NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Nezz koji ce nam k Barisic, sad imamo tu Bertošu,od kojeg se puno ocekuje ove godine i Šilića
Jedino ako ce Šila u penziju onda moze ,Bertosa je potencijal ima 23 godine i moze dosta napredovat ,Barisic ima 29
Landeka je potpisao s Grasshoppersima na 3 godine je li raskinuo ili šta???
Jedino ako ce Šila u penziju onda moze ,Bertosa je potencijal ima 23 godine i moze dosta napredovat ,Barisic ima 29
Landeka je slobodan igrač..a Barišić vjerojatno neće ni ostat..zavisi sve..felix123 je napisao/la:Nezz koji ce nam k Barisic, sad imamo tu Bertošu,od kojeg se puno ocekuje ove godine i Šilića
nakon današnje utakmice juniora i kadeta (nadam se prvim mjestima) prvoj ekipi se priključuju Kozulj, Barisic, Marković..samo sto je kozulj ozljedjen...za ostale neznam
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
znači, juniori Širokog-> DUPLA KRUNA!
svaka čast..
kadeti su izgubili 3:2, ali neznam ostale razultate, teško da su ostali na prvom mjestu jer je Zrinjski igrao kući sa Rudarom, a Kozara protiv Zvijezde u Gradačcu..
svaka čast..
kadeti su izgubili 3:2, ali neznam ostale razultate, teško da su ostali na prvom mjestu jer je Zrinjski igrao kući sa Rudarom, a Kozara protiv Zvijezde u Gradačcu..
Bravo momci,sve cestitke.Sad jos netko i nek potpise,to bi bilo dobro!!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Kadeti Kozare su prvaciKevin je napisao/la:znači, juniori Širokog-> DUPLA KRUNA!
svaka čast..

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
pročitao sam i ja sadJack777Pott je napisao/la:Kadeti Kozare su prvaciKevin je napisao/la:znači, juniori Širokog-> DUPLA KRUNA!
svaka čast..

baš mi krivo radi njih, par igrača odrađuje kaznu, a jedan je ovaj najbolji igrač Ćorluka..da je on bio mislim da bi pobjedili..široki bi osvojio također da im nije poremećeo ovo sa trenerom jer je Kokić prešao u prvu momčad..tada su gazili sve..
čestitke Kozari, dobra ekipa sigurno..tko god od ove 3 prve da je osovjio ne bi bilo nezasluzeno..
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Steta za Kadete, znam da su i oni mogli osvojiti, bila bi to zaista lijepa omladinska sezona, no nema veze, naucis nesto i iz takvih utakmica i postanes bolji, ne treba tu vec stavljati imperativ pobjede na prvo mjesto.
Juniorima cestitke, zaista su najbolja momcad ove godine bez premca i zasluzili su dvostruku krunu, steta velika samo za Kozulja za kojeg smatram da je najtalentiraniji u omladinskoj skoli i nadam se da se vraca sto prije i da povratak na staro nece predugo trajati, a i steta zbog njega samog jer bi vec bio prikljucen prvoj momcadi uz vjerujem dva, tri juniora.
Ne moze proci tek tako sezona bez da jedan makar trofej ne zavrsi na Pecari.
Juniorima cestitke, zaista su najbolja momcad ove godine bez premca i zasluzili su dvostruku krunu, steta velika samo za Kozulja za kojeg smatram da je najtalentiraniji u omladinskoj skoli i nadam se da se vraca sto prije i da povratak na staro nece predugo trajati, a i steta zbog njega samog jer bi vec bio prikljucen prvoj momcadi uz vjerujem dva, tri juniora.
Ne moze proci tek tako sezona bez da jedan makar trofej ne zavrsi na Pecari.

...Život za Široki...
ima li kakvih novi imena na Pecari
25.06.2012 | 12.00 Izvlačenje parova UEFA
hercegovina live
hercegovina live
OBN 12:00 hKevin je napisao/la:25.06.2012 | 12.00 Izvlačenje parova UEFA
hercegovina live

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
nemaju svi OBNElegant je napisao/la:OBN 12:00 hKevin je napisao/la:25.06.2012 | 12.00 Izvlačenje parova UEFA
hercegovina live

Damir Zlomislić,Krešimir Kordić,Sandro Bloudek zasadajure9 je napisao/la:ima li kakvih novi imena na Pecari
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- slogauskoplje
- Kontakt:
ako sam ja dobro vidio bloudek je odigrao samo jednu utakmicu lani 

