Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Cartman » 12 sep 2009, 23:45

Pricajte sta god hocete, ali bijeli dresovi sto su koristeni protiv Turske su prekrasni. Jednostavni i bas lijepi. Samo treba stavit grb ili zastavu drzave umjesto grb saveza.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 13 sep 2009, 17:44

Meni se čini da sve reprenzetacije na dresovima imaju grb svog saveza a sad on može više ili manje da liči na grb države.Mada pored grba može i na drugoj strani ili rukavu ili negdje da bude i mali grb države ili zastavica.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 13 sep 2009, 17:52

evo dres austrije, nigdje grb saveza:

slika

najbolje bi bilo staviti ljiljana umjesto grba, posto vec imamo plavo-bijelo dresove, ali to je vjerovatno nemoguce

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 13 sep 2009, 18:27

Ja mislim da je to grb njihovog saveza.Zastavu znamo a državni grb je samo ta ptičurina sa onom mini zastavom.Koliko vidim oni su samo ukomponirali zastavu kao podlogu državni grb preko podloge.Možda i griješim ali nije to toliko ni važno.Hoću da kažem samo da većina reprenzetacija nosi grb saveza a grb našeg saveza ne predstavlja one naše idiote.Možda pod tim grbom sutra budu i pravi ljudi.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 13 sep 2009, 18:30

ovo im je grb saveza: http://www.schuelerliga.at/User02/OEFB.jpg

al to sad nije tema

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 13 sep 2009, 18:40

OK drug ,hvala,nije mi se dalo tražiti.E taj im grb zaista "predstavlja "reprenzetaciju.U pravu si odosmo mi sa teme.

emir_

Post Postao/la emir_ » 17 sep 2009, 18:19

evo koje reprezentacije nose dresove LEGEA:
National Teams

* Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina national football team
* Kosovo Kosovo national football team
* Montenegro Montenegro national football team
* Zimbabwe Zimbabwe national football team
imal ovo smisla,? a slažem se da su dresovi protiv Turske bili odlici ali brate dragi NEMA ŠANSE DA SU FINANSIJSKI NAJISPLATIVIJI.... NIKE, PUMA, ADIDAS...
4-IN-A-ROW

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 17 sep 2009, 18:21

Kappini su premocni dresovi samo sto ih malo koji klub nosi,,a o repkama da i ne pricam
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

emiros
Kontakt:

Post Postao/la emiros » 17 sep 2009, 18:22

emir_ je napisao/la:evo koje reprezentacije nose dresove LEGEA:
National Teams

imal ovo smisla,? a slažem se da su dresovi protiv Turske bili odlici ali brate dragi NEMA ŠANSE DA SU FINANSIJSKI NAJISPLATIVIJI.... NIKE, PUMA, ADIDAS...
Kosovo, Zimbabve? :lol:

emir_

Post Postao/la emir_ » 17 sep 2009, 18:25

emiros je napisao/la:
emir_ je napisao/la:evo koje reprezentacije nose dresove LEGEA:
National Teams

Kosovo, Zimbabve? :lol:
DA, DA, žalosno je i koji klubovi nose, iz francuske jedino ajaccio, italija, livorno i jos jedan itd... malo mi ide na qrac što stalno bude prekriveno logo same LEGEe, zbog pravila fifem, alio brate dragi napravite onda dres bez loga a ne krpiti dres
4-IN-A-ROW

hercegovac_nino
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac_nino » 20 sep 2009, 11:07

area052 je napisao/la:mislim da bi više trebalo da se brinemo zbog činjenice da dres Reprezentacije Republike Bosne i Hercegovine NE MOŽE da se nosi u više od polovine teritorije. Može teoretski, ali nošenjem dresa RBiH možete isprovocirati neke druge likove koji nose dresove okolnih zemalja, fasovati psovke ili batine. U mom Prijedoru (45% Bošnjaka 1991.) nošenje dresa RBiH, nevažno lavog, žutog, bijelog..., ravno je samoubistvu. Prije nekoliko dana imali smo slučaj u kome su dva srednjoškolca došla na nastavu u dresovima BiH, ali su ubrzo došli navijači istočne države, momke išamarali a dresove im skinuli. Posebno je bilo ponižavajuće čuti klince kako mole te klipane da im vrate dresove bez kojih ne smiju kući. Razmislite malo, da li je normalna pojava da u 70% države ne možemo vidjeti državni dres ali možemo strani?

