Kako SAF poziva 4 sudiju na kraju utakmice na večeru.....
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
to je bio retard iz pozadinetuborg-green je napisao/la:puši te ga redsi, opet će te gledati u leđa velikom UNITEDU, pa zar ovaj neki liverpool ima još navijača ja sam mislo da samo moj buraz navija za njih, i nemoj te me ljutiti hoš da ti samo iz posljednje sezone pokažem 3 tekme u kojima sje jadni liverpool dobio u produžetkuLFCBiH je napisao/la:hahahahahahhahahahahhaa
Koji smecari opet vas sudije vade fujjjjjjjjjjjjjjjjjj
P.S **** VAS RAFA
eee kralju ti suti i stidi se tog swog kluba, 4-1 prosle godine.. imas pravo da nas mrzis but we dont care .!.RuudVanGoal je napisao/la:Pricajte vi Liverpoolovci sta hocete, Manchester je bolja ekipa od vas i uvijek je bio![]()
Kad ste zadnji put osvojili naslov? ove sezone necete sigurno, daj boze da ni u ligu prvaka ne odete
Ma stipu ga..samo im se uvlaci..nije ni cudo kad su mu u timu **** Guti i pickonjaTorres Da Killa.!. je napisao/la:eee kralju ti suti i stidi se tog swog kluba, 4-1 prosle godine.. imas pravo da nas mrzis but we dont care .!.RuudVanGoal je napisao/la:Pricajte vi Liverpoolovci sta hocete, Manchester je bolja ekipa od vas i uvijek je bio![]()
Kad ste zadnji put osvojili naslov? ove sezone necete sigurno, daj boze da ni u ligu prvaka ne odete
da si ti ziv i zdrav barca igra u spanskoj lizi ovo je engleskašb fanatik je napisao/la:Ma United je bio bolji jedno 3 puta, sami su sebi dali 2 gola a na drugoj strani Given je branio sve moguće nemoguće. Vi navijači Barce nemojte se javljat u vezi suđenja svi znamo da vama suci pomažu, u čemu je problem ako je pokazano 6min nadoknade
nemoj više molim te jel vam to glavna fora u obdaništu, pa jade davno sam ja prevazišao takve idiotske šalePhill Jackson je napisao/la:to je bio retard iz pozadinetuborg-green je napisao/la:puši te ga redsi, opet će te gledati u leđa velikom UNITEDU, pa zar ovaj neki liverpool ima još navijača ja sam mislo da samo moj buraz navija za njih, i nemoj te me ljutiti hoš da ti samo iz posljednje sezone pokažem 3 tekme u kojima sje jadni liverpool dobio u produžetkuLFCBiH je napisao/la:hahahahahahhahahahahhaa
Koji smecari opet vas sudije vade fujjjjjjjjjjjjjjjjjj
P.S **** VAS RAFA..idi zatvori vrata s vanjske strane moronu
A Liga Prvaka protiv Chelsea?Torres Da Killa.!. je napisao/la:da si ti ziv i zdrav barca igra u spanskoj lizi ovo je engleskašb fanatik je napisao/la:Ma United je bio bolji jedno 3 puta, sami su sebi dali 2 gola a na drugoj strani Given je branio sve moguće nemoguće. Vi navijači Barce nemojte se javljat u vezi suđenja svi znamo da vama suci pomažu, u čemu je problem ako je pokazano 6min nadoknade
Ako govoris o pickonji koji vas je godinama unistavao, onda se nema razloga prepirati sa tobom, odnosno tvojim iq-omPhill Jackson je napisao/la:Ma stipu ga..samo im se uvlaci..nije ni cudo kad su mu u timu **** Guti i pickonjaTorres Da Killa.!. je napisao/la:eee kralju ti suti i stidi se tog swog kluba, 4-1 prosle godine.. imas pravo da nas mrzis but we dont care .!.RuudVanGoal je napisao/la:Pricajte vi Liverpoolovci sta hocete, Manchester je bolja ekipa od vas i uvijek je bio![]()
a znači zbog toga me peglaš, haj bogati me popusti ja vidim lik redovno na svaki moj post odgovara, pa reko šta mu je jel ovo neki bolesnik, a kad se toga sječaš znaš li šta su ti meni isti napisali, a svi koji se tiga sjećaju neka smatraju ko da sam napisao ono isto za isusa da ne pišem beze da me ne banuju, i paša ja sam građanin kakav ti nikad nećeš biti, i vozdrica nemam se namjeru raspravljati sa idiotimaPhill Jackson je napisao/la:@tuborg-green
Kakve veze Grbavica ima ako si ljakse,,i da si iz Londona djaba ti...nisam katolik al ono sto si im onda za Isusa reko je nesto najretardicnije sto sam cuo..ne do Bog nikom
da nije smjesno bilo bi zalosno..jadni ti gradjani koji onako retardski psuju..ajd vozdra gradjaninutuborg-green je napisao/la:a znači zbog toga me peglaš, haj bogati me popusti ja vidim lik redovno na svaki moj post odgovara, pa reko šta mu je jel ovo neki bolesnik, a kad se toga sječaš znaš li šta su ti meni isti napisali, a svi koji se tiga sjećaju neka smatraju ko da sam napisao ono isto za isusa da ne pišem beze da me ne banuju, i paša ja sam građanin kakav ti nikad nećeš biti, i vozdrica nemam se namjeru raspravljati sa idiotimaPhill Jackson je napisao/la:@tuborg-green
Kakve veze Grbavica ima ako si ljakse,,i da si iz Londona djaba ti...nisam katolik al ono sto si im onda za Isusa reko je nesto najretardicnije sto sam cuo..ne do Bog nikom
Ma tvoj miljenik je opet pokazao kakva je igracina.LFCBiH je napisao/la:MA hajde u produzetku ali jesi ti vidio koliko je produzio ? Pa igralo bi se i 10 minuta ili tacnije dok smecari nedaju gol ne laprdaj bezveze !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.