FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pintol_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pintol_TM87 » 25 jun 2012, 13:07

Sta mislite za pasose koliko se čekaju?
Ma centrotrans ce tu da uleti sigurno...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 25 jun 2012, 13:08

Na onom njihovom forumu ce sad da padne server, kad krenu Bosnje.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 25 jun 2012, 13:08

Ma nešto kontam nisu jači od Šerifa, pa ni po koeficijentu. Da hoće Amar malo pojačati moglo bi biti svašta. Da je kako go dat pa makar i 3:1 zijanili. Kredit dići ako treba samo da je kakog napadača pravog dovesti.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 25 jun 2012, 13:08

Ma kad je centro organizovo put za Moldaviju,mora i za Maribor onda!
ZELJEZNICAR 1921!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 25 jun 2012, 13:09

boccaccio je napisao/la:Po meni mi jesmo dobili protivnika koji je najbolji od svih ovih koje smo mogli dobiti.No realno Maribor je opet jaci od nas.Radostan sam samo iz razloga sto mozda imamo sansu da se nadigravamo sa njima,za razliku od nekih drugih protivnika.

Ono sto ja sada ocekujem su eventualna pojacanja.Mislim da Amara ceka izvlacenje i kada je vidio da smo dobili Maribor,nadam se da ce da uspije da dovede poneko pravo pojacanje,koje bi nam dalo vece sanse da se prodje ovaj protivnik,vremena jos ima za neko dobro uigravanje.Nadam se najboljem.
< To i ja govorim isto, da je Amar čekao ždrijeb najviše. Mislim da sada izgovora za pojačanja nema. Naravno da kod Amara skoro nikada nema pojačanja na papiru već su to uvijek istinska pojačanja. Sad slijede zanimljivi dani...
Osim - drugo ime za Želju !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 jun 2012, 13:10

Nemojte se tamo registrovat da bi se prepirali i glumit neke internet huligane ! Opušteno samo, vadite pasoše, skupljajte pare :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 25 jun 2012, 13:11

Kako smo se nadali, dobro smo udali. :D Šalu na stranu, dobar protivnik, ali nimalo bezazlen. Šanse su 50-50. Sve ovisi u kakvoj ćemo formi biti, hoće li biti nekih pojačanja... Mislim da je Amar ovakvo nešto i čekao, i da će nas ovih dana iznenaditi s nekim kvalitetnim pojačanjem. Uglavnom, nema više Izraelaca. :D

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 25 jun 2012, 13:12

taman kad htjedoh procitat onu ukinuse topic xD :lol:

pojacanje dolazi u napadu...

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 25 jun 2012, 13:14

Evo parova 2. predkola ovdje:

http://www.soccerway.com/international/ ... ing-round/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 25 jun 2012, 13:14

Evo sad gledam put vozom Sarajevo-Maribor-Sarajevo 150 km! PASOS IZVADJEN!
ZELJEZNICAR 1921!

Shone

Post Postao/la Shone » 25 jun 2012, 13:15

Ako Zeljo prodje Maribor, dali to znaci da Zeljo automatski moze igrati grupnu fazu EL, bez obzira ako izgubi od nekog tezeg protivnika u 3 pretkolu?

scootyTM
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM » 25 jun 2012, 13:16

Shone je napisao/la:Ako Zeljo prodje Maribor, dali to znaci da Zeljo automatski moze igrati grupnu fazu EL, bez obzira ako izgubi od nekog tezeg protivnika u 3 pretkolu?
Ne, nego mora proci i 3 pretkolo, da bi osigurao grupnu fazu EL.

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 25 jun 2012, 13:16

Shone je napisao/la:Ako Zeljo prodje Maribor, dali to znaci da Zeljo automatski moze igrati grupnu fazu EL, bez obzira ako izgubi od nekog tezeg protivnika u 3 pretkolu?
Ako prođemo maribor a ispadnemo od nekog u 3 predkolu idemo u playoff za EL, al' ako odemo u playoff i ispadnemo tamo idemo u grupnu fazu EL. barem ja tako mislim da je :D

