Zato je Spanija napravila naglu promjenu u stilu igremessilla je napisao/la:Ove godine ne osvajaju ekipe koje igraju najljepsi fudbaldelpiero20 je napisao/la:Doslo vrijeme da mi igramo najljepsi fudbal

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Zato je Spanija napravila naglu promjenu u stilu igremessilla je napisao/la:Ove godine ne osvajaju ekipe koje igraju najljepsi fudbaldelpiero20 je napisao/la:Doslo vrijeme da mi igramo najljepsi fudbal
Sace ga Carroll zabit'...ali HartuVanBasten je napisao/la:Saće ga Carroll zabit'....
Pa nije Engleska Barcelona da joj se svira penalHigh je napisao/la:Koje su smeće ovi Talijani, kako odvratan potez sad kod kornera za Engleze.
Upravodelpiero20 je napisao/la:Zato je Spanija napravila naglu promjenu u stilu igremessilla je napisao/la:Ove godine ne osvajaju ekipe koje igraju najljepsi fudbaldelpiero20 je napisao/la:Doslo vrijeme da mi igramo najljepsi fudbal
Eto idola nacijeHarrison je napisao/la:A evo Italijanskog Dijamanta...Nismo mi jedini koji imamo Dijamanta
Uz 300k koliko je plaćen prof.dr. Andrea Barzagli.MaGiCa je napisao/la:Sad ce Nocerino da prelomi. Najbolje ulozenih 500k u istoriji evra, kao valute.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.