Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
najjaci su ovi sto dodaju komentare, to je vise smijesno nego sam post koji je zavrsio na ovoj temi

Za zivot cijeli!
Sto to komso to prvenstveno mislis na mene jelde?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:najjaci su ovi sto dodaju komentare, to je vise smijesno nego sam post koji je zavrsio na ovoj temi![]()
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma jok, nego na papasthatopulosa, i kad je @bazeni ispao ovako on je ucestvovaoRedDevilS je napisao/la:Sto to komso to prvenstveno mislis na mene jelde?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:najjaci su ovi sto dodaju komentare, to je vise smijesno nego sam post koji je zavrsio na ovoj temi![]()
Za zivot cijeli!
ahaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma jok, nego na papasthatopulosa, i kad je @bazeni ispao ovako on je ucestvovaoRedDevilS je napisao/la:Sto to komso to prvenstveno mislis na mene jelde?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:najjaci su ovi sto dodaju komentare, to je vise smijesno nego sam post koji je zavrsio na ovoj temi![]()
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma smijte se, boli me kita

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Papastathopoulos je napisao/la:ma smijte se, boli me kita![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- raul-zakon
- Kontakt:
Pita @Elegant na temi "Rekonstrukcija stadiona u BiH:

A @bagrcavi mu odgovara u svom stilu:Da mozda nije bio neki clanak u vezi rekonstrukcije terena na Bilinom, zanima me ta drenjaza i "grijaci". Hoce li te grijace naruciti iz inzonestva jer nisam cuo da se neka firma u BiH bavi time, zapravo ne znam ni kako to izgleda pod travom/zemljom.
kupi se desetak komada ovakvih grijalica i ukopaju se otprilike 30-35 cm ispod zemlje.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
ostao/la Dylan Dog dana 24 jun 2012, 23:50
Ocekujem da Klose,Podolski,Boateng,Khedira,Ozil...pokazu da su Nijemci puno talentovanija fudbalska nacija od Italijana.
FORZA MARŠAL !!!
Sad cemo cekati komentar papastapopulosa ili bazena na ovo, pa da se smijemo 
Cartman je napisao/la:I da se niko ne ljuti, kapiten Brazilac Stojan.zgembo89 je napisao/la:najpoštenije je desnu stranu dati Srbima i to Vranješ Stevanović,a lijevu Bošnjacima Mujdža-Lulić..Hrvatima bi dao štoperske pozicije Papac-Pandža i mirna Bosna Brazil-vuvuzele eto nas spremite se spremite Čikite(cure) silna će borba da bude
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- tyler durden
- Kontakt:
fantasticna formula za uspjehLBJ MVP je napisao/la:Cartman je napisao/la:I da se niko ne ljuti, kapiten Brazilac Stojan.zgembo89 je napisao/la:najpoštenije je desnu stranu dati Srbima i to Vranješ Stevanović,a lijevu Bošnjacima Mujdža-Lulić..Hrvatima bi dao štoperske pozicije Papac-Pandža i mirna Bosna Brazil-vuvuzele eto nas spremite se spremite Čikite(cure) silna će borba da bude
propustio sam ovo od harrija, ali ću da ga za duhovitost nagradim za sedmičnim tretmanom u banovićima.Cartman je napisao/la:Mislim da je izgubio na kladionici.harry_90 je napisao/la:Grci hebem vam mamu,dabogda propali,hebem vam Zeusa,Afroditu,Atenu,Apolona,Posejdona i onog sto je izmislio Pitagorinu teoremu..dabogda tonuli svaki dan,dabogda vam djeca Afrike pozajmljivala hljeba da jedete![]()
rossoner je napisao/la:Kako je moglo, potencijalna grupa je odlična! Daj nam ovaj Limasol ili ove Kiprane ili Maribor da se igramo !!! igramooooo, igramoooo o ooo !
edit - moze i Debrecen samo neee BATE ! NEEEEEEEEE !
Izvinjavam se Harry sto sam ovo postavio.admin je napisao/la:propustio sam ovo od harrija, ali ću da ga za duhovitost nagradim za sedmičnim tretmanom u banovićima.Cartman je napisao/la:Mislim da je izgubio na kladionici.harry_90 je napisao/la:Grci hebem vam mamu,dabogda propali,hebem vam Zeusa,Afroditu,Atenu,Apolona,Posejdona i onog sto je izmislio Pitagorinu teoremu..dabogda tonuli svaki dan,dabogda vam djeca Afrike pozajmljivala hljeba da jedete![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Titova-Juga
- Kontakt:
VELEZDOGROBA je napisao/la:
molim nekog iz uprave ako moze da potvrdi jeli ovo tacno???
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:prije bih rekao da je tako u rusiji a ne na balkanu
ko skonta skontabavarian_bk je napisao/la:Sent from your GT-I9001 using Tapatalk 2
Za zivot cijeli!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
@ harry je strasno ljut na tebe,bar mi je tako rekao.Razocarao si ga,zajedno sa @adminom.Nije znao da je ZeusCartman je napisao/la: Izvinjavam se Harry sto sam ovo postavio.Admin je izgleda Grk.
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
To je greska admina(sudije), evo, recimo onaj gol ukrajinaca sudija nije vidio odma, ali jeste poslije, sigurno, i sta je sada on trebao priznati gol

- Jack777Pott
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:To je greska admina(sudije), evo, recimo onaj gol ukrajinaca sudija nije vidio odma, ali jeste poslije, sigurno, i sta je sada on trebao priznati gol![]()
![]()
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!