Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Raul_64
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Raul_64 » 20 sep 2009, 16:37

Zaslužena pobjeda Man Utd....pa City je 2x prešao centar u drugom poluvremenu...a to što je gol postignut u 96.minuti :lol:

Kako SAF poziva 4 sudiju na kraju utakmice na večeru.....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 20 sep 2009, 16:37

tuborg-green je napisao/la:
LFCBiH je napisao/la:hahahahahahhahahahahhaa
Koji smecari opet vas sudije vade fujjjjjjjjjjjjjjjjjj
puši te ga redsi, opet će te gledati u leđa velikom UNITEDU, pa zar ovaj neki liverpool ima još navijača ja sam mislo da samo moj buraz navija za njih, i nemoj te me ljutiti hoš da ti samo iz posljednje sezone pokažem 3 tekme u kojima sje jadni liverpool dobio u produžetku

P.S **** VAS RAFA
to je bio retard iz pozadine :roll: ..idi zatvori vrata s vanjske strane moronu :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 20 sep 2009, 16:38

Inace navijam za Barcelonu i bio sam neutralan danas, ali sudija vam je pomogao 200%.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 20 sep 2009, 16:42

Pricajte vi Liverpoolovci sta hocete, Manchester je bolja ekipa od vas i uvijek je bio :mrgreen:

Kad ste zadnji put osvojili naslov? ove sezone necete sigurno, daj boze da ni u ligu prvaka ne odete
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 20 sep 2009, 16:45

RuudVanGoal je napisao/la:Pricajte vi Liverpoolovci sta hocete, Manchester je bolja ekipa od vas i uvijek je bio :mrgreen:

Kad ste zadnji put osvojili naslov? ove sezone necete sigurno, daj boze da ni u ligu prvaka ne odete
eee kralju ti suti i stidi se tog swog kluba, 4-1 prosle godine.. imas pravo da nas mrzis but we dont care .!.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 20 sep 2009, 16:46

Torres Da Killa.!. je napisao/la:
RuudVanGoal je napisao/la:Pricajte vi Liverpoolovci sta hocete, Manchester je bolja ekipa od vas i uvijek je bio :mrgreen:

eee kralju ti suti i stidi se tog swog kluba, 4-1 prosle godine.. imas pravo da nas mrzis but we dont care .!.
Ma stipu ga..samo im se uvlaci..nije ni cudo kad su mu u timu **** Guti i pickonja :mrgreen:

šb fanatik
Kontakt:

Post Postao/la šb fanatik » 20 sep 2009, 16:46

Ma United je bio bolji jedno 3 puta, sami su sebi dali 2 gola a na drugoj strani Given je branio sve moguće nemoguće. Vi navijači Barce nemojte se javljat u vezi suđenja svi znamo da vama suci pomažu, u čemu je problem ako je pokazano 6min nadoknade

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 20 sep 2009, 16:48

šb fanatik je napisao/la:Ma United je bio bolji jedno 3 puta, sami su sebi dali 2 gola a na drugoj strani Given je branio sve moguće nemoguće. Vi navijači Barce nemojte se javljat u vezi suđenja svi znamo da vama suci pomažu, u čemu je problem ako je pokazano 6min nadoknade
da si ti ziv i zdrav barca igra u spanskoj lizi ovo je engleska ;)
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 20 sep 2009, 16:51

Phill Jackson je napisao/la:
LFCBiH je napisao/la:hahahahahahhahahahahhaa
Koji smecari opet vas sudije vade fujjjjjjjjjjjjjjjjjj
puši te ga redsi, opet će te gledati u leđa velikom UNITEDU, pa zar ovaj neki liverpool ima još navijača ja sam mislo da samo moj buraz navija za njih, i nemoj te me ljutiti hoš da ti samo iz posljednje sezone pokažem 3 tekme u kojima sje jadni liverpool dobio u produžetku

P.S **** VAS RAFA
to je bio retard iz pozadine :roll: ..idi zatvori vrata s vanjske strane moronu :mrgreen:
nemoj više molim te jel vam to glavna fora u obdaništu, pa jade davno sam ja prevazišao takve idiotske šale

@Torres Da Killa.!. izvini građaninu ako je grbavica brdo uredu, a ti ako si šljego sa sa nekog brda ne moraš svoje frustracije ovdje prosipati, i nije ti ovo bosanska liga da se namješta, a kako vas nije stid dva puta prešli centar i dva gola u drugom poluvremenu i to neka ekipa i ako te sudija malo pogura, pa koga će ako neće united i barcu dva kluba koja igraju ubjedljivo najbolji fudbal prema svim fudbalskim stručnjacima niko ni ne spominje liverpul

P.S kako vam je kada vidite da vaš ljubimac nikad prežaljeni trese mrežu u dresu crvenih vragova
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

šb fanatik
Kontakt:

Post Postao/la šb fanatik » 20 sep 2009, 16:52

šb fanatik je napisao/la:Ma United je bio bolji jedno 3 puta, sami su sebi dali 2 gola a na drugoj strani Given je branio sve moguće nemoguće. Vi navijači Barce nemojte se javljat u vezi suđenja svi znamo da vama suci pomažu, u čemu je problem ako je pokazano 6min nadoknade
da si ti ziv i zdrav barca igra u spanskoj lizi ovo je engleska ;)
A Liga Prvaka protiv Chelsea?