Ja sam bio u Prijedoru kad je BiH igrala protiv IRana u BH dresom, niko nista, bilo smo nas petorica svi u BiH dresovima.

Pa nek probaju:) Bilo malo u gradu pa u Kozarcu gledali tekmu.

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 20 sep 2009, 11:09

He ja sam zivim u Holandij, i volio bi narucit BiH dres. Znal ko gdje bi mogao narucit?
hvala
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

mirza08
Kontakt:

Post Postao/la mirza08 » 20 sep 2009, 11:26

Ja bi ovako napravio nas dres za SP u Africi.

slika

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 20 sep 2009, 11:29

meni su najbolji uvijek bili kappini dresovi volio bi da nam oni naprave dresove !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 20 sep 2009, 12:52

area052 je napisao/la:mislim da bi više trebalo da se brinemo zbog činjenice da dres Reprezentacije Republike Bosne i Hercegovine NE MOŽE da se nosi u više od polovine teritorije. Može teoretski, ali nošenjem dresa RBiH možete isprovocirati neke druge likove koji nose dresove okolnih zemalja, fasovati psovke ili batine. U mom Prijedoru (45% Bošnjaka 1991.) nošenje dresa RBiH, nevažno lavog, žutog, bijelog..., ravno je samoubistvu. Prije nekoliko dana imali smo slučaj u kome su dva srednjoškolca došla na nastavu u dresovima BiH, ali su ubrzo došli navijači istočne države, momke išamarali a dresove im skinuli. Posebno je bilo ponižavajuće čuti klince kako mole te klipane da im vrate dresove bez kojih ne smiju kući. Razmislite malo, da li je normalna pojava da u 70% države ne možemo vidjeti državni dres ali možemo strani?
ma jarane tako ti je to..seljakluk sta ces

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 20 sep 2009, 12:58

mirza08 je napisao/la:Ja bi ovako napravio nas dres za SP u Africi.

slika
meni se svidja
a bgm mozemo mi nesta i uciniti jer eno prodaju se dresovi na carsiji kakve je jedan momak na forumu napravio
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 20 sep 2009, 17:26

nek igraju u potkosuljama bit ce aerodinamičniji

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 20 sep 2009, 19:30

Svi ovi dresovi sto ste stavili su ruzni.Jeste das nam je legea ali su lijepi dresovi,mozda malo zute boje fali !
12.9.2009.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 20 sep 2009, 19:55

ja mislim da nebi trebali puno mjenjat dresove....koja ce marka biti to je meni svejedno... mislim samo da bi trebali i kod bijeli Domaci i kod plavi Gostujuci(ako se nevaram), staviti zute boje ili neke linije i nesto, jer na stadionima vidis dosta zastava nase zemlje i ona zuta boja je dosta upadljiva, a igraci igraju u plavo bijeloj opremi i nije mi to nekako povezano!!! fali ta veza izmedju repke i navijaca....a ja mislim da bi to zuta boja dosta spojila!!!!jer kad pogledate Tursku u crveno bijelim dresovima a stadion pa skoro sav crven,,sav se najezis!!!!! ili Hrvatsku_kockaste itd. to je moje misljenje mada na kraju svi znamo da ona guba u Savezu odlucuje!!! ako neko dobro zna praviti dresove da ovdje napravi tako nesto ali sa ovom nasom PLAVOM bojom a ne onaj ljubicasti!!! a tako i bijeli sa zutom bojom pa da vidimo kako ce se reagirati.....
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 20 sep 2009, 20:13

nista od zute boje,pa nismo ukrajina.kod nas treba ostati bijela majica i plavi sorc.mora biti neke tradicije.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ASD, CAGarfia, jasmin10, kakarut, Mostarska, s4mke i 50 gostiju.