Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
kad bi rodgers tebe poslusao ja bi bio sretan a liverpoo u top 3 u EPL.samo bi ja umjesto sturridge doveo n.chadlia iz twentea u paketu sa de jongomSGLS je napisao/la:Amm nije me bilo par mjeseci jer sam imao neke poslovne obaveze ali sad sam se sjetio pa da malo našvrljam o novom treneru i pojačanjima. Kao prvo mislim da nije trebalo KINGA uopše smjenjivati jer on je pomeni preporodio Liverpool al i sad kad vidim kako ovaj Rodgers priča čak i nije slab potez jer mislim da zna šta radi i zna kako da radi sa igračim i sa pojačanjima. Tako da ja mislim da ce nas vratiti na stare puteve slave. Što se tiče pojačanja mislim da nam samo 3 igrača trebaju ( ne brojim Aqvu i Colea sto se vratili ) i to su jedan veznjak ( Siggurdson) što je već naš ( skoro) jedan desni bok ( winger ) i to bi volio da bude Sturidge iako previse dribla al ja mislim da bi njemu Rodgers mogao bukvicu sto se tiče toga očitati neznam ovaj Gaston mozel igrati desno men se čini da je on ljevi ni on nebi bio slab kad bi se doveo iako mislim da se moze dobiti i za manje od 20M al nije nito previse za taku igračinu i treba nam jedan napadač u slučaju da se Carrol neebude sviđao Rodgersu nesto se govori o Borriniju al ja bi licno volio de JOnga iz Twente ko nezna za njega (mislim da svi znate ) ja vam kazem da je igračinahehe
![]()
Samo se bojim da LEeiva nece biti onaj stari jer kad si sjeves koljeno to je **** al nadam se da ce biti jos jaci i sa njim je odbrana duplo jača ! I da nesto napise o skrtelu kojega bi ja za 20+ m prodao jer imamo Coatesa koji je vrlo dobar samo mu treba prilika sjetite se kako je odgigrao u Carlingu protiv Chelsea. Ali i spominje se onaj iz Shaleka (neznam kako se napise )nebi biloi slabo da i njega dovedemo ali po drugoj strani bi bilo slabo da skrtel ode jer se je jako uigrao sa Aggerom tako da otiso il osto isto mi je iako jes tocno da je bio najbolji igrac prosle sezone
neznaš kako bi tek ja bio sretan...youngredcomps je napisao/la:kad bi rodgers tebe poslusao ja bi bio sretan a liverpoo u top 3 u EPL.samo bi ja umjesto sturridge doveo n.chadlia iz twentea u paketu sa de jongomSGLS je napisao/la:Amm nije me bilo par mjeseci jer sam imao neke poslovne obaveze ali sad sam se sjetio pa da malo našvrljam o novom treneru i pojačanjima. Kao prvo mislim da nije trebalo KINGA uopše smjenjivati jer on je pomeni preporodio Liverpool al i sad kad vidim kako ovaj Rodgers priča čak i nije slab potez jer mislim da zna šta radi i zna kako da radi sa igračim i sa pojačanjima. Tako da ja mislim da ce nas vratiti na stare puteve slave. Što se tiče pojačanja mislim da nam samo 3 igrača trebaju ( ne brojim Aqvu i Colea sto se vratili ) i to su jedan veznjak ( Siggurdson) što je već naš ( skoro) jedan desni bok ( winger ) i to bi volio da bude Sturidge iako previse dribla al ja mislim da bi njemu Rodgers mogao bukvicu sto se tiče toga očitati neznam ovaj Gaston mozel igrati desno men se čini da je on ljevi ni on nebi bio slab kad bi se doveo iako mislim da se moze dobiti i za manje od 20M al nije nito previse za taku igračinu i treba nam jedan napadač u slučaju da se Carrol neebude sviđao Rodgersu nesto se govori o Borriniju al ja bi licno volio de JOnga iz Twente ko nezna za njega (mislim da svi znate ) ja vam kazem da je igračinahehe
![]()
Samo se bojim da LEeiva nece biti onaj stari jer kad si sjeves koljeno to je **** al nadam se da ce biti jos jaci i sa njim je odbrana duplo jača ! I da nesto napise o skrtelu kojega bi ja za 20+ m prodao jer imamo Coatesa koji je vrlo dobar samo mu treba prilika sjetite se kako je odgigrao u Carlingu protiv Chelsea. Ali i spominje se onaj iz Shaleka (neznam kako se napise )nebi biloi slabo da i njega dovedemo ali po drugoj strani bi bilo slabo da skrtel ode jer se je jako uigrao sa Aggerom tako da otiso il osto isto mi je iako jes tocno da je bio najbolji igrac prosle sezone
To je istina da nemamo prednost pred drugim sto neigramo ligu prvaka al za igrače koje se mi zanimamo nezanimaju se drugi evropski velikani npr Siggrudson Gaston Ramirez ( bar mislim da ne ) borrini pa ja mislim da bi mogli dovesti onog Ryda Bordebuza koji igra desnog vingera i jak igrač je tehnika je vrhunska za male pare ...Red Assassin je napisao/la:Nije to stvar kad bi Rodgers poslusao, nego je stvar nase situacije. Za svakog ovog malo boljeg mladog igraca su zainteresovani veci evropski klubovi tako da ce oni vjerovatno izabrati klub koji im bude davao najbolje uslove.
