Kakav mladi Karic, jel znas ti mozda koliko covjek ima godina?

Onda sam ga totalno zamjenio za nekog 16-tog...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma kakve viole gdje su jos oni spomenuti kao nabrijana navijacka grupa-ma ima da ih pojedemo u svkom smisluBlueTiger je napisao/la:Ma ima bruku raje nase tamo, plus sto dosta slovenaca voli Zelju. Nece svi u sektor za gostujuce navijace. Pokupovat ce nasi karte za iskok i zapad, nema sikiracije za to....Elegant je napisao/la:18.7.2012 prva utakmica daj Boze da igaci budu sto spremniji, da ih iznenadimo na njihovom terenu.
Ovo sto je Buki izjavio da ce biti puno nasih tamo, cisto sumnjma da ce to organizator dopustiti. Kao da gledam da ce nam nabiti cijene ulaznica.
Ceka nas tezak posao.
Meni je veca sikiracija, ovim sto ce ici svojim autima, da ne bude sta razbijeno. Ovi su izgleda previse fasisticni nabrijani.. (bar ova njihova grupica od 200)
To za Karica cu zanemariti,ali uglavnom sada nam je dosao Kerla,odbrana je uigranija,sjecas se kako smo na pocetku sezone primali golove u prvih 5 minuta i kasnije Guso oborio rekord,znaci odbrana se itekako poboljsalazeljocity je napisao/la:Ma vise sam mislio na ostatak odbrane a malog Karica pa necemo ga valjda ubijat u pojam. Mlad neiskusan ali bit ce on beton od golmana 100%.3r0X je napisao/la:Tada je Karic bio na goluzeljocity je napisao/la:
1) treba nam bolja odbrana
2) samo hrabro naprijed
BRAVO! Treba ovo podrzati maksimalno! SVI ZAJEDNO!Elegant je napisao/la:Ljudi sada nesto ozbiljno zelim da napisem, svi cete razumjeti!
Mislim da bi FK Zeljeznicar sa svojim navijacima, zajedno sa FK Sarajevo i njihovim navijacima da izrazimo revolt i ogorcenje zbog nesposobnosti pojedinih ljudi. Tacnije mislim na one koji nisu u stanju pomoci sportu u BiH, oni koji ne zele osigurati sredstva da se zapadna tribina stadiona Kosevo dovede u red.
Prije gotovo vise od godinu dana su obecali da ce oba kluba igrati kvlaifikacione utakmice za Evropska takmicenja pred punim stadionom, a ne pred poluotovorenim kao sto je sada. Slagali su nas da je za te stolice bilo potrebno 100.000 KM, da bi prije mijesec dana rekli da im ipak treba 150.000 KM ?! Da li su te pare uopste osiugrane ili su pak otisle u tuđe ruke, za necije vikendice, auta, necije privatne stvari NE ZNAMO !
Neka nam samo odogovore jer sramota je sta se sve desava.
Postoji li mogucnost da preko ovog portala SportSport.ba nesto ucinimo, da se napise neki mali clanak u vezi ovoga ?!
UH pa na nasu reakciju nece sigurno dugo cekati,nama je SREBRENICA nesto u sto se ne dira ako to ne shvate gore shvatice ovdje sigurnoistina1981 je napisao/la:Mislim da bi vec sada neko trebao poceti sa pisanjem odredjenog pravilnika o ponasanju nasih navijaca na Evropskim utakmicama. Cinjenica je da ce nas gore biti minimum 5-6000 i prije svega je vazno ne praviti nikakve incidente a pogotovo neupotrebljavati pirotehnicka sredsta na samoj utakmici. Kazne su rigorozne i neke dvije bakljade nas mogu kostati nekog pojacanja od 80 000 KM. UEFA jedva ceka da iskali svoj bijes i demonstriraju silu prema manjim klubovima jer ovim evropskim velikanima ne mogu nista.
Isto tako nasa uprava zajedno sa savezom treba izvrsiti pritisak na predstavnike UEFA-e da upoznaju sudije i delegata sa odredjenim parolama tipa "noz zica srebrenica", njihovom znacenju i nasoj mogucoj reakciji jer prema svemu vidjenom parole takvog tipa bi se mogle slusati na tom malom stadionu koji prima negdje oko 13 000 ljudi.
jesu li viole ili nisu ili neko drugi mi nemozemo i nesmijemo ostati ravnodusni na toSarajlijc@ je napisao/la:Nisu Viole skandirale nista za SrebrenicuOni debili sto su to radili nisu pripadnici Viola.
Mlađa ekipa Viola je skandirala one stvari na rukometu.Sarajlijc@ je napisao/la:Nisu Viole skandirale nista za SrebrenicuOni debili sto su to radili nisu pripadnici Viola.
+1almirr je napisao/la:maribor![]()
moja zelja se ostvarila..e sad organizovat prevoz za gostovanje,i da se uzmu u obzir Manijaci iz drugih gradova osim Sarajeva..TM ZAVIDOVICI
Ona ekipa nije imala nijedan trans Violabagrcavi je napisao/la:Mlađa ekipa Viola je skandirala one stvari na rukometu.Sarajlijc@ je napisao/la:Nisu Viole skandirale nista za SrebrenicuOni debili sto su to radili nisu pripadnici Viola.
Mlađi momci koji idu na utakmice F.K. Maribor, a prate i rukomet.Sarajlijc@ je napisao/la:Ona ekipa nije imala nijedan trans Violabagrcavi je napisao/la:Mlađa ekipa Viola je skandirala one stvari na rukometu.Sarajlijc@ je napisao/la:Nisu Viole skandirale nista za SrebrenicuOni debili sto su to radili nisu pripadnici Viola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.