FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Najtalentovanija generacija Želje (5 reprezentativaca) 1997. godiste,trener Mulalic,je prosla u finale drzavnog prvenstva,juce su 2:0 na glavnom pobjedili neku ekipu iz Bihaca,ugl u srijedu igraju u Tomislavgradu prvu finalnu,a u subotu u 6 sati na glavnom finale,pa bi uputio poziv svim zeljovcima,koji prate,koji bi voljeli da pogledaju takvu generaciju neka dodju i daju podrsku momcima.
Izgleda da konacno imamo mladju ekipu koja moze osvojiti kadetsku i juniorsku PL,hvala Bogu...
Izgleda da konacno imamo mladju ekipu koja moze osvojiti kadetsku i juniorsku PL,hvala Bogu...
- SarajlijaTM
@old school- strasan tekt,sa uzivanjem sam procitao,iako nam je sve ovo svima vec poznato
Steta za ovog Japanca bio bi dobra atrakcija u plavom dresu.
Treba nama kakvih zutih ili crnih cisto radi atrakcije, privuklo bi to ako nista djecu na utakmice
Treba nama kakvih zutih ili crnih cisto radi atrakcije, privuklo bi to ako nista djecu na utakmice

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Bio sam ubjedjen da ce potpisati, ali jb ga. Bio bi atrakcija, ali ko zna do kraja prelaznog roka ko moze sletitipropuh je napisao/la:Steta za ovog Japanca bio bi dobra atrakcija u plavom dresu.

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Reci da se salisistina1981 je napisao/la:Jeli Antolovic vec podpisao??? Sad kada je Supic dobio pedalu u Vojvodini mogao bi i on biti neko rjesenje...

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
- SarajlijaTM
a bio je i lazar atrakcija,bolje nek zna igrati,ne mora biti atrakcija uopste...
Sumnjam da ce biti jos neki pojacanja ali eto sacekajmo, ne vjerujem da ce se trositi neke vece pare.
Sutra saznajemo protivnika za CL.
Sutra saznajemo protivnika za CL.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Joj što nemogu ove igrače što dolaze kod nas iz premijer lige, uvjeren sam ko kod da dođe da neće ništa postići !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Uh braco nervozan sam pravo, al ujedno imam neki dobar osjecaj nadam se da ce mi ova godina sutra maksimalno biti uljepsana. VOLIM TE ZELJOOOOO
- Stole iz Bora
- Kontakt:
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9895_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;hordas_Bec je napisao/la:raja bez provokacije, vidjoh u jedne prijateljice na fb da zeljo gostuje 8.7 u becu na jednim turniru, a pored zelje ucestvuju jos 2 ekipe iz nizih beckih liga .. da li vi znate dal je to istina ili? hvala unaprijed
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Bit će vam Tomislav težak protivnik, momci su neki drugi svijet za dosadašnje protivnike - liga jug "prekucana" pa onda Modriča i Iskra u playoffu.tm_ludak je napisao/la:Najtalentovanija generacija Želje (5 reprezentativaca) 1997. godiste,trener Mulalic,je prosla u finale drzavnog prvenstva,juce su 2:0 na glavnom pobjedili neku ekipu iz Bihaca,ugl u srijedu igraju u Tomislavgradu prvu finalnu,a u subotu u 6 sati na glavnom finale,pa bi uputio poziv svim zeljovcima,koji prate,koji bi voljeli da pogledaju takvu generaciju neka dodju i daju podrsku momcima.
Usput, sutra vam želim da dobijete Dinamo, pa da nokautirate klub koji mi je otet od hercegovačko-zagrebačke mafije.

Hayley <3
ABDbadblueboylivno je napisao/la:Bit će vam Tomislav težak protivnik, momci su neki drugi svijet za dosadašnje protivnike - liga jug "prekucana" pa onda Modriča i Iskra u playoffu.tm_ludak je napisao/la:Najtalentovanija generacija Želje (5 reprezentativaca) 1997. godiste,trener Mulalic,je prosla u finale drzavnog prvenstva,juce su 2:0 na glavnom pobjedili neku ekipu iz Bihaca,ugl u srijedu igraju u Tomislavgradu prvu finalnu,a u subotu u 6 sati na glavnom finale,pa bi uputio poziv svim zeljovcima,koji prate,koji bi voljeli da pogledaju takvu generaciju neka dodju i daju podrsku momcima.
Usput, sutra vam želim da dobijete Dinamo, pa da nokautirate klub koji mi je otet od hercegovačko-zagrebačke mafije.

