Fudbalska Reprezentacija Engleske

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Koliko daleko može Engleska?

Osmina finala
3
14%
Četvrtfinale
1
5%
Polufinale
1
5%
Finale
7
32%
It's coming home
10
45%

Ukupno glasova: 22

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jun 2012, 00:03

U 22 godine ispasti 6 puta na penale :o

Sto je previse, previse je :mrgreen:

Bogovi nisu naklonjeni Gordy Albionu u ovom segmentu ove nepredvidljive, a ipak toliko predvidljive igre kada su u pitanju jedanaesterci i Gordy Albion ;) :mrgreen:

Ipak moje misljenje je da Englezi mogu biti zadovoljni sa ovim uspjehom s obzirom na to da je R(W)oy imenovan na ovu duznost neposredno prije ovoga prvenstva, sto je dodatno otezalo posao, kao i nedostatak vremena potrebnog za bolje upoznavanje sa trenerom i njegovim sistemom igre tako da Englezi i sa te strane mogu biti zadovoljni sa onim sto je Roy uradio za tako malo vremena, zatim svi problemi sa povredama nekih od kljucnih igraca (posebno Jacky koji je citavu sezonu odsutan :( ) pred ovaj Euro koji su dodatno otezali posao Woya i umanjili sanse Gordy Albiona za neki veci uspjeh od ovoga 1/4 finala ;)

Sada se mogu fokusirati na kvale za SP '14 u Brazilu gdje bi mogli dati sansu 'Arryu i podmladiti ovu repku te dati sansu nekim novim klincima te zahvaliti nekim od ovih iskusnijih, a Stevie i Terry bi trebali ostati po meni jos to prvenstvo da budu podrska i role modeli za mladje ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 25 jun 2012, 00:04

hanniz je napisao/la:Ma nema veze što je Young promašio penal, Rooney što je promašio fenomenalnu šansu, nakon pasa Carrolla. Definitivno je bitnije prokomentarisati igru Carrolla. :lol: :|
Nemoj se nać' uvrijeđenim, jer nije Carroll bio najlošiji na terenu. Izuzev par pojedinaca, svi su bili prosjek i ispod prosjeka, ali se mora malo odgovoriti na to silno uzdizanje Carrolla od strane pojedinaca. Budimo realni, ipak.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

TITANIC
Kontakt:

Post Postao/la TITANIC » 25 jun 2012, 00:05

Engleska katrastrofalna i bolje da nije prosla jer bi usljedio jos jedna blamaz od njemaca. Nakon ponovnog dizanja euforije kod englez kao obicno sljedi im hladan tus i ispadanje jednostavno oni su talentirani da izmisljau sportove a ne da ih igraju.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 25 jun 2012, 00:11

JT po ko zna koji put začepio usta svima. Captain, leader, legend. 8-)
A što se tekme tiče, sreća je pratila hrabre i bolje u ovoj utakmici pa su potpuno zasluženo Talijani otišli dalje.

Zavatoni
Kontakt:

Post Postao/la Zavatoni » 25 jun 2012, 00:13

Cuj ovo da izmisljaju sportove,a ne da ih igraju hahahaha fakat svasta ...
Pojacaj i uzivaj -- The greatest -- http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw --

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 jun 2012, 00:25

Sami plasman u 1/4 može se smatrati uspjehom kad se baci pogled na igrački kadar Carroll,Welbeck,Milner,Young,Parker = 0,...............
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 jun 2012, 00:36

Saurman je napisao/la:Sami plasman u 1/4 može se smatrati uspjehom kad se baci pogled na igrački kadar Carroll,Welbeck,Milner,Young,Parker = 0,...............
35mil, ...., 25mil, 20mil, ....,henderson 14mil, downing 20mil, lescot preko 20mil...i tako dalje

funti naravno

:roll:
nema potpisa

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 25 jun 2012, 00:47

Koji idiot je dao onom Youngu da puca penal.Ako zna iscenirat penal ne mora znaciti da zna dati.Dakle on i Milner mislim da ne bi vise trebali dobijati pozive u reprezentaciju jer su flopovi teski.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 jun 2012, 01:04

Zabari, dakle Ox je vec igrao protiv nekih od njih, maestralno, i naravno doktor nauka ubacuje Hendersona(btw jel ovaj covjek jednom dirnuo loptu od kako je usao?) koji ni u Liverpoolu ne moze praviti razliku(samo da napomenem da je OX igrao istu poziciju protiv Milana i vidjeli smo kako ju je odradio). Carrolla se ne moze nista kriviti, ako nista covjek se borio kao lav.

