Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Chat
**** kad ti se neko petlja oko trebe

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da nisi nesto ovako dobioTritolone je napisao/la:E jesam budala stvarno se trebam osamarit.
Dam caci da me osisa na tricu i on uze masinicu u ruke i napravi rupu na glavi sa nulom. Jbt svoju skrtost i to sta nisam moga 30 kuna odvojit za frizera. Koji sam ja majmun u pm. Dođe mi da se objesim.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nije ti ovo odbojkaSarajlijc@ je napisao/la:**** kad ti se neko petlja oko trebe![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma ja, pet na jednoj temi u sat vremenalegenda reala je napisao/la: Ma đeš mene u spamere, napišem pet postova dnevno![]()
![]()
I kod nas, je bilo pakleno ovih dana, ali evo od mraka pada kiša, pa je sad svježe![]()
Pa napreduješ, samo da nije rano za cijepanje drva
Ma, ostalo na vikendici drva od prošle godine, pa da se malo razgibam. Tek maloprije dođoh doma.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- legenda reala
- Kontakt:
Pa udri ga DengaSarajlijc@ je napisao/la:**** kad ti se neko petlja oko trebe![]()
![]()
Sve zavisi od raspoloženja i dali se ima šta pisati.dubrava je napisao/la:
Ma ja, pet na jednoj temi u sat vremenaal moram te pohvaliti za rukomet
![]()
Ma, ostalo na vikendici drva od prošle godine, pa da se malo razgibam. Tek maloprije dođoh doma.
Nekad po 2-3 dana skoro da se ništa ne napiše, i onda(kao sinoć) za 1-2 sata , preko 20 postova
Uh ta je najgore cijepati, presušila se
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Morat cu legendo
fakat, kad sebe potcjenjuješ, nekako mi drugačije "izgledaš", al' bolje, takav sam i ja, Boga midubrava je napisao/la:Zar da?!anonimni je napisao/la:dubrava je napisao/la:Doduše, ni sa kosom nisam ništa bolji.kakvo mišljenje da imam o čovjeku koji sam sebe potcjenjuje ?
Samo sam samokritičan.
Nisam ni maneken, a ni Quasimodo, pa sam svejedno imao Ruskinju i Ukrajinku uza se.
Hass je napisao/la:Vozdra raja
no hard feelings, @Hass
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
A možda se i zaje.ba.jem. Tko zna.
Odoh spavat. Kasno je ovo za penzionere.
Odoh spavat. Kasno je ovo za penzionere.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Skoro hahahario_Ferdy88 je napisao/la: Da nisi nesto ovako dobio![]()
http://cl.jroo.me/z3/t/S/p/d/a.aaa-Arre ... aircut.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta cu brate, tako je to kad imas dobru trebubagrcavi je napisao/la:zar je do toga došlo Denga ?Sarajlijc@ je napisao/la:Morat cu legendo
- legenda reala
- Kontakt:
Zato ti je moj Denga kad se budeš ženio, najbolje naći kaku ružnu, što bolan da se svaki dan sikiraš kad dođeš kući, hoćeš je naći s kakim

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sarajlijc@ je napisao/la:Sta cu brate, tako je to kad imas dobru trebubagrcavi je napisao/la:zar je do toga došlo Denga ?Sarajlijc@ je napisao/la:Morat cu legendo
legenda reala je napisao/la:Zato ti je moj Denga kad se budeš ženio, najbolje naći kaku ružnu, što bolan da se svaki dan sikiraš kad dođeš kući, hoćeš je naći s kakim![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Nek istampa ovo i ostavi na kakvo vidljivo mesto da se uvek seca ovakvih reci.legenda reala je napisao/la:Zato ti je moj Denga kad se budeš ženio, najbolje naći kaku ružnu, što bolan da se svaki dan sikiraš kad dođeš kući, hoćeš je naći s kakim![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Koji mi zivot imamo,subota navecer a visimo po forumu(meni roditelji ne dopustaju ) a koji vi izgovor imate?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- harebianconero
- Kontakt:
Ja sam sinoć za 2 dana. 
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Na odmoru sam.Senaid L.F.C je napisao/la:Koji mi zivot imamo,subota navecer a visimo po forumu(meni roditelji ne dopustaju ) a koji vi izgovor imate?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ja bio kol'ko sam trebo,sinoc sam malo vise zaglavio,nocas lagano setnjica do 11 i kuci 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 104 gosta.