Moderator/ica: GracanicaAA
Druze jesi ti ikad vidio montaznu halu, na ulazu u srebrenik iz pravca gradacca, gradex je napravio jednu takvu, to su montazni stubovi, izmedju mozes zatvorit sa cim hoces, prostorije da napravis, eno Slobodin stadion je isto montazni a imaju prostorije, ti cujes rijec montazni i odma mislis da je to neka drvena stracaraBenjo_AFC86 je napisao/la:Tender nekakav još nije ni raspisan.. raspisuje se evo ima mjesec dana!!!!
Najbliži je Gradex , al nije sigurno.. montažna tribine ne može radi prostorija.
upravu si ti da moze,,da se mogu prostorije napravit ispod..al to sve se nemoze zavrsit za 40dana..kao sto je kazao post prije ovih ..Tkanton je napisao/la:Druze jesi ti ikad vidio montaznu halu, na ulazu u srebrenik iz pravca gradacca, gradex je napravio jednu takvu, to su montazni stubovi, izmedju mozes zatvorit sa cim hoces, prostorije da napravis, eno Slobodin stadion je isto montazni a imaju prostorije, ti cujes rijec montazni i odma mislis da je to neka drvena stracaraBenjo_AFC86 je napisao/la:Tender nekakav još nije ni raspisan.. raspisuje se evo ima mjesec dana!!!!
Najbliži je Gradex , al nije sigurno.. montažna tribine ne može radi prostorija.
mooje misljenje prije je bilo da ce nasa 3,4 igraca moci da nastupaju i PL..smataro sam da to moze i arap al eto...sigurno je efendic dobar golman,,vidjet cemo ko ce bit prvi izbor strucnog staba.. :)slazem se da nam treba jos jedno 7,8 igraca da bi nesto bilo od nas..zuka_TM je napisao/la:Odlican golman je dovedenJos nam fali 7-8 igraca da bi moglo biti nesto od nas
Popara ce izgleda da ide za Skahom u Karvinu
Ja govorim za tribine da moze napravit za 40 dana, a prostorije otom potom, npr Zvijezda je svoje prostorije uredivala dvije godine, to je veliki projekat i za to treba puno loveBrcko87 je napisao/la:upravu si ti da moze,,da se mogu prostorije napravit ispod..al to sve se nemoze zavrsit za 40dana..kao sto je kazao post prije ovih ..treba tu prostorije napravit,,uredit,,stolice stavit,,treba vremena da se to sve uradi,,nebitno hocel bit montazna il ne..nadam se da nisam upravu,,da grijesim,,da se to sve moze napravit za 40dana..
Pa nema mi neke logike da su ga doveli da bude na klupi,al opet cemo vidjeti ja bi vise volio da budu sve nasi igraci al etoBrcko87 je napisao/la:
mooje misljenje prije je bilo da ce nasa 3,4 igraca moci da nastupaju i PL..smataro sam da to moze i arap al eto...sigurno je efendic dobar golman,,vidjet cemo ko ce bit prvi izbor strucnog staba.. :)slazem se da nam treba jos jedno 7,8 igraca da bi nesto bilo od nas..
vidjet cemo,,pred nama je..Tkanton je napisao/la:Ja govorim za tribine da moze napravit za 40 dana, a prostorije otom potom, npr Zvijezda je svoje prostorije uredivala dvije godine, to je veliki projekat i za to treba puno loveBrcko87 je napisao/la:upravu si ti da moze,,da se mogu prostorije napravit ispod..al to sve se nemoze zavrsit za 40dana..kao sto je kazao post prije ovih ..treba tu prostorije napravit,,uredit,,stolice stavit,,treba vremena da se to sve uradi,,nebitno hocel bit montazna il ne..nadam se da nisam upravu,,da grijesim,,da se to sve moze napravit za 40dana..
zuka_TM je napisao/la:Pa nema mi neke logike da su ga doveli da bude na klupi,al opet cemo vidjeti ja bi vise volio da budu sve nasi igraci al etoBrcko87 je napisao/la:
mooje misljenje prije je bilo da ce nasa 3,4 igraca moci da nastupaju i PL..smataro sam da to moze i arap al eto...sigurno je efendic dobar golman,,vidjet cemo ko ce bit prvi izbor strucnog staba.. :)slazem se da nam treba jos jedno 7,8 igraca da bi nesto bilo od nas..Ja bi volio vidjeti u dresu Gradine Zoletica,Cejvanovica,Tosunovica i Covica
to su neke moje zelje uz to naravno da dode jos neki koje su planirali dovesti kao sto su Mikelini i sl
Benjo_AFC86 je napisao/la:Hamzić i Jovančević potpisali za Gradinu
Novi bh. premijerligaš, FK Gradina Srebrenik, angažovao je nova dva pojačanja, a danas je izvršena i prozivka na kojoj su se pojavili svi domaći igrači, kao i tri pojajačanja.
Gradina je protekle sezone izborila igranje u Premijer ligi, a čelni ljudi ambicioznog kluba iz Srebrenika već su
angažovali nekoliko kvalietnih pojačanja.
Nove pridošlice su 22-godišnji srbijanski stoper Miloš Jovančević, koji je ranije igrao za Radnički Kragujevac, te Amir Hamzić, dugogodišnji kapiten Zvijezde iz Gradačca, gdje je dobio slobodne papire ovog ljeta, ali ostavio veliki trag u tom klubu.
Pomenuti fudbaleri, kao i golman Efendić odazvali su se na prozivku, a dopredsjednik Gradine, Nedžad Aljković za SportSport.ba je istakao:
"Nećemo biti prolaznici u društvu najboljih. Angažovat ćemo još nekoliko pojačanja, a sve poslove vezano za to vodi Ado Husarić, inače menadžer našeg kluba i vlasnik agencije AK Sport Agency".
AJMO PLAVIIIIIIII!!!!
gdje je varupazuka_TM je napisao/la:Za ovog Jovancevica nisam nikad cuo,ako zna neko nesto vise nek napise.Hamza je dobar igrac al mislim da je star,mada nam njegovo iskustvo moze dobro doci al sumnjam da on moze izdrzati utakmicu da odigra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.