Gluho i daleko bilo!NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Evo sad na federalnom dnevniku Roberta Mancinija predstaviše kao trenera Manchester Uniteda
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Pomjeri se s mjestaNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Evo sad na federalnom dnevniku Roberta Mancinija predstaviše kao trenera Manchester Uniteda

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
E manchesterovci,veceras je kraj SKUPNE faze takmicenja
i vidio sam par potencijalnih pojacanja Uniteda....Iskren da budem Modric je klasa,i apsolutno nije skupo koliko god ga platimo...Sto se Balea tice,samo cu reci KronDelhi-prodoran igrac,a jeftiniji od Garetha 35 mil
Sto se nasljednika Evre tice,evo malog Strinica,bolji je od Bainesa...

The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
Da li slucajno znas da Krohn Deli ima 29 godina?NObonus je napisao/la:E manchesterovci,veceras je kraj SKUPNE faze takmicenjai vidio sam par potencijalnih pojacanja Uniteda....Iskren da budem Modric je klasa,i apsolutno nije skupo koliko god ga platimo...Sto se Balea tice,samo cu reci KronDelhi-prodoran igrac,a jeftiniji od Garetha 35 mil
![]()
Nema sanse da on dodje,on je za neki prosjecan klub,a ne za ekipe kao sto su United.
Znam,igra u Brondby-u....Mora li uvjek biti neki Quaresma,il Nani na krilu,nemora Krohn osobno,ali igrac njegovog tipa,suta kako desnom tako ljevom,borben,brz,i snalazljiv...Narin je napisao/la:Da li slucajno znas da Krohn Deli ima 29 godina?NObonus je napisao/la:E manchesterovci,veceras je kraj SKUPNE faze takmicenjai vidio sam par potencijalnih pojacanja Uniteda....Iskren da budem Modric je klasa,i apsolutno nije skupo koliko god ga platimo...Sto se Balea tice,samo cu reci KronDelhi-prodoran igrac,a jeftiniji od Garetha 35 mil
![]()
Nema sanse da on dodje,on je za neki prosjecan klub,a ne za ekipe kao sto su United.
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
-
- Kontakt:
Evo koga treba dovesti pa ne znam po cijenu da Nani ode:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... -down.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... -down.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobar je James.Gledao sam ga dosta puno.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Evo koga treba dovesti pa ne znam po cijenu da Nani ode:
Po meni daleko kvalitetniji od Gaitana,a jos 4 godine mladji.
Mislim da nema sanse da Ferguson kupi Alcantaru.
Mozda neka posudba ( mada ne vjerujem ni u to ).
To je trenutno najtalentovaniji igrac u Evropi i Barsa ga 100% nikada ne bi prodala.
Igra na Xavijevoj poziciji koji je vec u godinama i ovaj ga treba naslijediti.
Mozda neka posudba ( mada ne vjerujem ni u to ).
To je trenutno najtalentovaniji igrac u Evropi i Barsa ga 100% nikada ne bi prodala.
Igra na Xavijevoj poziciji koji je vec u godinama i ovaj ga treba naslijediti.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Malo gossipa iz Expressa

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- dr.van nostrand
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Svega je bilo
Svega je bilo

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Ma nek ide pi**a onda jedna ofucana..IlPrincipino je napisao/la:izgleda ode u Real...

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Kuszczak prelazi u Brighton: http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18367988" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala za sve i sretno dalje u karijeri. Najbolja uspomena vezana za njega je kad je odbranio penal protiv Arsenala u svojoj prvoj utakmici.
Hvala za sve i sretno dalje u karijeri. Najbolja uspomena vezana za njega je kad je odbranio penal protiv Arsenala u svojoj prvoj utakmici.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Nova spekulacija nista samo nove bombe iako bi ja to volio..., a sta ima novo za Luku ma opet ce se to sve znati kad se zavrsi Euro.dr.van nostrand je napisao/la:

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Sta ste se uspavali
evo jedna fotkica

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Shinji Kagawa je danas stigao u Manchester United kako bi prošao medicinske preglede i potpisao ugovor.
Haha, njemu kisobran a ovaj jadnik iza njega kisne.
Sad barem zna sta ga ceka u Manchesteru. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Za Luku možemo reći da ne postoje nikakve šanse da dođe, Real Madrid je ponudio 37 mil. eura, što mi svakako niti hoćemo niti finansijski možemo. Još jedna lasta koja će da odleti daleko od OT-a. Ovu situaciju možemo iskoristiti i dovesti mladog Sahina. Pretpostavljam da bi on u ovakvom scenariju postao višak, pa bi ga mogli za neku solidnu svoticu dovesti.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
ma ko ga j.e.b.e ako hoce nek dodje ,ako nece ima Anderson
on ce igrat i sve cemo osvojit
...

I dalje se ne zna broj Kagawe..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.