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 20 sep 2009, 16:52

malo rooney, malo fletcher i na kraju owen :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 20 sep 2009, 16:53

Phill Jackson je napisao/la:

Ma stipu ga..samo im se uvlaci..nije ni cudo kad su mu u timu **** Guti i pickonja :mrgreen:
Ako govoris o pickonji koji vas je godinama unistavao, onda se nema razloga prepirati sa tobom, odnosno tvojim iq-om

18! - Rafa it's a fact :)
:mrgreen:

@ torres da killa - Lizi? :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 20 sep 2009, 16:54

Evo citam prvi komentar nakon utakmice sir alexa: Oh City, you did not spend the money wisely. You should have spent it on the referees! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 20 sep 2009, 16:55

@tuborg-green

Kakve veze Grbavica ima ako si ljakse,,i da si iz Londona djaba ti...nisam katolik al ono sto si im onda za Isusa reko je nesto najretardicnije sto sam cuo..ne do Bog nikom :roll:

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 20 sep 2009, 17:02

Phill Jackson je napisao/la:@tuborg-green

Kakve veze Grbavica ima ako si ljakse,,i da si iz Londona djaba ti...nisam katolik al ono sto si im onda za Isusa reko je nesto najretardicnije sto sam cuo..ne do Bog nikom :roll:
a znači zbog toga me peglaš, haj bogati me popusti ja vidim lik redovno na svaki moj post odgovara, pa reko šta mu je jel ovo neki bolesnik, a kad se toga sječaš znaš li šta su ti meni isti napisali, a svi koji se tiga sjećaju neka smatraju ko da sam napisao ono isto za isusa da ne pišem beze da me ne banuju, i paša ja sam građanin kakav ti nikad nećeš biti, i vozdrica nemam se namjeru raspravljati sa idiotima
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 20 sep 2009, 17:07

Phill Jackson je napisao/la:@tuborg-green

a znači zbog toga me peglaš, haj bogati me popusti ja vidim lik redovno na svaki moj post odgovara, pa reko šta mu je jel ovo neki bolesnik, a kad se toga sječaš znaš li šta su ti meni isti napisali, a svi koji se tiga sjećaju neka smatraju ko da sam napisao ono isto za isusa da ne pišem beze da me ne banuju, i paša ja sam građanin kakav ti nikad nećeš biti, i vozdrica nemam se namjeru raspravljati sa idiotima
da nije smjesno bilo bi zalosno..jadni ti gradjani koji onako retardski psuju..ajd vozdra gradjaninu

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 20 sep 2009, 17:18

O D V R A T N O :!: :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :x :x :x :x :x
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 20 sep 2009, 17:22

Hebo vas ta prica, djetinjarije, neg GLORY GLORY
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

sakho
Kontakt:

Post Postao/la sakho » 20 sep 2009, 17:22

uh uh teko je doci do rijeci poslije ovakve utakmice, kad me nije infarkt spucao :D nece nikad hehe (amin) !
ev vidim Liverpoolovi navijaci se odmah javljaju sudija ovo ono!de bolan popustite imate svoju temu nemojte provocirat!6 min se igralo zbog toga sto je city dao glo u 90 min. i sto su likovi slavili 2 min taj gol!i naravno sudija produzio te dvije min!poslije izmjena carricka bila tako da mislim da nije red odmah na sudiju :D al sto jest jest poslije izjednacenja lopta je samo bila u kaznenom i eto jos jedan razlog sto nije svirao!
Sto se tice same utakmice :o :o nemam rijeci nevjerovatno!United puno bolji i zasluzeno je dosla pobjeda iako nebi bilo nezasluzeno da je i City :x uzeo bod! Ono sto me zabrinjava jest Ferdinand i Foster :( pa nemogu da vjerujem da ono Ferdinand moze uradit aaaa, Foster u rangu sa Rensingom mozda malo kvalitetniji :D (lik nije normalan prenosi ga pucaju!)
Fletcher-svaka cast majstore! Svaka tekma sve bolji i bolji savrseno samo da onako nastavi
Berbatov- lik nemoze u bazen pogodit neznam treba na klupu pod hitno!
Rooney-dobar u prvom u drugom slabiji!
Gigs- nemam rijeci tesko je bilo sta reci!neka kazu navijaci drugih klubova koji su gledali!ja se neznam izrazit za onakvu igru hehe
Evra dobar u drugom, Vidic standard nije grijesio bilo je dobrih intervencija, Anderson sasvim dobar vidi se napredak u njegovoj igri!
Oshea nista posebno nemam komentara!

eto sve u svemu ja i zadovoljan i nezadovoljan zbog gresaka!jos mi neide u glavu kako onako mogu pogrijesit!ali ipak pobjeda je pobjeda i netreba gledat u zube!
eto nadam se da nisam bio dosadan onima koji su citali hehe GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 20 sep 2009, 17:25

LFCBiH je napisao/la:MA hajde u produzetku ali jesi ti vidio koliko je produzio ? Pa igralo bi se i 10 minuta ili tacnije dok smecari nedaju gol ne laprdaj bezveze !
Ma tvoj miljenik je opet pokazao kakva je igracina. 8-)

NEVER SAY DIE!!!
Potpuno zasluzena pobjeda i necu se raspravljati s bilo kojim pametnjakovicem ovdje. City razmontiran, its a fact! :mrgreen: Sudija "pomogao" na kraju... its a fact! Crknite od ljubomore! :mrgreen: United polako kupi bodove, a ostali kaskaju lagano i galame. Znate ono, psi laju, a karavani prolaze. E tako svi klubovi u Engleskoj rade, a United marsira naprijed. Jbg, jeste teska utakmica bila. Uvijek ovi mali klubovi parkiraju bus pred golom. Ali ipak prvaci iz dana u dan dokazuju da su prvaci. 8-) Obozavam ovog sudiju! :lol:

Pametnjakovici, hajde jos nesto nađite da ne valja. Svako kolo vas ovdje gledam kako pisete, ali kakva vam korist od toga? Budite razumni i odskakucite s teme. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.