matetaraba je napisao/la:idi tarike u pm ne navijam za bih,ali kako si ti ljubomoran na hrvata to nije nornmalno,pa nečete nikad imati ovakav uspjeh,pa završit ćete ispred turske a nemate bolje igrace od njih šta imate najbolji vam igraju u wolfsburgu,gdje su oni u najjacim klubovima,nema ih,ovo je ćirina najviše zasluga
Mate i ti sada malo kenjas kuzis? Nista nemam protiv Cire i podrzavam ga ALI mi imamo sada tako kvalitetnu reprezentaciju da ja mislim da bi nas cak i Fuad Muzurovic mogao odvesti na baraz, isto tako kao i Blaz Sliskovic. Sa Bakom mi smo imali kvalitet ali niko se nije slagao uvej su bili neki oprosti od repke pa se vrate pa ovaj nece i hoce, e kod cire svi su ujedinjeni. Kazes kako nemamo kvalitetniju repku od Turske ? Kako to svi njihovu igraci igraju tamo po besiktasu, feneru, itd kazes Wolsburg nije veliki klub, e pa taj "mali" klub uze bundesligu prosle god, a tebe to malo bode u oko jer su uzeli zahvaljujuci dvojci BH reprezentativaca, pa ti gledaj sada druze taj "mali" Wolsburg kako ce Man. U da dobije ove godine.

Ciri velika podrska i siguran sam da idemo u baraz cak i svjetsko prvenstvo zbog toga ces ti Mate "svoju" reprezentaciju gledati pored malih ekrana, jer nevealja se J**** sa Englezima jer ce oni tebe trostruko vise !!!
pozzzz druze
MOJA ZELJMA-BOSNA I HERCEGOVINA
MOJ GRAD-SARAJEVO
MOJ KLUB-FK ZELJEZNICAR!!!!!
Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....
Z E LJ O ! ! !