina1981
- Kontakt:
Ma ne bojim se ja brate njih nego se bojim da mi izazvani provokacijama ne napravimo kakvo tesko stranje pa onda ne budemo kaznjavani ili suspendovani u narednim godinama. Palimo se mi, naravno sa razlogom, na te neke bolesne prozivke a rulja koja ce gore biti bi mogla zauzeti Sloveniju za 24 h a ne razvaliti pola grada i prekinuti utakmicu...Baboon je napisao/la:Kada smo igrali prijateljsku protiv janeza,tamo je bila jedna zanimljiva scena sa Violama,ne bi previse o tome,ali ko je bio zna šta se desilo tako da se nemoj previše sikirati.![]()
Džaba ćelava glava,tetovaže musolinija i desnica u zraku,od toga ne rastu muda niti su ikad rasla,zato se ja za Manijake ne bojim,a ako je njima želja pristajati na muku,slobodno.
Ko se zadnji smije,najslađe se smije.
Al valjda cemo biti pametni...
FORZA ZELJO !!!
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Koliko se sjecam mi smo prosle godine sa mariborom igrali prijateljsku utakmicu i bilo je 3-3 sto znaci da se sa njima moze igrati ,samo sto smo mi jaci 50% sada pa tako da se mozemo i nadati pozitivnom rezultatu
evo koga zanima nek pogleda malo detalje sa te utakmice
" onclick="window.open(this.href);return false;
evo koga zanima nek pogleda malo detalje sa te utakmice
" onclick="window.open(this.href);return false;
ipak je ćelo bio sretniji nego što sam ja mislio da će biti... 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, CentarsutNaClanak921, doncarlo i 74 gosta.