Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Tweeds_10
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Tweeds_10 » 25 jun 2012, 14:33

RedDevilS je napisao/la:Young me razocara sinoc... :roll:
ajd on, nije se ni ocekivalo nesto ekstra od njega, ali me rooney razocarao da valja.

kako je samo opao zadnjih godina . tesko da je on wc vise. ;)
pi.

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 25 jun 2012, 14:37

Moguce je da Young bude sedmica...
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 jun 2012, 16:20

NObonus je napisao/la:Kagawa nece odma br.7,nego dok se dokaze,a u medjuvremenu ce ga nositi Bebe 8-)
:lol:

Po meni Nani i samo Nani zasluzuje tu sedmicu. Volim da krilo ima taj broj i(li) da je spektakularan igrac. 8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 25 jun 2012, 17:02

Samo dva covjeka zasluzuju broj 7 u ovoj ekipi to su Nani i Rooney a kako je ovaj drugi vec uzeo legendarnu desetku onda ce Nani ako produzi dobit broj 7 u to nema sumnje.

Nadao sam se da bi Ravel Morison mogao naslijedit taj broj a Pogba broj 18 ali...
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 25 jun 2012, 22:14

http://sportsport.ba/ino_fudbal/modric- ... hina/82961" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne bi bio problem sto bi Modric otisao nego sto bi Sahin presao u Tottenham :)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 25 jun 2012, 22:22

ma nek ide sretno mu bilo...ako dodje nama super :D , ako ne dodje ima AndersoN

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jun 2012, 01:45

Chicharo od danas na twitteru: https://twitter.com/#!/CH14_" onclick="window.open(this.href);return false;

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 26 jun 2012, 07:49

zanima me znate li ista u vezi gaitana usutili su se svi u vezi njega :? :o

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 26 jun 2012, 10:25

brato brato je napisao/la:zanima me znate li ista u vezi gaitana usutili su se svi u vezi njega :? :o
Ma neke lijeve stranice su prenosile da smo navodno zainteresovani i za njega i Portovog Rodrigueza e sad sta ima od toga vidjet cemo.

PS. Evo navodno Totenham doveo Sigurdsona Liverpoolu ispred nosa, znaci Luka odlazi sigurno
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 26 jun 2012, 12:32

samo nek Nani produzi, ostali nek dolaze i odlaze kako hoce :)

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 26 jun 2012, 14:15

motty je napisao/la:
brato brato je napisao/la:zanima me znate li ista u vezi gaitana usutili su se svi u vezi njega :? :o
Ma neke lijeve stranice su prenosile da smo navodno zainteresovani i za njega i Portovog Rodrigueza e sad sta ima od toga vidjet cemo.

PS. Evo navodno Totenham doveo Sigurdsona Liverpoolu ispred nosa, znaci Luka odlazi sigurno
Sto se tice Gaitana ja sam na Man,Utd Bih procitao da je posao zavrsen oko Gaitana, ali nema nista od toga na Oficial stranici. :roll:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 26 jun 2012, 15:02

RedDevilS je napisao/la:Sto se tice Gaitana ja sam na Man,Utd Bih procitao da je posao zavrsen oko Gaitana, ali nema nista od toga na Oficial stranici. :roll:
Eh šta da ti kažem, ja sam našao na ManUtd Bih da je United osvojio titulu, pa nije na kraju :lol: :twisted:

http://manutd-bih.com/2012/04/iskustvo- ... 20-titulu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 26 jun 2012, 15:54

rastafarian je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:Sto se tice Gaitana ja sam na Man,Utd Bih procitao da je posao zavrsen oko Gaitana, ali nema nista od toga na Oficial stranici. :roll:
Eh šta da ti kažem, ja sam našao na ManUtd Bih da je United osvojio titulu, pa nije na kraju :lol: :twisted:

http://manutd-bih.com/2012/04/iskustvo- ... 20-titulu/" onclick="window.open(this.href);return false;
haahahahahh

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 26 jun 2012, 15:59

Britanski Telegraph je danas prenio vijest kako je Manchester United potpisao veznog igrača Benfice, te bi se Gaitan priključio Fergusonovoj ekipi odmah po završetku tekuće sezone.
Kako prenosi Telegraph transfer bi iznosio 25 miliona eura, i još dva igrača Uniteda bi se uključila u taj transfer. Sir Alex Ferguson je naumio dati defanzivca Fabia i napadača Federico Machedu.
Telegraph navodi kako bi Fabio dosao na jednogodišnju posudbu, kako bi mu to pomoglo da stekne iskustvo i da se razvije u igrača kakav je njegov brat blizanac Rafael, dok Macheda bi ostao za stalno u Lisabonskoj ekipi.

Nicolas Gaitan (24) je impresionirao cjeli svijet svojim partijama u Ligi Šampiona a i u Nacionalnom Šampionatu Zona Sagres,
Njegove partije nisu prošle ne zapaženo kod Sir Alexa koji ga je imao priliku gledati upravo protiv svog Manchester Uniteda u grupnoj fazi Lige Sampiona.
Gaitan bi trebao potpisati ugovor sa Unitedom do 2015 godine. ;)
Hocu da ti kazem kako stoji ova vijest na Man.Utd BIh, a nikad nije na Oficial izbacena ova vijest.
16.april je ovo izbaceno malo bolje pogledaj sa strane.. :D
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 26 jun 2012, 16:09

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 26 jun 2012, 16:14

RedDevilS je napisao/la:Jel ovo gostujuci dres za 2012-13?:http://www.nuevofutbol.com/wp-content/u ... 2-2013.jpg
ima i ova verzija kao i plava verzija domaceg dresa :)
slika

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jun 2012, 16:32

Mislim da je ovaj sto je motty postavio, jer vidio sam da na primjer Francuska ima istu ovu kragnu na svojim Nike dresovima i ranije je postavljen na redcafeu.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 26 jun 2012, 16:54

motty je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:Jel ovo gostujuci dres za 2012-13?:http://www.nuevofutbol.com/wp-content/u ... 2-2013.jpg
ima i ova verzija kao i plava verzija domaceg dresa :)
slika
Znaci to je taj.. :? :D

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 26 jun 2012, 18:25

Negdje sam procitao da je Pato rekao da voli Engleski fudbal i da ima dosta prijatelja u Unitedu,Chelsea-u i Liverpoolu.
MIslim da bi on Unitedu pravo dobro dosao uff kakv bi to napad bio Rooney i Pato :mrgreen:
Glory Glory Man United !!! :D

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 26 jun 2012, 21:59

red devil88 je napisao/la:Negdje sam procitao da je Pato rekao da voli Engleski fudbal i da ima dosta prijatelja u Unitedu,Chelsea-u i Liverpoolu.
MIslim da bi on Unitedu pravo dobro dosao uff kakv bi to napad bio Rooney i Pato :mrgreen:
Dobar tandem ali ja covjeka kojeg bi volio od napadaca a to su dvojca:Falcao, ili Cavani.., moze i Ba! :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.