Luka Modrić će od Tottenhama naredne sedmice zatražiti transfer

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Meni su obojica dragi i dobri igraci, mozda prije Eriksen pratio sam ga u Danskoj repki momak je beton..Rooney88 je napisao/la:Cabaye ili Eriksen, ako ne uspijemo Modrica dovesti onda jednog od njih ugrabiti. Jednostavno sebi NE SMIJEMO dozvoliti u dolazecu sezonu da udjemo bez pojacanog veznog reda.
Ja bih nekako prije Cabayea, dokazan je ipak u EPL-u vec, doduse vise bi kostao od Eriksena ali sada ne smijemo skrtariti.RedDevilS je napisao/la:Meni su obojica dragi i dobri igraci, mozda prije Eriksen pratio sam ga u Danskoj repki momak je beton..Rooney88 je napisao/la:Cabaye ili Eriksen, ako ne uspijemo Modrica dovesti onda jednog od njih ugrabiti. Jednostavno sebi NE SMIJEMO dozvoliti u dolazecu sezonu da udjemo bez pojacanog veznog reda.
Kaka, Marcelo, Di Maria, Higuain? Ko ovdje onda ima dvojno?dr.van nostrand je napisao/la:Za Real je stranac, igrac van EU .
Kvota je tri stranca u ekipi.
Pa moze i Cabaye ako onaj kloc ode u Real pogani..Rooney88 je napisao/la:Ja bih nekako prije Cabayea, dokazan je ipak u EPL-u vec, doduse vise bi kostao od Eriksena ali sada ne smijemo skrtariti.RedDevilS je napisao/la:Meni su obojica dragi i dobri igraci, mozda prije Eriksen pratio sam ga u Danskoj repki momak je beton..Rooney88 je napisao/la:Cabaye ili Eriksen, ako ne uspijemo Modrica dovesti onda jednog od njih ugrabiti. Jednostavno sebi NE SMIJEMO dozvoliti u dolazecu sezonu da udjemo bez pojacanog veznog reda.
Kaka, Marcelo, Di Maria, Higuain? Ko ovdje onda ima dvojno?dr.van nostrand je napisao/la:Za Real je stranac, igrac van EU .
Kvota je tri stranca u ekipi.![]()
Ako uracunamo da je Turska samo kandidat a ne clanica EU onda je i Sahin stranac.
Normalla jest to veliki klub ali meni je moj klub najbolji ja mislim da znas sta hocu da kazem, ali nek on ide ako hoce imamo mi zamjenu vec navedene momke..Rooney88 je napisao/la:Prijatelju nema tu kloceva niti je Real pogan, ljudi ponude vise i ne skrtare, dobiju igraca a mi ispastamo iako mozemo ponuditi sigurno isto kao i oni.
Isrekno,nije bio bas zapazen za Dansku reprezentaciju ovaj Euro,ali u klubu dosta bolje igra,jer ima bolje saigrace.RedDevilS je napisao/la:Meni su obojica dragi i dobri igraci, mozda prije Eriksen pratio sam ga u Danskoj repki momak je beton..Rooney88 je napisao/la:Cabaye ili Eriksen, ako ne uspijemo Modrica dovesti onda jednog od njih ugrabiti. Jednostavno sebi NE SMIJEMO dozvoliti u dolazecu sezonu da udjemo bez pojacanog veznog reda.
Nemas se sta izvinjavati. Tako sam i ja kontao da ide samo nisam znao da Higuain ima jos i Francusko.D10S je napisao/la:Marcelo nije stranac, ima spansko drazvljanstvo. Sahin ima i njemacko, Kaka ima talijansko, Higuain francusko. "Stranac" je samo Di Maria. Izvinjavam se sto sam uletio ko padobranac, ali nisam mogao odoljeti a da ne pripomognem diskusiji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.