ne znam o kakvim stubovima govoris ali na sjeveru ima "mali krov". ne znam kako bih ga nazvao. imas ovdje slike pa pogledaj. taj "krov" je od betona pokriva samo gornji dio tribine...BlueTiger je napisao/la:A moze li mi neko objasniti kakvi su ovo stubovi na sjevernoj strani? Da li je ovo ostavljeno za moguce natkrivanje tribine u buducnosti ili ce sluziti za nesto drugo? Hvala
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Joj kad dodje ljoZe na ovaj velelepni stadion pa zabija 3-4 komada i Hladno uzme tri boda
Ako me razumete?

Razumijes ti mene burazere moj 

TRI BODA MOZE IZ BANJA LUKE UZETI SAMO ZA ZELENIM STOLOMLuca.Toni je napisao/la:Joj kad dodje ljoZe na ovaj velelepni stadion pa zabija 3-4 komada i Hladno uzme tri bodaAko me razumete?
POSLIJE PRVOG GOLA ZELJE LESINARI CE POKAZATI KO SU I STA SU. manijaci CUVAJTE SE DA NE OSTANETE BEZ TRANSOVA.
pa ova se tribina pravi samo da bi navijaci zeljeznicara teze bjezali. 

harson je napisao/la:TRI BODA MOZE IZ BANJA LUKE UZETI SAMO ZA ZELENIM STOLOMLuca.Toni je napisao/la:Joj kad dodje ljoZe na ovaj velelepni stadion pa zabija 3-4 komada i Hladno uzme tri bodaAko me razumete?
POSLIJE PRVOG GOLA ZELJE LESINARI CE POKAZATI KO SU I STA SU. manijaci CUVAJTE SE DA NE OSTANETE BEZ TRANSOVA.

Hoce ovo stvarno ovako izgledati ??

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
sto devil bas ti je sareno 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pa sto taj konfuzni smajli ?Devil je napisao/la:
Hoce ovo stvarno ovako izgledati ??

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Meni je bas ekstra,ne sto je sareno nego sto je ova tribina ista kao i ova koja se zavrsava.Nije da su mi tribine k'o tribine lepe,ali su bar iste.astra1922 je napisao/la:sto devil bas ti je sareno

I jos pise Lesinari na njoj.

zar na sjeveru ne piše "& ?" ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pise,ovo je jug koji treba da se pravi.Otvori sliku u novoj kratici sto bi rek'o Google Chrome pa ces videti.anonimni je napisao/la:zar na sjeveru ne piše "& ?" ?

e to je odmah druga priča 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kako si mi simpatican ne guMo ti opisat ako me razumes?!harson je napisao/la:TRI BODA MOZE IZ BANJA LUKE UZETI SAMO ZA ZELENIM STOLOMLuca.Toni je napisao/la:Joj kad dodje ljoZe na ovaj velelepni stadion pa zabija 3-4 komada i Hladno uzme tri bodaAko me razumete?

A sto se tice Zelenog stola: Moze nam se! Ako me razumes?!

Manijaci vazda spremni na sake, dok Pticice neke ( pod mangupskim imenom il bolje receno gubarskim, Lesinari ) koriste Kamenje, baklje, policiju, pendreke i neke komade stijene od 10-15 kg protiv ljudh zarobljenih izmedju dvije vatre koji su GOLIH ruku! )jos bolji je napisao/la:pa ova se tribina pravi samo da bi navijaci zeljeznicara teze bjezali.
Ako ti tvoj intelekt dozvoljavam da me razumes?! Al' svakako da mi verujes.

Razumijes ti mene burazere moj 

Luca. Toni kao prvo puno ti je glup taj fazon ako me razumes
kao drugo sto se tice manijaka niste vrijedni komentarisanja, treće odrasti malo,nadji djevojku, izvedi je u grad, u setnju, na pice, ako si uopšte iz grada...
još malo pa izvlačenje...i da molite Boga da ne izvučete Partizan 

" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!
Baklja je napisao/la:Luca. Toni kao prvo puno ti je glup taj fazon ako me razumeskao drugo sto se tice manijaka niste vrijedni komentarisanja, treće odrasti malo,nadji djevojku, izvedi je u grad, u setnju, na pice, ako si uopšte iz grada...
još malo pa izvlačenje...i da molite Boga da ne izvučete Partizan
opet stara prica ,furate se na partizan i zvezdu..

OFK Gradina Srebrenik
Čuj željezničar da se nosi ...
Možda s vama iz tih nekih srebrenika i tako sličnih mahala i to mu je kapak!Zaostali ste vi buraz svi onako kompletno i za dosta manjim klubovima kao sto su Partizan,Dinamo ili nešto slično tako da...

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
a zamisli koliko ste vi tek onda zaostali 

lottdogg je napisao/la:a zamisli koliko ste vi tek onda zaostali

OFK Gradina Srebrenik
vazda gluposti valjate
nasa komplet liga je mnogo zaostala za jelen super ligom ili prvom hrvatskom
dokaz tome je recimo da se borac u zadnjih nekoliko godina pojacava otpacima iz JSL i zavrsava u evropi svake godine
evo i ove, sto nije dosao neko iz CZV ili PAR neki solidan igrac? a dolaze iz cacka, srema i ostalih velikih fudbalskih kolijevki
isto tako eto bilbija najbolji igrac borca, ode u vojvodinu ne moze go da da (hajd svi pomisle opala forma) on se vrati u borac i opet najbolji
sad kad ode u vosu opet ce pokazati di je i kako je
nasi igraci (komplet liga) idu u lige poput kazahstana azerbejdzana, irana i sl. dok iz CRO i SRB idu u velike evro klubove, i to je velika stvar
s toga nemojte se prepucavati na osnovu gluposti kad i jedni i drugi znate gdje smo 
p.s. u bl je istina da se vecina lozi na PAR i CZV i nikad mi nece biti jasno zasto, kad imamo nas Borac
al dobro, nebih to u diskusiju pretvarao 

p.s. u bl je istina da se vecina lozi na PAR i CZV i nikad mi nece biti jasno zasto, kad imamo nas Borac

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
cuj VI,,mislio si reci MI..VAM je napisao/la:Čuj željezničar da se nosi ...![]()
![]()
Možda s vama iz tih nekih srebrenika i tako sličnih mahala i to mu je kapak!Zaostali ste vi buraz svi onako kompletno i za dosta manjim klubovima kao sto su Partizan,Dinamo ili nešto slično tako da...

OFK Gradina Srebrenik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.