voltron30 je napisao/la:Niko i ne govori da je kivan na ovog ili onog' zato što ne želi igrati za BiH, meni smeta što se takve osobe pozivaju onda kada dobiju nogu u ''voljenoj'' reprezentaciji. Kevin meni se čini spomenu Domercanta, da bi i on prije izabrao SAD, ali tamo nije imao mjesto, samo je poenta što se on se nije rodio u BiH! On je naturalizovan igrač. Dok ovdje to nije slučaj. Neka svako izabere reprezentaciju za koju želi igrati i za kojom mu srce kuca, to je svačija privatna stvar, ali treba se jednom zauvijek presjeći s tim navikama, ako se izvisi u reprezentaciji koju je igrač odabrao kao prvu, da se onda poziva u BiH, da ne znam kakav je kvalitet (većinom se i ne radi o nekom kvalitetu).
Nego, evo vidim pozvani su Naletilić i Miletić, zna li se s kakvim kvalitetom raspolažu?
Ja sam to rekao, no poanta je bila da to ne znaci da nece dati svoj maksimum pa i vise u nekom drugom dresu, nema veze sto nije rodjen u BiH, dok ovi jesu, i njihova je zelja vjerujem hrvatski dres primarno jer su Hrvati po nacionalnosti, to je normalna i jasna stvar ovdje, mozda ne tebi toliko, ali ja to razumijem jer si u takvom okruzenju, tako si odgajan generacijama unazad, i tako ti srce kuca i to je jace od bilo cega i nema toga sta ti, ja ili netko deseti tu moze reci da to promijeni ili omalovazava, al opet kazem, moja poanta je bila da to ne znaci da takav ne moze promijeniti misljenje ili da ces ti odustati od takvih igraca ili da trebas odustati od takvih igraca iz ovog ili onog razloga, da im ne trebas pokazati da su stvari sada mozda malo i drugacije, kao i to da oni ne bi dali svoj maksimum, kao i bilo tko drugi. Nije kao da ces raditi ''patriot test'' po ulasku u reprezentaciju. Ako zelis napredovati, treba ti kvalitet, a ne stotine tisuca Bavcica (lupam cisto kao primjer), kojima je srce mozda na pravom mjestu, a sve ostalo drugorazredno.
...Život za Široki...