Fino, doduse kad bolje razmislimbambur je napisao/la:Kako će se ponoviti boga ti ?nime_tm87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ako Bog da neka se ponovo 35 hiljada na hadisonu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Fino, doduse kad bolje razmislimbambur je napisao/la:Kako će se ponoviti boga ti ?nime_tm87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ako Bog da neka se ponovo 35 hiljada na hadisonu
Ma nek ne dođe Basel, nemoj mi više petardi na početku kvalifikacija. Jednom, drugi put, al sad treći put. Hoću da vidim da smo napredovali, da neke stvari idu naprijed, da se pojačava taj igrački kadar, da ne stagniramo... U tom slučaju bolje i neatraktivan klub koji je malo lošiji, nego atraktivan koji bi nas ubio. Treba mi doć Basel i ubit svaku nadu u meni da idemo prema naprijed, bolje i da minimalno ispadnemo pred 1000 ljudi na Koševu, al da znam da nam je falio jedan go, a ne 5. Svjestan sam i ja da pokušavam da izbjegnemo eventualnu sramotu izvlačenjem nekog slabijeg protivnika, al mislim da bi tri puta bilo previše.Alipasino je napisao/la:Ako vec moramo ispast nek dodje Basel bar ce bit raje a ne Bate Borisov ili slicni.Imam suhu da cemo izvuc Zilinu.
Napredak nije, al bar nije ubijanje u pojam. Ja lično primjetim pomak u igri, u igračkom kadru...al Evropa je veliko mjerilo, ako bi opet bili kanta za nabijanje, onda to nikako ne bi valjalo po nas u idućoj sezoni. Znamo kako smo sad otvorili sezonu poslije Makabija, kako se posjeta smanjila poslije Hapoela...nek nas izbaci bilo ko, al nek nas ne nakantaju, dosta je dva puta.ChWilla je napisao/la:pa gdje je napredak ako ćemo ofiražu izbjeći žrijebom? izbjegli smo bi je i prošle godine da smo izvukli alesund umjesto maccabija, al' to ne bi značilo da smo bolji...
naravno, slažem se da treba izbjeći basel, oni su vjerovatno klasu iznad svih ostalih koje možemo dobiti.
On je prvo otišao u Sloveniju, Interblok čini mi se, sad je na Islandu.33. godine ima.nime_tm87 je napisao/la:Upravo se sjetih jednog strasnog zadnjeg veznog... sjecate se onog Denisa Selimovica, jak momak igrao kod nas, ali se onda izgubio... kako je bio dobar, sjajan pregled igre imao sjecam se... nikad ga necu prezalit
Lajkzeljocity je napisao/la:Halo ba raja sta ste se uplasili nekog peha kod izvlacenja pa ljudi moji zivite u pehuzivimo u Bosni.
12:05 na OBNdamirfile je napisao/la:U kolko je sutra izvlacenje ??
Hvala .bagrcavi je napisao/la:12:05 na OBNdamirfile je napisao/la:U kolko je sutra izvlacenje ??