FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Manijaci sretno nam sutra,red je da i mi imamo malo srece kod ovog izvlacenja
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI
- raul-zakon
- Kontakt:
Sretno sutra Želji i manijacima i nadam se da se niste naljutili zbog one šale sa Del Pierom.
To ja malo da vam razbijem tremu i nervozu...halalite.

To ja malo da vam razbijem tremu i nervozu...halalite.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ma sta se sikirate ljudi da vidite kako su nam igraci opusteni na pripremama ga lome ko da su na odmoru ovi nasi su i prvaci u ispijanju alkohola heheeee
Meni nije jasan ovaj BATE. Sve su im skoro domaći igrači. E sad ako su toliko dobri igrači kako ih Rusi ne pokupuju ili čak neko iz Evrope. Ja bi shvatio da je tamo neko doš'o sa kakvom ludom lovom pa natrp'o stranaca k'o npr. Šerif, Cluj i sl. Doduše, nikad ih nisam gled'o kako igraju, ali rezultati im jesu fascinantni.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Bate obavezno izbjeci, pa mnogi ne znaju da je 80% Bjeloruske reprezentacije zapravo Bate. Manite se corava posla ...čamac je napisao/la:Meni nije jasan ovaj BATE. Sve su im skoro domaći igrači. E sad ako su toliko dobri igrači kako ih Rusi ne pokupuju ili čak neko iz Evrope. Ja bi shvatio da je tamo neko doš'o sa kakvom ludom lovom pa natrp'o stranaca k'o npr. Šerif, Cluj i sl. Doduše, nikad ih nisam gled'o kako igraju, ali rezultati im jesu fascinantni.
Ima dovoljno ekipa da izvucemo i da im ravnopravno pariramo.

Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 25 jun 2012, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Da nije tamo kakva zabrana odlaska igrača jer ja osim onog Hleba ne znam da im je nek'o kidno vani. Kome još osim ove 3-4 velesile 80% reprezentacije igra u domaćoj ligi?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Opasan ovaj BATE.Imaju u ekipi 11 A reprezentativaca, 9 reprezentativaca Bjelorusije, i po 1 Armenije i Srbije.Kad se tome doda 13 omladinskih reprezentativaca, znači da bi bilo bolje izbjeći ovu ekipu.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ma pu pu pu ne prizivajte ni za zivu glavu. Gluho bilo
Ma nema,prosle godine su dvojicu igraca,inace standardnih igraca iz prve postava Bjelorusije prodali u Dinamo Moskvu.čamac je napisao/la:Da nije tamo kakva zabrana odlaska igrača jer ja osim onog Hleba ne znam da im je nek'o kidno vani. Kome još osim ove 3-4 velesile 80% reprezentacije igra u domaćoj ligi?
Al ocito da dobro stoje sa parama,mada recimo nemaju stadion koji ispunjava uvjete grupne faze evropskih takmicenja,pa igraju na tudem.
Ali s obzirom da vec par godina imaju recimo Brazilca Bressana,koji vrijedi milione eura,najbolji igrac lige,23 godine,igrat ce za Bjelorusiju u buducnosti,ako mogu priustiti takvoga igraca znaci da ne stoje lose financijski.te imaju sasvim dovoljno para da sve sto valja od Bjelorusa iz domace lige igra kod njih.
Nije to ni toliko tesko,pa i Zeljeznicar da moze davati plate od 10 hiljada maraka moze napraviti dream team Premijer lige BiH

Uz to imaju sjajnog trenera,lik je vec godinama im trener,a i sad mislim da nema ni 35 godina,mogao bi postati veliki trener u buducnosti.
A da igraju dobro,igraju.
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Odigrao je Bressan dvije utakmice za Bjelorusiju do sada.
http://www.transfermarkt.de/de/renan-br ... 66008.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/renan-br ... 66008.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
I haj ti sad zaspi
Radije Basel da izvučete nego ove Bjeloruse. Bressan je
. Gledao sam ih prošle sezone u EL u dvije utaakmice i ostao sam puff igrom ovog momka. Protiv Sturma u uzvratu je zlostavljao Austrijance, ne znam kako drugačije da opišem. Smješno su izgledali defanzivci <Sturm au pokušajima da mu uzmu loptu većinu meča.

