ipak ovdje nisu pareanonimni je napisao/la:Portuguesa-Sao Paulo 2
O'Higgins-U.Espanola 1
Cienciano-Universitario 1
ovdje su pare

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ipak ovdje nisu pareanonimni je napisao/la:Portuguesa-Sao Paulo 2
O'Higgins-U.Espanola 1
Cienciano-Universitario 1
ovdje su pare
Tigre i Arsenal moraju dobiti za titulu, a ako obje dobiju svoje ut. onda se igra na neutralnom terenu ut. za prvaka.dr.van nostrand je napisao/la: Real Salt Lake-San Jose Earthquakes 3+ 1,65
Dallas-Chivas under 0-2 1,65
Chicago Fire-Columbus 1
rusija je domacin, a i ja mislim da su podcjenili kubu tu, kuba prva 7 pobjeda, 1 poraz, rusi drugi pet pobjeda 3 poraza, sad ako rusi dobiju bit ce egal, al jucer su jedva srbe dobili u petom setu, dok ih je kuba lagano u 4 dobila, ako cemo tako gledati onda bi trebala kuba dobitiexbabilon je napisao/la:Kuba - Rusija(Odb.M) 1 3.0
Rusija ovo mora da dobije ako misli da ostane u trci za zavrsni turnir,jeste da nisu nesta super jaki posto smo ih mi i u ovakvom sastavu dosta namucili,ali ako ne dobiju a mi dobijemo Japan prelazimo ispred njih,a poslednji turnir se igra u Novom Sadu.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:rusija je domacin, a i ja mislim da su podcjenili kubu tu, kuba prva 7 pobjeda, 1 poraz, rusi drugi pet pobjeda 3 poraza, sad ako rusi dobiju bit ce egal, al jucer su jedva srbe dobili u petom setu, dok ih je kuba lagano u 4 dobila, ako cemo tako gledati onda bi trebala kuba dobitiexbabilon je napisao/la:Kuba - Rusija(Odb.M) 1 3.0
jeste, znam i ja to sve, znam da moraju dobiti ukoliko zele na zavrsni turnir, al da li to mogu uciniti protiv kube koja je strasno jaka, gledao sam je protiv srbije i japana, izgube prvi set i naredna tri lagano dobiju, valjda dok se zagriju sta li vecDevil je napisao/la:Rusija ovo mora da dobije ako misli da ostane u trci za zavrsni turnir,jeste da nisu nesta super jaki posto smo ih mi i u ovakvom sastavu dosta namucili,ali ako ne dobiju a mi dobijemo Japan prelazimo ispred njih,a poslednji turnir se igra u Novom Sadu.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:rusija je domacin, a i ja mislim da su podcjenili kubu tu, kuba prva 7 pobjeda, 1 poraz, rusi drugi pet pobjeda 3 poraza, sad ako rusi dobiju bit ce egal, al jucer su jedva srbe dobili u petom setu, dok ih je kuba lagano u 4 dobila, ako cemo tako gledati onda bi trebala kuba dobitiexbabilon je napisao/la:Kuba - Rusija(Odb.M) 1 3.0![]()
Za danas ocajna ponuda,pa cu nakon jucerasnjeg relativno dobrog dana da usporim ritam,i samo ovo odigram...
Porugal-Argentina (odbojka muskarci) 2 1.55
Arsenal Sarandi-Belgrano 1 1.45
LDU Quito-Dep.Quito 0-2 1.65
Te kasnije mozda jedan Euro cisto da se isprati utakmica.
Apsolutno se slažem, online granica je već na 18,5amarosim je napisao/la:KOSARKA ZENE nJEMACKA-BUGARSKA 20,5 H2
CISTO NA OSJECAJ;NJEMACKA NIJE VELESILA U ZENSKOJ KOSARCI PA NE MOGU VJEROVAT DA SU BUGARKE TOLIKO LOSE DA CE IZG PREKO 20 RAZ.................
Pinnacle je spustio na 17,5.MMarcos je napisao/la:Apsolutno se slažem, online granica je već na 18,5amarosim je napisao/la:KOSARKA ZENE nJEMACKA-BUGARSKA 20,5 H2
CISTO NA OSJECAJ;NJEMACKA NIJE VELESILA U ZENSKOJ KOSARCI PA NE MOGU VJEROVAT DA SU BUGARKE TOLIKO LOSE DA CE IZG PREKO 20 RAZ.................
premier je i dalje na 20, pratim toVirtu4l je napisao/la:Pinnacle je spustio na 17,5.MMarcos je napisao/la:Apsolutno se slažem, online granica je već na 18,5amarosim je napisao/la:KOSARKA ZENE nJEMACKA-BUGARSKA 20,5 H2
Nema hendikep. Izbačen je iz ponude, ali imaš kod ostalih, npr. Bet-Live je dao 20,5 i još nije smanjio kvotu.jasko_juve je napisao/la:nema te ponude u premieru uopste..
Radi se o kvalifikacijama za EP,obe ekipe su porazene s velikom raz od Spanjolske s tim da je Njemacka dobila Rumunjsku kuci 10raz a Bugarska kuci porazena od Svedske 20raz.......gledao sam rostere obiju ekipa i jedine koja igraju u ozbiljnijem klubu jest jedna Bugarka koja igra u Mann Filteru,5.plasiranoj ekipi spanjolske lige i Njemica koja igra u Challesu,4-plasiranoj ekipi francuske ligi i one su i najbolje igracice svojih repki..........MrJack je napisao/la:I u Williamsu je na 20,tako da sam i ja odigrao a ako ćemo realno veze nemam ni o kakvom se takmičenju radi ni kakve su jačine timovi.
Sad sam iz kladže i dosta ljudi igra Palmeiras dvicu (2,75),navodno Corinthians izlazi sa rezervama,čuvaju se za finale Copa Libertadoresa sa Bocom kroz koji dan.Ako je to tačno,onda vrijedi pokušati.
prema ovim sastavima Corinthians izlazi sa jacom ekipom (ne moze se nazvati rezerve).MrJack je napisao/la:Sad sam iz kladže i dosta ljudi igra Palmeiras dvicu (2,75),navodno Corinthians izlazi sa rezervama,čuvaju se za finale Copa Libertadoresa sa Bocom kroz koji dan.Ako je to tačno,onda vrijedi pokušati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.