Mamicu ti nisi Dinamo

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kad bi Željo imao prste u rušenju te mafije, tog ljudskog dna, još bi mi bio draži nego je sada.
Želim vam stvarno svu sreću, vrijeme je za jedan veliki rezultat.
Želim vam stvarno svu sreću, vrijeme je za jedan veliki rezultat.
Hayley <3
dakle, izvlačnje je u 12 sati na OBNu, sve se zna osim onog najvažnijeg, hoće li biti ili neće onih glupih grupa, ostaje nam da molimo da ih ne bude jer je onda sve moguće, ja lično priželjkujem dinamo, mislim da su prenapuhani i da se možemo nositi s njima, sretno nam
http://www.****.com/2012/06/sutr ... rvaka.html
- raul-zakon
- Kontakt:
Željo krenuo po Juventusovu legendu !
Budući da je na kraju ove sezone veliki Alessandro Del Piero postao slobodan igrač, Amar Osim tvrdi kako će učiniti sve da dovede ovu legendu prvaka Italije.
"Ne pitam za cijenu. Željo će i ove godine imati ograničen budžet, ali ako treba prodat ćemo sve naše napadače i dignuti kredit da dovedemo Alessandra na Grbavicu" !
Inače, ovo nije prvi put da Željo planira neku transfer bombu. Naime, slično se govorilo i za veliku legendu Reala iz Madrida, Raula Gonzaleza Blanca, koji je bio pred potpisom, ali je igračeva supruga u zadnji tren stopirala transfer kazavši kako ne želi u BiH jer ista "nije dovoljno egzotična".
Legendarni Španac je na kraju odabrao Katar.
Malo zajebancije. I hope you like it.
Budući da je na kraju ove sezone veliki Alessandro Del Piero postao slobodan igrač, Amar Osim tvrdi kako će učiniti sve da dovede ovu legendu prvaka Italije.
"Ne pitam za cijenu. Željo će i ove godine imati ograničen budžet, ali ako treba prodat ćemo sve naše napadače i dignuti kredit da dovedemo Alessandra na Grbavicu" !
Inače, ovo nije prvi put da Željo planira neku transfer bombu. Naime, slično se govorilo i za veliku legendu Reala iz Madrida, Raula Gonzaleza Blanca, koji je bio pred potpisom, ali je igračeva supruga u zadnji tren stopirala transfer kazavši kako ne želi u BiH jer ista "nije dovoljno egzotična".
Legendarni Španac je na kraju odabrao Katar.
Malo zajebancije. I hope you like it.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Normalno da ce biti grupesladoled je napisao/la:dakle, izvlačnje je u 12 sati na OBNu, sve se zna osim onog najvažnijeg, hoće li biti ili neće onih glupih grupa, ostaje nam da molimo da ih ne bude jer je onda sve moguće, ja lično priželjkujem dinamo, mislim da su prenapuhani i da se možemo nositi s njima, sretno nam

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
sarajlic nema grupaaaa !Sarajlijc@ je napisao/la:Normalno da ce biti grupesladoled je napisao/la:dakle, izvlačnje je u 12 sati na OBNu, sve se zna osim onog najvažnijeg, hoće li biti ili neće onih glupih grupa, ostaje nam da molimo da ih ne bude jer je onda sve moguće, ja lično priželjkujem dinamo, mislim da su prenapuhani i da se možemo nositi s njima, sretno nam
Jedva cekam koga cemo dobit sutra,mislim da nema lakih protivnika svi nosioci su favoriti protiv zelje svi su prvaci svoji drzava sto se mora postovati bio to zestafoni ili basel.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gdje to pise?arelinho je napisao/la:sarajlic nema grupaaaa !Sarajlijc@ je napisao/la:Normalno da ce biti grupesladoled je napisao/la:dakle, izvlačnje je u 12 sati na OBNu, sve se zna osim onog najvažnijeg, hoće li biti ili neće onih glupih grupa, ostaje nam da molimo da ih ne bude jer je onda sve moguće, ja lično priželjkujem dinamo, mislim da su prenapuhani i da se možemo nositi s njima, sretno nam
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
do kojeg pretkola Zeljo mora doci , da bi imao sigurnu Evropu, tj ako ne prodje to predkolo, nasavlja u el
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 19 gostiju.