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 25 jun 2012, 13:17

black64 je napisao/la:
Ako prođemo maribor a ispadnemo od nekog u 3 predkolu idemo u playoff za EL, al' ako odemo u playoff i ispadnemo tamo idemo u grupnu fazu EL. barem ja tako mislim da je :D
jeste
Zadnja izmjena: hodža, dana/u 25 jun 2012, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MARŠAL !!!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 25 jun 2012, 13:18

Ja mislim da je to, ako prodjemo u 4.kolo ili ti ga plej of :mrgreen:

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 25 jun 2012, 13:19

hamzaTM87 je napisao/la:Evo sad gledam put vozom Sarajevo-Maribor-Sarajevo 150 km! PASOS IZVADJEN!
Sa revizorom se dogovoris i odes i vratis se za petobanku :D

Sad ozbiljno treba organizovat put u Maribor znacit ce to puno nasim igracima!
Razumijes ti mene burazere moj :)

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 25 jun 2012, 13:20

Luca.Toni je napisao/la:
hamzaTM87 je napisao/la:Evo sad gledam put vozom Sarajevo-Maribor-Sarajevo 150 km! PASOS IZVADJEN!

Nema voz do maribora ima do zagreba i iz Zagreba ima sam za ljubljanju, al to je prebacivanje.

Ma sam stekat pare, ko nema pasos nek vadi

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 25 jun 2012, 13:21

rossoner je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Po meni mi jesmo dobili protivnika koji je najbolji od svih ovih koje smo mogli dobiti.No realno Maribor je opet jaci od nas.Radostan sam samo iz razloga sto mozda imamo sansu da se nadigravamo sa njima,za razliku od nekih drugih protivnika.

Ono sto ja sada ocekujem su eventualna pojacanja.Mislim da Amara ceka izvlacenje i kada je vidio da smo dobili Maribor,nadam se da ce da uspije da dovede poneko pravo pojacanje,koje bi nam dalo vece sanse da se prodje ovaj protivnik,vremena jos ima za neko dobro uigravanje.Nadam se najboljem.
< To i ja govorim isto, da je Amar čekao ždrijeb najviše. Mislim da sada izgovora za pojačanja nema. Naravno da kod Amara skoro nikada nema pojačanja na papiru već su to uvijek istinska pojačanja. Sad slijede zanimljivi dani...
Idealna je sansa da se dobije neko pojacanje ili dva.Ulog u takvo nesto je apsolutna sansa da se prodje naredni krug.U tom slucaju cijene nasih igraca bi jako porasle,veci interes od sponzora,od tv prava itd itd. Ovo je velika sansa da se ulaganjem puno dobije.Mozda razmisljam laicki ali mislim da je ovo sansa da se napravi taj veliki iskorak.U ovom trenutku Maribor je dosta jaci i sa ovom ekipom koju imamo mislim da nemamo puno sanse da prodjemo,ali imamo sanse da se nadigravamo i eventualno napravimo iznenadjenje.Ne smijemo se zavaravati da prolazimo,ali je cinjenica da smo dobili protivnika protiv koga imamo sanse ako se dodatno pojacamo.Rizik profit.

Ako i kroz pojacanja ne bi prosli dalje,onda smo bar sigurni dogodine za prvo mjesto u nasoj ligi.A to daje stabilnost,gdje bi klub ipak morao i kroz druge nacine da nadje sredstva da tim ostane okupljen.Pare od Dzeke i eventualna prodaja dva igraca iz ove ekipe poslije evropskih utakmica daje mogucnost prezivljavanja do sljedece lige.Ovo je laicki,ali mislim vrlo logicno.Sada treba biti hrabar i mislim da se sada treba zaletiti i zaduziti ako treba,kao sto je rekao @camac
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 25 jun 2012, 13:23

lisander je napisao/la:
Luca.Toni je napisao/la:

Nema voz do maribora ima do zagreba i iz Zagreba ima sam za ljubljanju, al to je prebacivanje.

Ma sam stekat pare, ko nema pasos nek vadi
Ima za Maribor,kao sto kazes presjedanje u Zagrebu,i sve ispadne oko 150 km (povratna)
ZELJEZNICAR 1921!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 25 jun 2012, 13:25

Joj ovdje odmah organizatori za put, svi idu, koliko je samo put, a nemaju za sala u fan shopu skupljaju po pola godine da kupe dres...
Pisite o protivniku, manite suplje price ..
Potpis!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: lakilone i 32 gosta.