Stojan Rivaldo Vranjes je najavio poslije utakmice s Meksikom zenidbu,bit ce da je to bilo na njegovojDevil je napisao/la:Vidite li da je u pitanju svadba,a da je on bio barjaktar na istoj.(To je obicno neko od najblize rodbine mladozenje.)

Stojan Rivaldo Vranjes je najavio poslije utakmice s Meksikom zenidbu,bit ce da je to bilo na njegovojDevil je napisao/la:Vidite li da je u pitanju svadba,a da je on bio barjaktar na istoj.(To je obicno neko od najblize rodbine mladozenje.)
Pa ako je Srbin igrace za Srbiju, naravno da mi smeta kad se BiH Reprezentativac nosi srpska obiljezija, sta bi ljudi tek rekli za Misimovica, da tako postupa.fredi je napisao/la:pa nece se slikati u tajlandskim obiljezjima.momak je srbin.to sto ste vi alergicni i zadrti to je nesto drugo.uostalom momak kad igra za bih reprezentaciju daje sve od sebe profesionalac je nemate sta zamjeratiGoalgetter je napisao/la:On i Stojan gledao sam cesto se slikaju u srpskim obiljezijama, ovo me nije iznenadilo.
Kadar nevera,kumara patos.po'marke je napisao/la:hahahaha, sa vama nikad dosadno!!!![]()
![]()
![]()
ah eto, nekima je tesko shvatiti da zivimo u drzavi tri naroda.vendeta87 je napisao/la:Ljudi pa sta jevama, covjek nosi trobojku a to je zastava svih juznoslovenskih naroda. Stvarno je smjesno covjek zbog ovog napadati, pa covjek je Srbin po nacionalnosti nece nostiti zastavu Francuske ili Njemacke. U onim tekmama sto je odigrao za mladu i A repku je izgarao na terenu i to je za mene mjerodavno!
Cartman je napisao/la:Je li Stojan uzeo Brazilsku zastavu?
Zastavu Sandzaka*Leyton je napisao/la:Bas me zanimaju reakcije komsija ako bi Ljajic uzeo zastavu BiH,to bi bilo normalno jelde?
Bas tako.voltron30 je napisao/la:Okanite se preseravanja. Momak drži zastavu Republike Srpske. Znači sasvim legitimno njegovo pravo. Neki kao da su juče rođeni (a gledajući komentare ima ih dosta balavih) pa ne znaju šta se dešavalo zadnjih 20 godina, i kako je uređena ova država. I ne znam na šta aludira ovaj koji je postavio ovu fotografiju??? Je li momak uvrijedio nekoga? Je l' drži zastavu s crnom lobanjom i kokardom, ili možda zastavu Republike Srbije??? Ovu zastavu možeš vidjeti na svakom koraku, i zašto je sada problem ako je Ognjen drži i to na svojoj svadbi, a na prostoru ove države je običaj da svatovi nose nacionalne zastave (pa koliko sam samo puta vidio zelenu zastavu s mjesecom i zvijezdom u svatovima).
Pravi se problem tamo gdje ga nema.
Cartman je napisao/la:Je li Stojan uzeo Brazilsku zastavu?
A mi smo komsije?Leyton je napisao/la:Bas me zanimaju reakcije komsija ako bi Ljajic uzeo zastavu BiH,to bi bilo normalno jelde?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.