FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 25 jun 2012, 11:18

bagrcavi je napisao/la:Kutiju cigara sam od jutros ispušio :? A ima još sat vremena
Potegni malo vatrene vodice za svaki slucaj :mrgreen:

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 25 jun 2012, 11:19

Nema grupa,izvor Razbojnik!
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 25 jun 2012, 11:20

NukeR_G1970 je napisao/la:Voleo bih da se sastanu Zeljo i Partizan, mislim da bi to bio spektakl i pravo uzivanje za navijace oba tima :)
Nazalost, razmisljas samo povrsno. To bi bilo sve osim spektakla, uzivanja i utakmice... Sto dalje od Dinama i Partizana, znamo svi zasto. Evo mene vec trema hvata opasno. Jos nekih 45 minutica. STVARNO NAJISKRENIJE MISLIM DA CEMO IZVUCI NEKOGA KOGA CEMO PROCI ! Ne dam da me osjećaj zaje be... Samo srećo pogledaj nas...

Drži se plava mašinerijo !
Osim - drugo ime za Želju !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 jun 2012, 11:21

nime_tm87 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Kutiju cigara sam od jutros ispušio :? A ima još sat vremena
Potegni malo vatrene vodice za svaki slucaj :mrgreen:
i to je spremno poslije izvlačenja :mrgreen:
Oprahnoge je napisao/la:Nema grupa,izvor Razbojnik!
valjda će nam donijet sreću danas
DRUG NEBI TI PUNCA

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 jun 2012, 11:25

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jun 2012, 11:33

Znaci ove godine OBN prenosi CL samo srijedom ? Ko prijenosi utorkom ?

A ko prenosi EL ove godine ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 25 jun 2012, 11:33

Ipak grupe-mogući protiv:maribor.limassol.bate,žilina,debrecen
Vugdalić kaže!!
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 jun 2012, 11:35

Oprahnoge je napisao/la:Ipak grupe-mogući protiv:maribor.limassol.bate,žilina,debrecen
Vugdalić kaže!!
kaze djavola, nista ja nisam cuo :D
Za zivot cijeli!

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 25 jun 2012, 11:35

slika
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 jun 2012, 11:36

BASEL :o :o :o
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 25 jun 2012, 11:37

AboveTheLaw je napisao/la:Stvarno ako nam daju Basel onda je to "namjerno" samo da nas se što prije riješe, ali se nadam da nece, red bi bio da i nas sreća već jednom pomiluje, jedne godine je bio Partizan u LP, pošle Dinamo sad je red na nas iz BiH .
Uz duznno postovanje,ali ovo oko Basela je tolika glupost,da mi se cini da ovo dijete od 5 godina ne bi izjavilo.Jer ti stvarno mislis da smo mi toliko bitan **** u Europi,da nam neko daje namjerno najjace protivnike da nas se sto prije rijesi,jer bi mogli naprviti pometnju u Europi.Zato ja volim Amara,sto je surovo realan i cvrsto na zemlji.
EDIT-e eto prizivali ste prizivali i na kraju nas stave u najgoru mogucu grupu.Baksuzi :mrgreen:
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 25 jun 2012, 11:39, ukupno mijenjano 2 puta.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 25 jun 2012, 11:38

Evo link ko nema TV-a.

http://www.thefirstrow.eu/watch/127963/ ... -draw.html" onclick="window.open(this.href);return false;

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 25 jun 2012, 11:38

Je li fakat za te grupe. Ja tamam skonto da bi nam najbolje pas'o Helsinborg. Ljudi dali 12 golova u 12 utakmica (12:12 gol razlika), tek peti u prvenstvu. Prođeš njih i nosioc u trećem predkolu.
Ma ništa onda Maribor ili Debrecen.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 jun 2012, 11:38

AboveTheLaw je napisao/la:Evo link ko nema TV-a.

http://www.thefirstrow.eu/watch/127963/ ... -draw.html" onclick="window.open(this.href);return false;
hercegovina live
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 25 jun 2012, 11:39

Elegant je napisao/la:Znaci ove godine OBN prenosi CL samo srijedom ? Ko prijenosi utorkom ?

A ko prenosi EL ove godine ?
BHT vjerovatno, mada nije jos zvanicno, ligu prvaka utorkom i EL cetvrtkom 2 utakmice OBN je prilicno lose prosao sa tim paketom lige prvaka dobili samo jednu utakmicu srijedom i finale a platili su dosta para
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 25 jun 2012, 11:39

uefa.com
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 jun 2012, 11:40

Oprahnoge je napisao/la:Ipak grupe-mogući protiv:maribor.limassol.bate,žilina,debrecen
Vugdalić kaže!!
ako bude ovako, možemo se nadati prolasku :D
DRUG NEBI TI PUNCA

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 jun 2012, 11:40

Ja bi samo dodao da osim naravno ovih najacih ekipa,zbilja mislim da po Zeljeznicar ne bi se zavrsilo dobro ako bi dobio Debrecen,bojim se da bi odbrana Zeljeznicara mogla proci sa Coulibalyem ko i odbrana Sarajeva sa Kweukeom,odlicni veznjak Varga,pa jos jedan Madarski reprezentativac Szakaly,prvi golman reprezentacije Crne Gore Poleksic,ima tu jos par dobrih africkih igraca,pa Meszaros koji je takode reprezentativac Madarske,Bodi koji je standardan u mladoj reprezentaciji.
Definitivno poslije ovih "velikih" timova najgori izbor.

Sad vidjeh ovu sliku,je li to moguce,znaci opcije su Bazel,Partizan,Zilina,Maribor,Ael,sve gore od goreg ako je istina :(

Zilina se cini jedini iole prihatljiv izbor.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 jun 2012, 11:43

NEMA GRUPA U LIGI PRVAKA :!: :!: :!: Joj nikad da dodje ovo, jos plus se valja nacekati onih pjesama, gluposti, otvaranja, govora, bla bla...

http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
The long road to the UEFA Champions League final begins as teams enter the draws for the first two qualifying rounds of the competition.
The first qualifying round comprises two two-legged ties involving the champions of the lowest-ranked in UEFA competition, with the highest-ranked half seeded.
Slots for the winners of those ties will be set aside in the second qualifying round draw, when they are joined by countries ranked higher in UEFA competition (except Liechtenstein).
As with the first qualifying round draw, balls containing the seeded clubs will be placed in one bowl, with balls of the unseeded clubs placed in another. A ball will be taken from each bowl and placed in a large empty bowl in the middle, where they will be shuffled. The first team drawn will play its first match at home, against the second team drawn.
Clubs from the same association cannot be drawn together in either round.
The road to the UEFA Europa League final begins as the lowest-ranked teams, including the Fair Play winners, enter the draw for the first qualifying round.
Half are seeded in accordance with UEFA coefficients and equal numbers of seeded and unseeded teams are then allocated to various groups for the draw.
For each group, balls containing seeded teams will be placed in one bowl and unseeded teams in another
. A ball from each bowl will be placed in a large empty bowl in the middle, where they will be shuffled. The first teams drawn will play the first match at home.
If any club in the first qualifying round has an individual coefficient which entitles them to be seeded in the next round, the winner of the first qualifying round match involving that club is automatically seeded for the second qualifying round draw.
The winners will earn a place alongside the new arrivals in the next stage of the competition. The teams involved in the second qualifying round are divided into eight groups of ten, with each containing five seeded and five unseeded teams, for the draw, which will follow the same procedure as the first qualifying round.
Clubs from the same association cannot be drawn against each other in either round
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 25 jun 2012, 11:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 jun 2012, 11:43

ne mogu ja ovo cekat
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.