Forsiranje Milnera i Younga je dovelo do ovoga, jer svejedno ko igrao u spicu(Welback ili Carroll) oni trebaju lopte, sto ovi ocigledno nisu u stanju da urade. Samo mi nije jasno kako na ovom prvenstvu igraci koji odigraju 3 lose dobiju i 4. priliku(benzema,malouda,young,milner)??

Skysports:
Joe Hart Showed good confidence throughout. 7 7.1
John Terry His desire was out of this world. 9 7.8
Joleon Lescott Outstanding reading of the game. 8 7.4
Glen Johnson Made frequent timely interceptions. 7 7.3
Ashley Cole Impressed early on but struggled late on against Abate. 7 6.3
Steven Gerrard Fairly anonymous despite a huge effort chasing the ball. 7 6.4
Scott Parker Worked his feet to the bone. 6 6.1
James Milner Worked hard without any real reward. 6 4.9
Wayne Rooney Was poor in the final third and struggled to hold the ball up. 6 4.0
Danny Welbeck Spurned a good chance in the first half. 5 4.5
Ashley Young Gave the ball away frequently. 5 3.1
Jordan Henderson (Sub) No impact. 4 3.8
Andy Carroll (Sub) A useful asset defensively late on. 6 5.8
Theo Walcott (Sub) Made some intelligent runs. 6 5.2
Prva ocjena je od Skya a druga od citalaca.
Celik!3,2,2.

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 25 jun 2012, 02:02

Možda je i bolje što su ispali, ko zna na šta bi ličilo protiv Njemačke ovo. :mrgreen:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 25 jun 2012, 02:40

MUFC_#1 je napisao/la:Ovo se desi kad Liverpool igra u Europi :evil: :evil:
Nisu oni krivi što ih je ovaj idiot zvao.

Carrol, Gerrard, Johnson, Milner. :lol: :lol: :lol:

Njukaš napravio posao stoljeća. Uzeo tolike pare za jedno obično drvo. Pirlo mu skokove uzima. :roll:
Gerrard je jedna od najvećih ubleha otkako se igra fudbal. Johnson rupetina obična i plus opucati ne zna. Milner mrtvi otočki prosjek koji nema ama baš nikakvu odličnu osobinu. Rooney i Welbeck prepušteni sami i sebi i sasvim logično da ne mogu ništa napraviti protiv ekipe kojoj je u genima fantastična defanzivna igra. Hart najbolji pojedinac uz odbranu koja je zaista spašavala nemoguće.

Jadno da jadnije ne može biti. Ova utakmica je mislim najveća sramota u historiji engleskog fudbala. Pa više je Chelsea pokazao sa igračem manje protiv Barcelone nego ove talašike večeras protiv nakaradnih žabara. Žabari imali 15- tak udaraca na gol, više od 25 pokušaja !!! Pa to nisam mogao ni u snu doživjeti. Hodgson ne valja vidjeti na klupi, mazla navikla voditi male ekipe pa i sa reprezentacijom tako. Brani se, izbij, možda sijevne neko i evo šta se desilo, najgora igra koju sam u životu vidio. Nikakva Irska je više pokazala nego jedna od najvećih reprezentacija na svijetu. Fuj, ogorčen sam.
Who dares, wins !

High

Post Postao/la High » 25 jun 2012, 02:54

NeToBoLa je napisao/la:
MUFC_#1 je napisao/la:Ovo se desi kad Liverpool igra u Europi :evil: :evil:
Nisu oni krivi što ih je ovaj idiot zvao.

Carrol, Gerrard, Johnson, Milner. :lol: :lol: :lol:

Njukaš napravio posao stoljeća. Uzeo tolike pare za jedno obično drvo. Pirlo mu skokove uzima. :roll:
Gerrard je jedna od najvećih ubleha otkako se igra fudbal. Johnson rupetina obična i plus opucati ne zna. Milner mrtvi otočki prosjek koji nema ama baš nikakvu odličnu osobinu. Rooney i Welbeck prepušteni sami i sebi i sasvim logično da ne mogu ništa napraviti protiv ekipe kojoj je u genima fantastična defanzivna igra. Hart najbolji pojedinac uz odbranu koja je zaista spašavala nemoguće.