Rodgers je nas menager i mi kao navijaci jedino ga mozemo podrzati isto kao sto je bio slucaj sa Rafom, Royem, Kingom.. Ako Rodgers uspije svoju neku ideju fudbala sa mnogo pasova i posjeda lopte sprovesti u Liverpulu koji u najmanju ruku ima 3 puta bolje igrace nego Svonsi mogao bi sa Liverpulom postici ozbiljnije rezultate i vratiti nas u sami vrh evropskog fudbala gdje nam je i mjesto i gdje smo trofejniji od svih engleskih klubova.
jedno vrijeme je falio samo potpis za ryada.pa su se usutili i on je dobar 5-10 mil bi kostao.to i nije neka lovaSGLS je napisao/la:To je istina da nemamo prednost pred drugim sto neigramo ligu prvaka al za igrače koje se mi zanimamo nezanimaju se drugi evropski velikani npr Siggrudson Gaston Ramirez ( bar mislim da ne ) borrini pa ja mislim da bi mogli dovesti onog Ryda Bordebuza koji igra desnog vingera i jak igrač je tehnika je vrhunska za male pare ...Red Assassin je napisao/la:Nije to stvar kad bi Rodgers poslusao, nego je stvar nase situacije. Za svakog ovog malo boljeg mladog igraca su zainteresovani veci evropski klubovi tako da ce oni vjerovatno izabrati klub koji im bude davao najbolje uslove.
Rodgers je nas menager i mi kao navijaci jedino ga mozemo podrzati isto kao sto je bio slucaj sa Rafom, Royem, Kingom.. Ako Rodgers uspije svoju neku ideju fudbala sa mnogo pasova i posjeda lopte sprovesti u Liverpulu koji u najmanju ruku ima 3 puta bolje igrace nego Svonsi mogao bi sa Liverpulom postici ozbiljnije rezultate i vratiti nas u sami vrh evropskog fudbala gdje nam je i mjesto i gdje smo trofejniji od svih engleskih klubova.
Da ti kažem iskreno prvi put gledam i cujem za ovog igrača. Na youtubeu je dobar igrač gledao sam 2-3 tekme Twentea baš zbog De Jonga al ovog momka nisam primjetio nebi bilo lose da ga dovedemo a jos jeftin je ... Slažem se za de jonga on i suarez bi harali premier ligom.. igračina jeee stvarnoo ! Hvala za link...youngredcomps je napisao/la:Nacer Chadli
" onclick="window.open(this.href);return false;
mozemo ga dovesti za 5-8 mil.,igra krilo brz i ima dobar sut.nemozes preko youtubea se uvjerit kakav je moras gledat koju tekmu twentea,ja sam gledao 4-5 tekmi twentea i momak me odusevio sa.Nesto poput gastona ramireza.al ne mora on ni doci neka samo dovedu de jonga,to ce biti veliki igrac.kakav bi samo tandem bio
suarez-de jong
Zato što nismo imali adekvatne zamjene za lukasa kad se je povrijedio u najbitnijem dijelu sezone a on nam je pola obrane....Rosicky je napisao/la:Kad pogledam kako pišete da Coates moze zamjeniti Škrtela onda mi je stvarno čudno kako ste završili 7,8 na ljestvici sa tako jakim zamjenama..
pa covjek vrijedi 5 mil.a ne 100mil.jake stete ako se ne pokaze kao dobro pojacanje,al ja sam siguran da bi harao EPL kao krilni napadacdr.van nostrand je napisao/la:Nikakve ruzne namjere nemam, samo osvrt,
Babel je za Chadlia Ronaldo, barem u onom trenutku kada je prelazio iz Ajaxa u LFC.
Mislim puno bolji igrac, talentovaniji,sa konstantom igranja ut, sa puno vecim brojem nastupa, golova, asistencija itd. jednostavno jedan od najboljih mladih igraca svijeta.
I "unisti" "upropasti"Rafa onkvog fudbalera, steta
![]()
Evo kako vidim niko ozbiljno se ne racuna na Shelveya, djaba talenat, prspektiva kad igrac nece dobiti prostor, cak sta vise, zele se dovesti pojacanja na njegovoj pozicijia on ce otici iz kluba, vjerovatno.
nece te vi jos dugo biti 1 ,nema razloga da se vadite i da vam je zao zbog tog 3 mjestaRosicky je napisao/la:Vi niste imali zamjene za Lukasa..dok Arsenal nije imao zamjene za zamjene ,ako me razumiješ da je bilo dijelova sezone gdje su po 6 prvotimaca falili itd pa se nemožemo vadit da smo radi toga završili 3 a ne 1..
OKRosicky je napisao/la:Pa to upravo vi radite niste bili 4 mjesta ispred zbog Lucasa..
hajd ti meni reci koliko si pogledao utakmice u kojima je igrao Coates?Rosicky je napisao/la:Vi niste imali zamjene za Lukasa..dok Arsenal nije imao zamjene za zamjene ,ako me razumiješ da je bilo dijelova sezone gdje su po 6 prvotimaca falili itd pa se nemožemo vadit da smo radi toga završili 3 a ne 1..
sigurdsson bi trebao biti igrač LFCa od sljedeće sedmice.duncan jenkins @duncanjenkinsFC
@LFCTransNRS @JAM_LFC sigurdson has been on holiday (#miami i think, in #america) theres nothing to worry about #lfc expect a deal next week
mlad je, ima vremena i prostora za napredak. ja sam ubjeđen da bi mogao zamjeniti Škrtela, ali Škrtel će ostati, koliko vidjeh danas po twitteru.Rosicky je napisao/la:2 ili 3..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.