Ja sam ružan!Senaid L.F.C je napisao/la:Koji mi zivot imamo,subota navecer a visimo po forumu(meni roditelji ne dopustaju ) a koji vi izgovor imate?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: Chat
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kompleksas fuj!spielführer_21 je napisao/la:Ja sam ružan!Senaid L.F.C je napisao/la:Koji mi zivot imamo,subota navecer a visimo po forumu(meni roditelji ne dopustaju ) a koji vi izgovor imate?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A nije mi neki izgovor.Ne volim ljude u zadnje vrijeme izađem i svi mi idu na neku stvarSenaid L.F.C je napisao/la:Koji mi zivot imamo,subota navecer a visimo po forumu(meni roditelji ne dopustaju ) a koji vi izgovor imate?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma dok imam rakije kući, ne izlazi mi se.U prodavnicu po cigare i to je to 
DRUG NEBI TI PUNCA
Haha lakrdije...Dzeki nagrada pored Mekica...stvarno ove godine nije zasluzio "idola nacije",nije nista posebno pokazao,dosta meceva pocinjao na klupi.... 
Meni je dojadilo,izadjem,napijem se,ujutro se probudim ko mrtvac bez para...veceras sam izas'o al do 12,nisam kapi alkohola popioLBJ MVP je napisao/la:A nije mi neki izgovor.Ne volim ljude u zadnje vrijeme izađem i svi mi idu na neku stvarSenaid L.F.C je napisao/la:Koji mi zivot imamo,subota navecer a visimo po forumu(meni roditelji ne dopustaju ) a koji vi izgovor imate?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel Vranjes ubro kakvu nagradu? Bilo bi steta da nije, onakva majstorija se vidja jednom u stoljecu.
Dobro je da nije od nekog ubro batine nakon cuvene "karafeke"Donnie Darko je napisao/la:Jel Vranjes ubro kakvu nagradu? Bilo bi steta da nije, onakva majstorija se vidja jednom u stoljecu.
- harebianconero
- Kontakt:
Ja vala pored sebe uvijek imam flašicu rakije (kofa ono ako se ogrebem ili nešto da stavim), ali ne mogu nešto da je pijem onako ''na suho''.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma ja kad izađem i vidim kako se ponašaju određeni moram se napit i onda odoše pare.Ekonomičan sam u zadnje vrijemeredbull je napisao/la:Meni je dojadilo,izadjem,napijem se,ujutro se probudim ko mrtvac bez para...veceras sam izas'o al do 12,nisam kapi alkohola popioLBJ MVP je napisao/la:A nije mi neki izgovor.Ne volim ljude u zadnje vrijeme izađem i svi mi idu na neku stvarSenaid L.F.C je napisao/la:Koji mi zivot imamo,subota navecer a visimo po forumu(meni roditelji ne dopustaju ) a koji vi izgovor imate?
Danas sam probao nulericu.Najgore iskustvo u životu ne kontam kako ljudi ono mogu pit.Kad već nećeš alkohol pij fruc,cappy ili nešto
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Ne **** lijep nego ĆemaPapastathopoulos je napisao/la:ne **** lijep, neg uporan...jel tako legendo ?
Ja bar djeci dajem bilo kakve savjete, ne ko nekiDevil je napisao/la: Nek istampa ovo i ostavi na kakvo vidljivo mesto da se uvek seca ovakvih reci.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Strasno moj @Legenda,strasno dokle ide ovaj danasnji svet.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Papastathopoulos
- Kontakt:
legendo, vrijedjas me !
imal' sta na chatroulletu ?

imal' sta na chatroulletu ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- legenda reala
- Kontakt:
Ići će još i daljeDevil je napisao/la:Strasno moj @Legenda,strasno dokle ide ovaj danasnji svet.![]()
Ti čovjek sa iskustvom, ali nikad ne bi dao djeci savjet koji, što si lukav i u savjetima jeli Štefko
Jok ba učinilo ti sePapastathopoulos je napisao/la:legendo, vrijedjas me !![]()
imal' sta na chatroulletu ?![]()
Nema, nisam doduše ni ulazio ima 2-3 noći, odo spavati, jedva gledam na oči
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 24 jun 2012, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Žene su zlo !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Žene su zlo !
Pa ko mu je dao savet da ispise to na list papira,ti nisi sigurno ?legenda reala je napisao/la:Ići će još i daljeDevil je napisao/la:Strasno moj @Legenda,strasno dokle ide ovaj danasnji svet.![]()
![]()
Ti čovjek sa iskustvom, ali nikad ne bi dao djeci savjet koji, što si lukav i u savjetima jeli Štefko![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Dobro Štefko kradeš autorska prava, al nek ti budeDevil je napisao/la: Pa ko mu je dao savet da ispise to na list papira,ti nisi sigurno ?![]()
Jesi se umorio, imal žuljeva