Jadno da jadnije ne može biti. Ova utakmica je mislim najveća sramota u historiji engleskog fudbala. Pa više je Chelsea pokazao sa igračem manje protiv Barcelone nego ove talašike večeras protiv nakaradnih žabara. Žabari imali 15- tak udaraca na gol, više od 25 pokušaja !!! Pa to nisam mogao ni u snu doživjeti. Hodgson ne valja vidjeti na klupi, mazla navikla voditi male ekipe pa i sa reprezentacijom tako. Brani se, izbij, možda sijevne neko i evo šta se desilo, najgora igra koju sam u životu vidio. Nikakva Irska je više pokazala nego jedna od najvećih reprezentacija na svijetu. Fuj, ogorčen sam.
Reci da se šališ.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 25 jun 2012, 03:03

Engleska u ovoj utakmici vezu kao da nije ni imala. Ne znam šta ti nije jasno. Italijani su na sredini radili šta su htjeli. Smiješno je njegovo neznanje pri malo jačem pritisku Italijana na njega.
Who dares, wins !

High

Post Postao/la High » 25 jun 2012, 03:11

Ne može on igrati za čitavu selekciju, miješaš neke stvari.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 25 jun 2012, 03:14

High je napisao/la:Ne može on igrati za čitavu selekciju, miješaš neke stvari.
Jesam li jedino njega naveo kao lošu kariku ? Nadam se da je ovo kraj igračima iz te generacije. Lamparda, Gerrarda, Terrya, Ferdinanda i slične ne treba zvati. Dosta su prilika dobili i baš ništa nisu pokazali.
A to se podrazumijeva i za ove antitalente poput Carrola, Milnera i ostale.
Who dares, wins !

High

Post Postao/la High » 25 jun 2012, 03:18

Jesi, njega si naveo kao čitav vezni red, i optužio ga da je on kriv za taj dio terena. A reci mi, ko će naslijediti Lamparda, Gerrarda ? Je l' znaš da je taj isti (tromi, stari) Gerrard upisao tri asistencije ?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 jun 2012, 03:22

Ko ce ih naslijediti? Pa dva Jacka . Vec sad mogu njih dvojica umjesto Gerrarda i Lamparda, prvo jer su ovi stariji, drugo bas i ne rade dobro zajedno, trece da ovi dobijaju iskustva potrebno da budu jos bolji igraci, i da dobiju osjecaj igranja jedan uz drugog. Naravno kad se Arsenalov Jack oporavi, doduse i Evertonov.
Celik!3,2,2.

High

Post Postao/la High » 25 jun 2012, 03:25

Koliko znamo Arsenalov je povrijeđen, kao i Lampard, kao i Barry, i šta zaključujemo ? Da i nije imao nešto puno izbora selektor što se tih pozicija tiče. Moći će ih zamijeniti kad budu u pogonu, ovako bezveze pišete o tome. Uostalom, iskustvo na sredini terena znači mnogo.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 jun 2012, 03:29

Kako nije imao izbora? Carrick i Parker ispred odbrane, Gerrard ispred njih jer mu je to prirodna pozicija i Englezi bi dobili u napadu mnogo. Rooney bi isao na glavnog spica. Mogao je staviti Bainesa da igra jer je ofanzivno bolji igrac od (c)Ashleya. Morao je mijenjati Milnera i Younga vec nakon prve dvije utakmice u kojima su se obojica obrukala. Mogao je on mnogo toga uraditi, ali nije i sad su ispali.
Celik!3,2,2.

High

Post Postao/la High » 25 jun 2012, 03:33

Pun forum selektora. Ne ulazim nešto puno u sam sastav i pozicije, već onako površinski komentiram, sumnjam da je iko ovdje od nas dorastao tom poslu. Za Bainesa ne znam, meni je on dosta dobar fudbaler, i čudno mi je što nije dobio bar 10 minuta na ovom takmičenju. Po meni je dosta spremniji od Colea, a i u timu bi bili jači za još jednog izvođača prekida. U Evertonu je dokazao sve, a i proglašen je za igrača sa najboljim centaršutem u Premiershipu. Ne znam, ima dosta pitanja, ali i ovaj selektor je bukvalno jučer došao na čelo reprezentacije, tako da njega ne okrivljujem. Lako je nama, mi ovdje palamudimo, otegnemo se na kauč i gledamo tekmu po tekmu, sortiramo najgore i najbolje igrače, nije to tako jednostavno.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.