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
Mozda nekog zanima,Bate pravi potpuno novi stadion u svom Borisovu sa 30+ milja kapaciteta po svim UEFA standardima. Imaju ljudi love. Najgora opcija! I ne spominjite ih vise da nebi slucajno naslutili...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Imamo mi Vasilića ne brinem se jaVanBasten je napisao/la:Radije Basel da izvučete nego ove Bjeloruse. Bressan je. Gledao sam ih prošle sezone u EL u dvije utaakmice i ostao sam puff igrom ovog momka. Protiv Sturma u uzvratu je zlostavljao Austrijance, ne znam kako drugačije da opišem. Smješno su izgledali defanzivci <Sturm au pokušajima da mu uzmu loptu većinu meča.

DRUG NEBI TI PUNCA
Ma kakvi Kerla ce da ga pojede...bagrcavi je napisao/la:Imamo mi Vasilića ne brinem se jaVanBasten je napisao/la:Radije Basel da izvučete nego ove Bjeloruse. Bressan je. Gledao sam ih prošle sezone u EL u dvije utaakmice i ostao sam puff igrom ovog momka. Protiv Sturma u uzvratu je zlostavljao Austrijance, ne znam kako drugačije da opišem. Smješno su izgledali defanzivci <Sturm au pokušajima da mu uzmu loptu većinu meča.
Hehe. Ma hajde što su neugodni, nego su još i neatraktivni za šire mase. Hem su ti šanse minimalne, hem postoji mogućnost da budeš u minusu 5k ljudi na stadionu, odnosno toliko prodanih karata. Sranje na kvadrat.bagrcavi je napisao/la:Imamo mi Vasilića ne brinem se jaVanBasten je napisao/la:Radije Basel da izvučete nego ove Bjeloruse. Bressan je. Gledao sam ih prošle sezone u EL u dvije utaakmice i ostao sam puff igrom ovog momka. Protiv Sturma u uzvratu je zlostavljao Austrijance, ne znam kako drugačije da opišem. Smješno su izgledali defanzivci <Sturm au pokušajima da mu uzmu loptu većinu meča.
Biće Zestafoni komšija, no sikiriki. Spavaj mirno

Ma ne brinem se ja, gore ne može biti.Samo možemo iznenaditi nekoga, jer nismo u situaciji da budemo favoriti ni protiv jedne od ovih ekipa.Znači sabur, pa koga kod dobijemo, ako ništa dobro namučiti, a bgm možemo i do 3. pretkola uz malo sportske sreće.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ma dobro, protiv ovih Gruzijaca i Litvanaca (njih sam upratio možda ima još koaj ekipa) sigurno imate velike šanse. Nisu sigurno favoriti protiv vas, možda nekom Englezu. Možda bolje stoje s koeficjentom, ali to je uglavnom zato što su jedna od 3 iole ozbilnije ekipe u zemlji i svake godine su šampioni. Da je, evo Željo, od zadnjih 10 godina 7 bio prvak i vi bi sad bili nosioci u ovom kolu, nema veze što nijednu godinu od ovih 7 niste prošli drugi krug kvala. E tako i ovaj Zestafoni i ovi Litvanci..Ko kaže da su bolji, jesu al u kurcu.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 25 jun 2012, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
Nemojte samo zivi bili govoriti, red je da izvucemo neke levate, pa se nadate, iscekujete, a kada dodu najtezi slijedi depresija. Sta bude da bude, svakako tesko sta da mozemo traziti u LP, bilo kakav vid zarade je dobro dosao. Opet cu istaci a neki forumasi su to vec spominjali. Koga kod da izvucemo, hocu da vidim musku igru, a ne predaju odmah nakon izvlacenja parova. Treba igrati muski i ne treba dozvoliti bruku opet!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Ekranes, samo nek' neko kaze da je Ekranes favorit protiv nas, pa nismo Laktasi, yebo majku, kolko hvalite sve ove ekipe, nasi timovi 100 puta igrali s njima, salili se, jedino BATE, Basel i Salcburg bi rutinski izbacili, sa svim ostalim ekipama mozemo igrati, a od pola smo jaci!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Taree i 45 gostiju.