Sloga Uskoplje
Znaci OBN to se mora pratiti aBd da mi i komsije moje drage dobijemo sto lakseg protivnika.Elegant je napisao/la:OBN 12:00 hKevin je napisao/la:25.06.2012 | 12.00 Izvlačenje parova UEFA
hercegovina live

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Da,samo jednu,i to 17 minutaslogauskoplje je napisao/la:ako sam ja dobro vidio bloudek je odigrao samo jednu utakmicu lani
HRHB
HRHB
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nema to veze ukoliko igrac prodje kompletne pripreme sa momcadi i krene lagano sa uigravanjem i vracanjem forme, duga je sezona, druga stvar da dolazi na pola sezone pa da ga cekas do iduce da bude od neke koristi, ovako ima dovoljno igraca i vremena da pokaze moze li biti pojacanje ili ne.
Davor Landeka potpisao za NK Široki Brijeg
ŠIROKI BRIJEG – Davor Landeka (28) potpisao je ugovor na dvije godine s Nogometnim klubom Široki Brijeg i danas će se priključiti momčadi na pripremama na Kupresu. Landeka je prošao Dinamovu omladinsku školu, a u seniorskoj karijeri igrao je za Zrinjski (od 2003. do 2008., a u posljednjoj sezoni s „Plemićima“ je osvojio i Kup BiH), hrvatskog prvoligaša Rijeku (2008. do 2011.) i švicarski Grasshopper za kojeg je u sezoni 2011/'12. odigrao deset utakmica.
Davor Landeka potpisao za NK Široki Brijeg
ŠIROKI BRIJEG – Davor Landeka (28) potpisao je ugovor na dvije godine s Nogometnim klubom Široki Brijeg i danas će se priključiti momčadi na pripremama na Kupresu. Landeka je prošao Dinamovu omladinsku školu, a u seniorskoj karijeri igrao je za Zrinjski (od 2003. do 2008., a u posljednjoj sezoni s „Plemićima“ je osvojio i Kup BiH), hrvatskog prvoligaša Rijeku (2008. do 2011.) i švicarski Grasshopper za kojeg je u sezoni 2011/'12. odigrao deset utakmica.
...Život za Široki...
Koju poziciju igra???
HRHB
HRHB
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
''Idol Nacije''
Iza NK Široki Brijeg je dosta uspješna sezona, što je prepoznao i stručni žiri "Idola nacije", pa je klub s Pecare osvojio tri nagrade.
Naime, stručni žiri proglasio je NK Široki Brijeg kao najorganizovaniji klub u Bosni i Hercegovini, Vedran Ješe izabran je za najboljeg stranog igrača Premijer lige, dok je Mario Kvesić izabran za otkriće sezone.
U ime Širokog Brijega nagrade je primio Toni Karačić, šef omladinskih pogona ovog kluba i selektor U19 reprezentacije Bosne i Hercegovine.
"U ime NK Široki Brijeg zahvaljujem se svima na ovako lijepim nagradama", kratko je na svečanoj ceremoniji izjavio Karačić dok je nakon iste dodao:
"Bosanskohercegovačkom fudbalu ova manifestacija mnogo znači, siguran sam da nije lako predložiti i izabrati najbolje. Međutim, trud se vidi i na kraju krajeva i isplati. Već četvrtu godinu zaredom orgnaizira se ova manifestacija i ja sam siguran da će iz godine u godinu ista biti sve bolja, te da će sve više dobijati na važnosti.''
Iza NK Široki Brijeg je dosta uspješna sezona, što je prepoznao i stručni žiri "Idola nacije", pa je klub s Pecare osvojio tri nagrade.
Naime, stručni žiri proglasio je NK Široki Brijeg kao najorganizovaniji klub u Bosni i Hercegovini, Vedran Ješe izabran je za najboljeg stranog igrača Premijer lige, dok je Mario Kvesić izabran za otkriće sezone.
U ime Širokog Brijega nagrade je primio Toni Karačić, šef omladinskih pogona ovog kluba i selektor U19 reprezentacije Bosne i Hercegovine.
"U ime NK Široki Brijeg zahvaljujem se svima na ovako lijepim nagradama", kratko je na svečanoj ceremoniji izjavio Karačić dok je nakon iste dodao:
"Bosanskohercegovačkom fudbalu ova manifestacija mnogo znači, siguran sam da nije lako predložiti i izabrati najbolje. Međutim, trud se vidi i na kraju krajeva i isplati. Već četvrtu godinu zaredom orgnaizira se ova manifestacija i ja sam siguran da će iz godine u godinu ista biti sve bolja, te da će sve više dobijati na važnosti.''
...Život za Široki...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco, VivaLaLiberta i 20 gostiju.