Italija igra najbolji fudbal na Euru, toliko pasova, kombinacija, napada i suteva na gol nisu mogli napraviti nekada za citavo prvenstvo, a sada je svaka utakmica sa hrpom prilika

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
He's got some serious balls!Yuto je napisao/la: A fkt je tako, kolika moras biti budala da onako opucas. Strasno
Molicu lijepo.TomaZdravkovic je napisao/la: na pocetku jedino ja i @Oxy najavljivali cak neke i titule....
.
sta sam ja rekao za vecerasnju taktiku?? znaci pojeli su engleze u svakom segmentu ....i da i ja sm oduvijek bio optimista glede ove repke, po meni je ovo ekipa koja ima i glavu i rep i definitivno mogu do krajaOxygen je napisao/la:He's got some serious balls!Yuto je napisao/la: A fkt je tako, kolika moras biti budala da onako opucas. Strasno![]()
Maestro!
Gigi najbolji svih vremena.
Chiellinia očekujem zdravog u 1/2 finalu, valjda je sve ok sa Abateom jer je Maggio out, Diamanti odličan stvarno, a ko nije bio, maestralna partija Italije kao cjeline i sada dolazi do izražaja moj optimizam koji sam imao prije eura, mnogi su bili skeptici.
Bravo Azzuri!
[youtube][/youtube]
hahahahhaJoseph Barton @Joey7Barton
I want to have Pirlo's children... #whatapen #coolbastard
ali to nije krajFederer je napisao/la:hahahahhaJoseph Barton @Joey7Barton
I want to have Pirlo's children... #whatapen #coolbastard![]()
koja budala jbt
Tu je negdje sa Ballom u tom segmentu nogometne igreFederer je napisao/la:Ma Barton je budala na kvadrat, ali fkt.
Da da da bilo je zapravo vas jos mozda dvojica al' pamtim @Oxya po zustrim raspravamaMont0 je napisao/la:Molicu lijepo.TomaZdravkovic je napisao/la: na pocetku jedino ja i @Oxy najavljivali cak neke i titule....
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.