Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

RedDevilS
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la RedDevilS » 23 jun 2012, 16:44

Luka Modrić sve bliži Real Madridu
Luka Modrić će od Tottenhama naredne sedmice zatražiti transfer :evil:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 jun 2012, 16:46

Cabaye ili Eriksen, ako ne uspijemo Modrica dovesti onda jednog od njih ugrabiti. Jednostavno sebi NE SMIJEMO dozvoliti u dolazecu sezonu da udjemo bez pojacanog veznog reda.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 jun 2012, 16:47

Za Real je stranac, igrac van EU .
Kvota je tri stranca u ekipi.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 23 jun 2012, 16:50

Rooney88 je napisao/la:Cabaye ili Eriksen, ako ne uspijemo Modrica dovesti onda jednog od njih ugrabiti. Jednostavno sebi NE SMIJEMO dozvoliti u dolazecu sezonu da udjemo bez pojacanog veznog reda.
Meni su obojica dragi i dobri igraci, mozda prije Eriksen pratio sam ga u Danskoj repki momak je beton..
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 jun 2012, 16:56

RedDevilS je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Cabaye ili Eriksen, ako ne uspijemo Modrica dovesti onda jednog od njih ugrabiti. Jednostavno sebi NE SMIJEMO dozvoliti u dolazecu sezonu da udjemo bez pojacanog veznog reda.
Meni su obojica dragi i dobri igraci, mozda prije Eriksen pratio sam ga u Danskoj repki momak je beton..
Ja bih nekako prije Cabayea, dokazan je ipak u EPL-u vec, doduse vise bi kostao od Eriksena ali sada ne smijemo skrtariti.
dr.van nostrand je napisao/la:Za Real je stranac, igrac van EU .
Kaka, Marcelo, Di Maria, Higuain? Ko ovdje onda ima dvojno? :?
Ako uracunamo da je Turska samo kandidat a ne clanica EU onda je i Sahin stranac. :)
R.I.P

MIRZA RASCIC

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 23 jun 2012, 16:57

Rooney88 je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:
Ja bih nekako prije Cabayea, dokazan je ipak u EPL-u vec, doduse vise bi kostao od Eriksena ali sada ne smijemo skrtariti.
dr.van nostrand je napisao/la:Za Real je stranac, igrac van EU .
Kaka, Marcelo, Di Maria, Higuain? Ko ovdje onda ima dvojno? :?
Ako uracunamo da je Turska samo kandidat a ne clanica EU onda je i Sahin stranac. :)
Pa moze i Cabaye ako onaj kloc ode u Real pogani.. :evil:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 jun 2012, 16:59

Argentinci svi imaju dvojno drzavljanstvo, jedino Marcelo i Sahin su stranci, otprilike, nisam 100% siguran, bio je Hamit A. mozda taj treci ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 jun 2012, 16:59

Prijatelju nema tu kloceva niti je Real pogan, ljudi ponude vise i ne skrtare, dobiju igraca a mi ispastamo iako mozemo ponuditi sigurno isto kao i oni.
R.I.P

MIRZA RASCIC

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 23 jun 2012, 17:02

Rooney88 je napisao/la:Prijatelju nema tu kloceva niti je Real pogan, ljudi ponude vise i ne skrtare, dobiju igraca a mi ispastamo iako mozemo ponuditi sigurno isto kao i oni.
Normalla jest to veliki klub ali meni je moj klub najbolji ja mislim da znas sta hocu da kazem, ali nek on ide ako hoce imamo mi zamjenu vec navedene momke.. ;) :P

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 23 jun 2012, 17:03

RedDevilS je napisao/la:
Isrekno,nije bio bas zapazen za Dansku reprezentaciju ovaj Euro,ali u klubu dosta bolje igra,jer ima bolje saigrace.
Ako dodje u real Modric,vjerovatno ce otici Sahin i Kaka,da nam je onda ugrabiti Sahina dobro bi bilo.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 23 jun 2012, 17:05

Dobro ima tu i Sahin.. :D

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 23 jun 2012, 17:22

Marcelo nije stranac, ima spansko drazvljanstvo. Sahin ima i njemacko, Kaka ima talijansko, Higuain francusko. "Stranac" je samo Di Maria. Izvinjavam se sto sam uletio ko padobranac, ali nisam mogao odoljeti a da ne pripomognem diskusiji :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 jun 2012, 17:44

D10S je napisao/la:Marcelo nije stranac, ima spansko drazvljanstvo. Sahin ima i njemacko, Kaka ima talijansko, Higuain francusko. "Stranac" je samo Di Maria. Izvinjavam se sto sam uletio ko padobranac, ali nisam mogao odoljeti a da ne pripomognem diskusiji :D
Nemas se sta izvinjavati. Tako sam i ja kontao da ide samo nisam znao da Higuain ima jos i Francusko. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 23 jun 2012, 20:21

Eno,nesto pise na ovom SS.ba da united trazi pojacanja u Real madridu,ja se ponadao da ce pisati Sahin,Granero ili tako neko,kad otvorih tamo stoje imena Gago i Diarra :( ..

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 23 jun 2012, 20:23

Ovaj Gago je ko nesto igrao u Romi na posudbi,dok vrijeme provedeno u Realu je obiljezeno povredama...Takav igrac nam ne treba....Diara je vec dobar zadnji vezni,...
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jun 2012, 20:26

Cuj Gago, mogli smo onda vratit i Djemba-Djembu. Nista od toga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 23 jun 2012, 20:28

Pitao sam ovog jednog lika sto prati romu i rekao je da je taraba teska,da uopste nije nista posebno.
A za Diarru znam da je solidan,ali koliko se sjecam njemu ce ubrzo nesto oko 28 godina,a Fergie je rekao prosle godine da uvodi novu politiku,a to je da ne zeli dovoditi igrace starije od 27 godina.

mk516
Kontakt:

Post Postao/la mk516 » 23 jun 2012, 21:35

Ja mislim da su ovo budalaštine, mada Lass i ne bi bio loše pojačanje po meni.
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 23 jun 2012, 21:56

da hoce doc vezni...pa barem i ova dvojica :S

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 jun 2012, 00:06

Prebrzo se Gago uzima zdravo za gotovo.Ne smijemo zaboraviti ta je to jedan od najtalentovanijih veznih igraca na Svijetu.Kad te kao "djecaka" , Real dovede za 30 milki onda zasigurno vrijedis.Povrede su njegovu kariejru unazadile iako je posljednju sezonu u Romi bio vise nego dobar.

Zadnji vezni sa vrsnom tehnikom i strasnim radijusom kretanja.Mnogo dobar igrac.Pokusaj Fergija da se Fenix digne iz pepela se mozda ipak i isplati ?!
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.